2011-02-28
 19:35:08

Magsjukepatrullen

Varit på magsjukepatrull två gånger idag. Efter att ha jobbat över efter massa strul på jobbet så begav jgg mig hem och till affären för att inhandla magsjukevänlig föda till sambon som ringde och sa att han gått hem från jobbet idag och har befunnit sig i badrummet senaste timmarna. Lagom till att jag kom hem och packat upp fick jag tag på min bror som jag sökt under dagen för att kolla hur han mår då vi var över till honom igår. Chansen var ju ganska stor att han nu var sjuk han också. Och jag hade rätt. Magsjukan hade till slut nått honom också...Så nu har jga varit på en andra runda till affären med en matkorg full med cola, nyponsoppa, keso, glass, saftsoppa och massa annat. Till mig blev det vitpepparkorn! Jag får nog en guldmedalj för att jag tar hand om både bror och sambo som har magsjuka samtidigt. Men det är de värda! Mina finingar!

Den där jävla magsjukan alltså!!

Jag ska bädda ner N i vardagsrummet och hoppas att jag inte blir sjuk igen..Jag har inte tid med sånt!! Jag har ju bockat av magsjukan i år redan!

2011-02-27
 08:00:00

En söndag till

Hej och hå vad tiden bara rullar på, denna veka är snart slut, söndag idag och jag ska iväg till jobbet. Har en utbildning först som ska fortsättas från igår med block B nu. Block A avklarades igår men idag ska det blocket klaras av innan jag börjar mitt vanliga pass så denna söndag blev en liten tidigare söndag än vanligt. Säger man inte att söndagen är en vilodag va..? Inte för mig!

Igår var annars på jobbet en dag med full rulle, löningshelg och egentligen första löningshelgen efter jul som folk verkligen har pengar att handla för.. Efter jobbet blev det räkfrossa big time, var fullproppad med vin och räkor vilket gjorde att ögonen gick i kors frammåt natten.. Melodifestivalen var på såklart, mycket spännande men förvånande resultat. Vad hände med fernette liksom? Och för att citera en vän på FB "Dregen på Bowlan, östhammar (!), och Nick Borg i Melo.. Vart är Backyard Babies på väg...?"

Over and out, nu drar jag och jobbar! Ha en fin dag så länge!

 

2011-02-25
 20:37:42

Slut som artist

Haft en inte så bra dag. Min dubbeljobbsdag och det var mycket på jobb 1 idag och stressigt, knappt någon lunch, vilket har gjort att jag ska jobba på min annars lediga dag måndag så det blir många dagara med jobb i sträck nu. Annars är jag ledig måndagar men nu ska jag vara ledig på fredagen istället för annars går inte nästa vecka ihop på jobbet. Och nu i helgen så börjar jag en och en halv timma tidigare både lördag och söndag på jobb 2 för vi ska gå en utbildning inna vi startar att jobba det vanliga passet.. Mycket jobb hit och dit nu.. Äsch nu skiter jag i det och drick upp min öl! Skål!

2011-02-24
 21:39:46

Nya grejer på väggarna

Bjöd hem brorsan hit på en riktig torsdagsmiddag med ärtsoppa och pannkakor. Undrar om kassörskan förstod vad jag skulle laga till middag när det på bandet låg:

  • drottningssylt
  • hallonsylt
  • jordgubbssylt
  • grädde
  • ägg
  • mjölk
  • ärtsoppa
En liten hake hade jag ju iofs också lite att jag bjöd hit honom till middag; vi behövde låna hans vattenpass och han (läs pappas) borrmaskin. För nu sitter det två nya tavlellister upp på väggen. Det tar sig här hemma. Mitt favvorum är utan tvekan vardagsrummet!

Målade lite ramar just.. Nu ligger de på tork.

Fin fin med listerna, nu behöver bara ramarna torka så det det topp sen. Tummen upp för det!

2011-02-23
 16:27:20

Betyg på magsjuka


Betyg på magsjuka: Tummen ned såklart.
Magsjukan jag hade i helgen gick som diminoeffekten för mina föräldrar där hemma. Krya på er hälsningar här i från!
2011-02-22
 21:13:07

19 bitar sushi

Det blev hemmagjord sushi till middag och trots att vi inte trodde att det skulle bli så mycket så blev det visst 5 rullar och vi använde bara 3 till middagen med 39 bitar. 19 bitar var alltså. Fick inte i oss allt men attsingen så gott det är och oj vad mätta vi blev. Vår bästa omgång tror jag till och med, kanske kan bli vår paradrätt.  2 rullar kvar ligger i kylen ohch väntar på att bli matlåda tills imorgon.

Vid matbordet så diskuterade vi vad det är för mat som är "fredagsmysmiddagen" just nu. Förr var det ju taccos, i alla hem som gällde på fredagen, är det så nu med mån tro?

Det här med att inte smitta i helgen gick ju åt pipan, men så kan det gå.. Förlåt att jag tog med mig att saftsoppa! Krya på dig!

2011-02-22
 08:04:13

Back on track

Nu är jag by the way back on track, hoppas jag! Var ledig igår och bara tog det lugnt, så lugnt att jag blev uttråkad så det är väl ett bra tecken antar jag.

Idag ska det firas med sushi! Mums! Hemmalagad ska påpekas! Så får man det i matlåda och vilken matlåda sen!?!

Puss på pannan
2011-02-22
 07:59:00

Varmt i hjärtat

Idag är en fin dag! Min kärlekdag! Du och jag babe! Tack för att du är min!

2011-02-20
 16:30:02

Helgen sammanfattat

Jag sammanfattar denna helg med ordet: Magsjuka!
Tur att jag har så fina som tar hand om mig..Hoppas de bara inte blir sjuka nu..
Börjar sakta komma igen men jag återkommer om helgen för det var ju inte bara magsjuka på schemat, det gällde ju bara mig..Det har ju varit 50 års kalas, en stor nyhet, årets första grillning i 22 minus och lite sånt också..


Ps. När tar vintern slut egentligen?
2011-02-17
 21:37:37

En kall kväll med mysigt sällskap

Efter jobbet möttes jag upp med två fina vänner på stan för att sedan alldeles frusna sätta oss på cafe 018 för en sallad, fika och massa massa prat i flera timmar. En bra kväll, jajjemensan! Tack mysiga ni!

Nu sitter jag hemma med en vetekudde för att värma mig och ska nog umgås med sambon lite sen efter att sporten är slut alldeles strax..

God natt!

2011-02-16
 21:49:51

Dagens tips

Nu tänker jag ge er ett tips. Ett riktigt bra tips om jag får säga det själv.

Måla inte naglarna med nagellack för att inom kort, ungefär 3-5 minuter, ta på dig luddiga fingervantar i tron om att laket har torkat. Resultatet av det blir inte så lyckat.

Resultatet blir i så fall att man får luddiga naglar som man får gå omkring med en hel dag. Men vet vet, det är kanske vårens trend? Who knows?
2011-02-16
 20:24:11

Räddade blommor

En av buketterna här hemma (hur ofta kan man säga det, att man har fleeera buketter hemma, eh, aldrig) hade blivit lite trött. Blommor behöver ju massor med vatten och speciellt tulpaner. De hamnade direkt i ett vattenbad och omskärning för att piggna till. Ett litet tips från min kära mamma. Men det var något mer har jag för mig..

Jag vill alltid ha tulpaner här hemma nu under våren! Mission inpossible?
2011-02-16
 20:20:29

Varma mackor

Ännu en lång dag (nästan) slut. Efter jobbet tog jag en promenad i solen och tog mig ner till stan. Hörde av mig till en vän som jobbar alldeles bredvid mig nästan för en fika men fick inge svar så då gick jag förbi hårfrissörskan och hängde ett tag. Diskuterade lite planer framöver, hur det är att vara egen företagare, tennis, hårfärg och vinkvällar, lite så. Sen begav jag mig på möte klockan halv sex relaterat till mitt nya jobb som konsult. Just hemkommen från det och nu väntar varma mackor i ugnen och sveriges mäskerkock! Går hand i hand va?
2011-02-15
 20:47:45

Full rulle på jobbet

Idag gick dagen på jobbet riktigt fort. Hann ju knappt dit innan jag skulle hem igen kändes det som så jag hann ju knapt tina upp från morgonens minusgrader. Blir mer och mer saker nu att hålla reda på så det är verkligen flera bollar i luften på gång nu, men jag gillart. Tiden bara rullar på liksom. Nästan lite läskigt faktiskt. Att timmarna går, att dagarna går, att månaderna går, att åren bara går. Vart tar all tid vägen igentligen? Alltså på riktigt. Det enda man har kvar at tiden är ju egentligen bara minnet, kanske en text eller någon blid som man taget. Men en bild är ju egentligen bara ett ögonblick.. Tur att man har sina minnen. Glada minnen. Ledsna minnen. Roliga minnen. Galna minnen. Knasiga minnen. Goda minnen. Många minnen. Och alla minnen gör ju en till den man är. Det hör liksom till!

Nu ska jag fortsätta kolla på kanal 5 program sofias änglar. Ett fint ärligt program men ack så sorgligt och jag som är så känslig för sådant..

Och hörrni, ta hand om varandra!
2011-02-15
 20:39:55

De första blommorna

Igår kom min kära sambo hem med en bukett blommor. Efter två år ihp så var denna bukett den först jag fått av honom. Stort! Jag blev så glad. Jag älskar blommor! Tänk om han nu kanske börjar ge mig blommor liiite oftare nu..Det vore något det!
2011-02-14
 18:00:00

Uppskatta varandra

Min lediga måndag, en riktigt skön dag. Jag är lite tvärt emot alla andra och älskar måndagar just nu. Och idag har solstrålarna har strålat som bara den. Skönt att ha solen i ögonen, lite väl kallt men det gör ingenting en dag som denna. Jag njöt som bara den, speciellt en dag som denna, kärlekens dag. En fin dag på många sätt även om man nu ska uppskatta och ge varandra kärlek varje dag. Kärleken är ju allt!

Tack alla ni fina som finns i mitt liv. Tack för allt ni ge mig! Tack för allt!

Jag har världens sambo, bror, mamma, pappa, släkt och vänner! Jag älskar er!

Off to the kitchen för att laga klart middagen som består av enchiladas. Mums!

2011-02-14
 17:30:52

Solstrålar

Jag har i alla fall varit ute halva dagen och njutit av solstrålarna. Helt underbart. Lite väl kallt men det gör ingenting en dag som denna. Jag älskar solen! Hoppade upp på cykeln idag för att göra lite ärenden. Skulle hämta upp en sak åt min pappa som han hade lämnat in på lagning. Jag var smart och tittade upp adressen innan och cykla de dit. Men där fanns inte stället jag sökte. Jag tror jag cyklade och gick om kring i den områden hur länge som hellst kändes det. Frågad eom vägen men ingen visste. Jag tänkte att jag skulle ge upp och återkomma en annan dag men då tänkte jag att jag bara skulle bli sur då jag säkert skulle upptäcka att jag varit så nära så jag gav inte upp och efter mycket om och men så hittade jag ju stället, hur enkelt som hellst men jag hade först letat efter nummer 3 och jag skulle till 8 och nummer åtta lång inte riktigt som samma gata som 3, utan upp förbi och bakom, säng in efter 9.. mycket konstigt men jag fann det till slut. Man ska aldrig ge upp!

Efter det tog jga mig till gränby för systemet, ica och h&m. Jag gjorde ett kap och fann två byxor, jag behöver verkligen byxor och jag tyckte jag var värd de byxorna, lite solpuder fick hänga med mig hem också. Så blek man är nu är mn ju aldrig annars om året så jag fuskar mig till lite fräschhet.

Nu inväntar jag min kära sambo och sedan min bror. De bästa killarna i mitt liv!! (Plus min pappa då!)

Puss och kärlek

2011-02-14
 10:32:55

Kärlekens dag

Till alla mina nära och kära: All min kärlek!
2011-02-13
 09:15:00

han kom, han såg, han..

Han gick inte ens vidare. Vad händer? Han är helt ute ut tävlingen. Okej de som gick vidare var i o f s de bästa av de andra men hallå hur röstar folk. Jag är ingen sådan som röstar på saker, inte på melodifesivalen eller något annat (förutom vart fjärde år då men det räknas inte hit) så jag kan väl egentligen inte klaga men ändå.. Han åkte helt ut.. de som gick till andra chansen var ju inte ens bra, alls! Suck! Jag trodde ju på honom! Jag säger inte att "fel låt vann" men jag kan väl få säga "fel låt åkte ur"!
2011-02-12
 20:59:11

Han var bra

Jag såg fram emot hans främtradade och låt och det gjorde jag rätt i. Jag håller på hans låt. Han är skön. Resten av gänget var val kanske ingen höjdare.. kelt okej men inte så mycket mer... men det är väl grejen nu med melodifestivalen att det ska finnas olika genrer.. Spännande värre!

Kanske man kan rösta på första låtarna men rickard och marie?
2011-02-12
 20:18:26

Vem vinner

Jag, en skön soffa och en TV med svt1 på, melodifestivalen med andra ord. Jag missade förra veckans omgång och det går ju inte se efterhand så jag ligger efter. Det lilla jag sett nu verkar ju vara bra. Jag gillar melodifestivalen men på senaste år känns det som om att det blir lite mycket med så många delfinaler och andra chansen så det kanske inte gjorde så mycket att jag missade ett program, nu kanske jag inte hinner bli så less på det..Mer riktigt schlager efterlyser jag.. Det  verkar ju iofs inte gå hem längre utan nu är det mer ett nummer med en bra, schysst sång som sätter sig som går hem.. Spännade. Jag ser fram emot christian walz nummer ikväll..

Vinner rätt låt?
2011-02-12
 09:24:44

Cykla inte i snöovädret

Jag som tänkte att jag skulle vara smart och ta en tidigare buss igår, det gjorde jag också och det gick ju bra men resulterade nogi att jag glömde typ allt som jag hade behövt haft med mig till mitt andra arbetspass i går. Detta kan jag ju på när jag slutade och skulle ta bussen till jobb 2 och ta det lite lugnt innan jag började igen. Så blev det alltså inte. Jag fick ta bussen hem och hämta allt och sedan fanns det bara tid för mig att ta cykeln. Att cykla i går eftermiddag var ingen vadare idee. Bitvis gick det okej men bitvis gick det knappt alls. Jag var inte så glad när jag kom fram och trött var jag. Fick käka lite hallonsnören för att piggna till som fanns i personalrummet sen var jag good to go.. Hoppas ni hade en bättre fredag!
2011-02-11
 08:02:00

Lång dag

Lång dag idag skulle jag tro. Min dubbeljobbs arbetsdag. Först arbete 1 till 15 och sedan off to till blågulahuset resten av kvällen. Jag gillar ändå dessa dagar. Kna verka konsigt men dte är sådan kontrast mellan dessa två och sådan skillnad men båda är skoj. Det ena är intressant och man tar in nya saker varje dag. Inget område jag trodde jag skulle jobba inom men är riktigt glad att jag gör. Inget intresse jag haft på min fritid förr men det är  ett sådat viktigt område så jag lär mig nya saker hela tiden(som man kanske tar förgivet ibland) någon måste ju styra upp det hela. Allt ska ju styras från någon stans. Forskningen ska ju gå frammåt, inte sant? Det andra är ju inget jag trodde jag heller skulle jobba inom men riktigt skoj, känns inte som ett riktigt jobb då det är så roligt. Skoj, lättsam stämmning men mycket fokus på samm gång. Som en liten familj liksom. I like!

Jo jag trivs som fisken!
2011-02-11
 07:46:50

Håll i er

Vinden och blåsten har legat på väggarna hela natten och jag har vaknat stup i kvatren av att jag tänkt att huset ska lyfta. Undrar nog om jag ska ta en buss innan för att undvika försening till jobbet, lika bra tror jag!

Of I go, håll tummarna för att jag inte blåser iväg. Skulle vara skönt i o f s om jag kunde blåsa iväg hela vägen till jobbet men med min tur skulle jag väl blåsas bort helt fel och hamna i någon skog..

Håll i er idag!
2011-02-10
 21:49:06

Några öl och smörabröd

After work ikväll. En myclet bra kväll om jag får säga det själv. Intressant och gott. Efter jobbet var det nämligen after work på jobbet (underförstått kanske) då två stycken hade lagat mat i danskt tema. Kul att få käka dansk mat eftersom jga var i köpenhamn i helgen och inte fick i mig så mycket danskt men ikväll var dte mycket gott. tre olika smörebröd till"varmrätt" och två stycken till efterrätt. De satt stora krav tills nästa gång. Ett mycket bra påhitt som de har tagit tag i om jga får säga det själv. Massa roligt prat på det, några öl. En helt okej torsdagskväll om jag får säga det själv. Förutom snöovädret som jag möttes av när jag gick ut genom dörren och att jag ramlade kanska rejält när jag gick från den ena bussen till den andra. Och så där typiskt svenskt så bara reste jag mig upp på en halv sekund och sa att det gick bra...

Nu är jag rysligt trött och ska nog hoppa i säng och tycka synd om mig själv för att jag har ont.. Helgen ska spenderas med arbete by the way..

Puss

2011-02-10
 09:05:00

Nytt schema

Var till mitt ena jobb igår och hämtade mitt nya schema som börjar gälla om några veckor. Jag har fortfarande kvar de helger jag har nu men lite annorlunda tider bara sen har ett kvällspass lagts till. Jag är ju ledig på mndagar så jag hoppades att min kväll inte skulle hamna där och det gjorde den inte. Skönt. Riktigt skönt!


Annasr rullar det på, dålig uppdate här just nu känner jag.. Men det har varit filmkvällar, middag och vin kvällar med en kär vän (fick toppen present, hårvård till mitt stacars hår som inte tycker om uppsalavattnen), det har varit ärenden på stan, det har varit fika på stan, lägenheten har fått lite mer grejer på väggarna så det tar sig allt eftersom.

Puss på er fina!
2011-02-10
 08:52:54

Ny morgon, ny dag!

Sovmorgonen idag var riktigt skönt men hur kommer det sig att när man har massor med tid att göra sig i rodning så hinner man ändå inte. Med några minuters marginaler måste man borsta tänderna, äta frukost, packa ihop sina saker och halvspringa iväg (nödvändigtsvis nte just i den ordningen).

Borde man inte snarare sitta och vänta med en kopp kaffe ihanden framför tv i väntan på att man senare ska gå hemmifrån..?
2011-02-08
 08:00:34

Fallskärmshoppet

Nästan sju år sen nu men det var fasiken blande det bästa jag gjort. Så himla häftigt och jag är så glad att jag fick det i present för många år sen. Anledningen till att jag kom att tänka på det var för att jag såg den film som filmades i och med mitt hopp igår innan vi skulle kolla på film hos brorsan. Det var länge sen jag såg den filmen då den inte har varit en dvd film men nu har mina föräldrar börjat att föra över alla våra gamla filmer till dvd. Fick en upplaga av en film från när jag och min bror är små barn. Jag kollade lite snabbt på några klipp från den inann jag gick och lade mig. Fick mig många skratt. Gud vad härligt det är och se!

oj nu måste jag skynda mig. Ha en fin dag!
2011-02-07
 18:14:00

Boffen Bio

Ikväll blir det filmkväll hos broren min. Boffen Bio it is! Jag gillar kvällar som dessa.
2011-02-07
 12:13:05

Konstigt. Roligt. Charmigt. Skumt.

Ny dag. Nya sevärdigheter. Nya skratt. Nya upplevelser. En ny lördag.

Brunch och promenix och lite guidning från köpenhamnsbon
för att sedan möta upp aninas pojkvän också. Vi kikade på folketinget, slottet, operan och lite annat. Jag såg tydligen en väldigt känd sångerska/kompositör, gick halvt på henne men vet inte alls vem det var. Jag gick med en stor kaffe i handen och kom underfund med att köpenhamn är en toppenstad. Så himla mysig, eller hygglig på danska.

I lördags var vi även på det konstigaste, knasigaste och roligaste ställe jag någonsin varit på. Christania. Konstiga hus men konstiga vinklar och konstiga färger. Hela stället var som att besöka alice i underlandet. Himla häftigt men oj så knasigt. Men på samma vis väldigt fint. Som en frizon mitt i köpenhamn. Som ett helt annat land.

Kvällen spenderades med en middag på restaurang där vi fick vänta på maten i en och en halvtimma då kocken jobbade helt själv och vi såg kocken slita som ett djur från platsen dr vi satt så vi hade inte mage att klaga. God mat blev det i alla fall.

Sedan till en provikativ bar och sen en bar till. Efter det gav jag och Anian upp och tog en vasin taxi hem. Hon hem och jag till mitt boende. Det var då min lördag inte var rolig längre för jag jag skulle betala min taxiresa så fungerade inte mitt kort. Gick in till reception men de kunde inte ta ut och ge mig pengar. Fick springa ut, runda byggnaden. Öven en gata och till något annat lite hus med en bankomat men kortet fungerade inte där heller. Så jag fick ringa Anina och åka med taxin dit och få pengar av henne, för att sedan åka tillbaka till hotellet. Fick ringa och väcka N där hemma för att han skulle kolla upp nummer till min bank. Ringde dem men de kunde inte hitta något som var galet. Rätt summa hade dragits från mitt konto. Pengar fanns kvar men det måste ha varit en bugg i systemet och ingen uppkoppling till min bank. Sur och arg som attsingen var jag vid detta laget. Resten av gänget hade nu kommit hem, de gav upp ganska fort och kom hem de med.. Jävla bank säger jag! Dagen efter fungerade mitt kort sam vanligt igen.. skumt!

Lyckad lördag? Jajjemen, bästa upplevelserna var denna dag men inte efter min taxiresa.

2011-02-07
 11:39:14

26 timmar

Upp och hoppa bokstavligt talat i fredagsmorse. Gick upp halv fyra på morgonen (natten) för att ta flygbuss och sen flyget från Arlanda tidigt på morgonen. Landade i Köpenhamn vid åtta där Anina mötte upp mig för atts edan stanna till på ett lokalt bagera bara runt hörnen från hennes och Bens lägenhet. Gick hem till henne och pratade, uppdaterade och ät gott bröd och bakverk. Mums!

Sedan blev det lunchtid (frukost som de säger i danmark) för att möta upp en väninna till henne. Jag och Anina pratar svenska-danska med varandra och det går alldelels utmärkt men att hänga med när hon och hennes vännina skulle prata i en ryslikt snabb takt blev lite svårare, men gick bra ändå.

Under dagen anlände sedan min skandinaviska lilla familj en efter en med tåget. Vi satt då på ett cafe ett bra tag och väntade in dem alla. Efter kramkalas och när alla vara samlade tog vi oss till vårt hotel, packade upp, tog det lite lugnt och sedan tog vi oss hem till Anina ch Ben att laga middag, umgås lite , prata i mun på varandra och för att sedan ta oss ut på en bar.  En mycket rolig dag och kväll blev det och riktigt skoj att träffa alla igen. De är ett toppengäng.

Nä vi väl skulle ta oss hem efter vår utekväll och promenerade hem fick jag hålla ett hårt tag i grabbarnas armar för att jag överhuvudtaget skulle kunna ta ett steg frammåt då jag var ganska så trött efter att ha varit uppe i 26 timmar i sträck.. Jag var helt död vid det laget.

Lyckad fredag? Jajjemen!
2011-02-07
 11:26:04

En helg i köpenhamn

Vilken bra helg jag har haft. Bästa på länge. Med de bästa från min lilla scandinaviska familj från Irland. Hos bästa Anina i Köpenhamn. Så glad att jga träffat dem och så glad att se dem alla igen. Tack fina ni för denna helg!! Köpenhamn är en ruktigt mysig och fin stad! Dit ska jag igen, flera gånger! Ska nog försöka åka och hälsa på Anina med min kära sambo i sommar kanske.
2011-02-04
 04:30:00

Copenhagen calling

Of I go!

Köpenhamn för hela slanten som gäller i helgen! Detta ska bli en toppenhelg! Full rulle kommer det bli men fasiken så skoj vi kommer ha, jag bara vet det!

Puss
2011-02-03
 08:29:00

Vart är solen?

Ge mig sol! Ge mig D vitamin! Ge mig ett fik, ett glas vin och en filt i solen! Nu!! Tänk så mysigt! Nedräkning va!?
2011-02-03
 08:02:00

Jag fann kavajen till slut

PS. Man ska inte ge upp i första taget för igår hittade jag min kavaj som jag letat efter. På H&M, svart och inte så lång över rumpan. Sitter som en smäck! Den åker den i packningen för helgen nu också.

Bild kommer..
2011-02-02
 22:45:27

Minimal packning

Imponerad av mig själv. Efter en mysig kväll med middag och uppdatering och snack om livet, boende och allt runt omkring så tog jag mig för och började kolla på vad för saker jag ska packa ner för helgens bravader. Ska endast ha handbaggage så det blir inte så mycket jag kan ha med mig så jag tänker minimalistiskt, ja inte att jag bara ska ha BH och trosor med mig men jag ska försöka att ej ha så mycket kläder och skor med mig som man ändå inte hinner använda på en helg (som det oftast blir) så nu har jag gått igenom vad jag ska ha på mig. Reskläder, hänga på stan och se sig om i stankläder, shoppingkläder, gå ut kläder, ta en drink kläder, sovkläder och sen något alternativ, ett extra par skor och sen smink och dyligt och vet ni vad? Jag får plats med det i en väska, mindre än en kabinväska. Bra jobbat där om jag får säga det själv.

2011-02-02
 08:17:00

En ny dag

Idag blir det jobb och efter det ska jag träffa på en vän jag inte träffat på väldans länge så det ska bli skoj. Update behöver vi big time!

Är fullt rulle nu ett tag framöver, har varit det ett tag nu också i och för sig och jag gillar att ha mycket att göra, när det händer mycket. Blir lite svårt bara när någon frågar om man ska hitta på något för man måste kolla i kalendern och så finner man att man inte har så många luckor. Saker händer ofta samtidigt ju. Varför är det så mån tro?

Over and out! Ska man by the way inviga skorna idag... =)

Ha en underbar dag! Puss

2011-02-01
 22:30:00

Fashion in copenhagen

Hm, vad har man på sig då? Inte för att vi ska hänga på catwalks och sådant men lite fashion måste man ju vara. Letar ju efter ett par skor och en kavaj men hittar ingen som passar. Efter jobbet och efter att jag var in på salongen för att träffa på min frisörska till vän tog jag en sväng på stan idag för en till koll men fann inga skor alls (nästan). Blev så less till slut men skamden som ger sig, till slut fann jag ett par! Skulle köra ett par svarta kilklack med lågt skaft men precis när jag bestämt mig så fann jag ett par grå på rea så då slog jag till. Men varför är det så att när man letar och vet exakt vad mna vill ha/behöver ha så finner man INGET. Annars hittar man ju hur mycket som hellst ju!

Skor är ju bra härligt!  Lycka!!

Kavajen får jag väl ge upp..
2011-02-01
 21:04:18

Passet funnet

Inte lika less på mig själv nu. Passet återfanns i morse av min kära pappa som letade allt vad han kunde i sommarstugan. Längst in, längst unders i min bokhylla bland amssa annat jox så hittade han den i ett sista försök. Hur har det hamnat där från första början om jag får fråga. Mycket konstigt men vilken lättnad att det återfanns. Ett provisoriskt som annrs hade behövts hade kostat runt tusenlappen och bidragit till massa annat krångel men nu slipper jag krånglet, puh! Lite mer krångel var det väl för min far som när han väl hittat passet fick åka till min brors arbetsplats och han i sin tur fick överlämna det till mig. Skulle hem till han på kvällen men stötte på han på stan faktiskt. Han knackade mig på axeln och frågade "om jag tappat detta"!

Tack för hjälpen ni bästa!!

2011-02-01
 20:56:46

Virus inte alls borta

Less igen men denna gång igen på viruset på min dator. Tydligen är det kvar och ligger så långt in i datorn, i uppstarningsfasen att det knappt går bort. Även om jag söker igenom med antivirusprogrammet och den finner det och jag tar bort det så ligger roten av viruset fortfarande kvar på ett mycket krånligt ställe. Suck gånger tusen! Brorsan var här på middag och han tog nu hem min dator för en förhoppningsvis reparation. Får vara utan dator ett tag nu och sitta på en Mac istället ett tag. Ska ju iofs vara datafri ioh med danmarksresan nu i helgen så det är ändå okej. Läskigt och riktigt tråkigt bara att det där viruset inte bara kan försvinna.

Håll tummarna nu bara!