2011-01-31
 22:28:38

Less på mig själv

Ska ju flyga på fredag men när jag kollar igenom min bokningsbekräftelse så står det att pass krävs. Jag får halvt panik. Vart är mitt pass? Letar och letar men kan inte hitta det någon stans! Blir så less på mig själv, ens pass ska man väl veta vart man har. Ska vända upp och ner på lägenheten tror jag.

Men vet inte riktigt till 100 om jag verkligen behöver ha passet med mig till grannlandet bara.
Det står lite olika men det lutar åt att man inte behöver ha pass utan att man ska klara sig på körkortet när man åker dit. Visst är det så? Hoppas hoppas. Annars måste jag ju boka om allt ihop och typ ta tåget och det vill jag ju inte!!!


Suck! och varför blir jag inte förvånad över mig själv...

F*N!

2011-01-31
 20:57:16

Virus borta??

Har i princip varit utan datorn nu i en vecka och det där viruset vill inte ge sig. Det ligger gömt på min dator och trots flera genomsökningar ligger den kvar någon stans men jag tror nu att det ska vara borta. Hoppas! Ta i trä!

Helgen annars bestod av jobb, jobb, jobb och lite lördagsmys och vin på det. En bra helg men var riktigt trött när det var dags för jobb imorse. Och nu ikväll bjöd vi en vän på middag. Man ska ju skömmas bort lite även på en måndag, eller hur.

Tog dock en sväng på stan idag efter jobbet och det kliar i fingrarna på att köpa skor...Måste kanske slå till på ett par nya nu till köpenhamnhekgen?? Letar annars efter en kavaj men hittar ingen. Fanns ju massor i höstas men nu finns knappt någon, och de få som finns är bara kontiga... Vart finns det fina kavajer?


Over and out!
2011-01-30
 09:40:00

Reunion i Danmark

Träff i Köpenhamn nästa helg med mina vänner från irlandstiden och jag har äntligen bokat resa dit nästa fredag.Vi blir runt 7-8 nu som ska ses nästa helg. Har ändrat schemat på jobbet och blir ledig på fredag och kan då åka. Ska bli så himla skoj att träffa alla och hälsa på Anina. Min fina Anina, vad jag saknar henne och ska bli roligt att träffa Sofia som jag faktiskt inte träffat sen Irland. Åh det ska bli så skoj och jag är såå glad att jag bokade in det och nu faktiskt ska åka. Flyget går på fredagmorgon så jag hoppas jag hinner med att göra köpenhamn riktigt ordentligt!


Nedräkning!

Galway, Irland, 2009!

2011-01-29
 09:35:00

Ha en fin dag

 

Upp och hoppa.

Ska till jobbet nu men det är så skönt för dte känns inte riktigt som att jag ska iväg och jobba och det är jag glad för. Jag tycker att det är skoj!

Hoppas cykeln är med mig idag. Sist fick jag i panik ringa min bror men nu ska det väl gå vägen..

Håll tummarna!

 

Ha en underbar dag!

2011-01-28
 21:30:59

Bra vecka

Haft en bra vecka, en vecka som har varit full av grejer. Jag har till och med dubbelbokat mig med dejter med vänner. Det ståd till och med båda två, samtidigt, i kalendern. Dumt av mig.

Tisdags- bjöd över bror och kusin med familj på middag. Åt gott i mysigt sällskap. Fick se sötnöten E kräla sig fram på golvet och äta upp min fot, tur att jag minuten innan hann byta strumpor. Gjorde även en riktigt god jordgubbssorbe. Den måste göras om.

Onsdags- lämnade nyckeln till gamla lägenheten och åkte till IKEA för att inhandla behövliga saker till hemmet. N fick sin efterlängtade stryckbräda och jag fick påfyllning på ljusen och lite annat. Men lägenheten tar sig sin form and I like it. Jag trivs här hemma!

Torsdags- dubbelbokningen på middag i Uppsala och sthlm. Men jag tog mig till sthlm för att uppdatera om livet med en kär vän som falun.  Min fd granne, min partypingla, min pratautvän. Vi har båda varit dåliga på att höras senaste tiden och behövde en riktig uppdatering om livet, jobb och allt runt omkring. En mycket trevlig kväll med middag, vin och fika. Men mer ska det bli nu. Skärpning på oss.  Den andra dejten får jag ta igen en annan dag..

Fredag- dubbelarbete. Jobb 1 till kl 15 och sen jobb 2 från 16. Var riktigt trött när jag kom hem men min köra sambo serverade mat på bordet och ett glas rött. Mums! Han är bra han!

Nu- en dusch. Sen- Tv- Senare- Sängen


God natt alla kära från en riktigt trött tjej
2011-01-28
 21:16:21

Fortfarande virus

fortfarande virus. fortfarande ingen dator som fungerar. fortfarande sur över det. jävla virus. törs inte ens öppna min dator och brorsan min får nog titta på det imorgon kväll efter att jag jobbat. kanske måste omformateras, vad vet jag!

Fan!
2011-01-26
 16:51:40

Virus på datorn igen

Min dator har fått virus igen. Märkte det genom att internet här hemma blev fasansfullt segt så vi ringde till slut till vår internetleverantör som då meddelade att vi blivit blockerade för att vårt IPsdress spred vidare virus och dydligen var dte min datorn som blivit smiddad och sen spred det vidare. Jag fattar inte syftet med att skapa ett virus, vad är dte roliga i det, dte skadar ju bara oss andra. Tur dock att det upptäcktes och nu är min dator rensad och internet är på igen. Det läskiga är ju att jag inte vet vad som har hänt. Jag surfar ju bara runt på alldeles vanliga sajter. Törs jag inte ens göra dte längre utan att få den här skiten!!??

2011-01-23
 09:08:00

Dagens tips

Skulle jag kunna tänka mig att ha på mina fötter i vår. Lite slitet sådär, I like!

 

bild från scorett.se

2011-01-22
 09:30:00

Tre fina år gav mig mycket

Inte varit i Falun på ett bra tag nu. Staden som var mitt hem i tre år (minus min Irlandstid i och för sig.) De tre åren gav mig så otroligt mycket. Det gav mig min kärlek, det gav mig sådana otroliga vänner, det gav mig skratt, det gav mig gråt, det gav mig minnen som ligger varmt om hjärtat, det gav mig fikastunder, det gav mig galna upptåg, det gav mig några flyttar, det gav mig ett rosa badrum, det gav mig testunder som slutade med en vinare och utgång hela natten och hemgång på morgonkvisten, det gav mig det gav mig brandalarm,  det gav mig sovmorgonar, det gav mig mycket fritid, det gav mig inomhuspicknick, det gav mig ett roligt extrajobb, men grunden till varför jag flyttade dit var ju pluggeriet så det gav mig ju en utbildning i medie-och kommunikation.

Dalarna i mitt hjärta!

 


Men nu är jag på besök hos finaste Kusin Vitamin. Skoj att se hur hon bor nu sen hon blev sambo med bästa H. Är så glad att just dem är ett par, de är så himla bra ihop! Saknar att inte bo i samma stad som henne, hon som alltid finns där, men nu bor jag ju i samma stad som hennes syster istället och det är ju inte så tokigt det heller.
2011-01-21
 18:21:25

Inflyttningspresent

Nu känns det mer som ett hem, lite lampor och mattor gör mycket. Mamma kom med en himlans massa mattor och de ligger nu prydligt på golven och det känns mer mysigt nu!

Sen var vi på IKEA idag efter jobbet och köpte lite nödvädiga saker och jag och N fick en inflyttningspresent, en efterlängtad matta till vardagsrummet! Svart, långhårig! Välkommen fina matta!

 

Tack mamma och pappa! Ni är guld, och tack för all IKEA mat/fika som blev kvar här hemma! Mums!

2011-01-20
 16:55:00

Mysigt hörn

Detta är som en liten utbuckning från vardagsrummet.Taget från soffan, lite ovanifrån. De två dörrarna går till balkongen. Båda väggarna har speglar på sig så som man ser på bilden. Blir riktigt fint ljus där med en lampa, ni sre ju hur det reflekterar upp i taket och sen när balkong är renoverad blir det toppen. Nu vet jag dock inte vad jag ska göra med utrymmet. Lägga typ en fårfäll på golvet? Sätta upp en ljuskrona i mitten (fast dte är så lågt så den skulle bara vara ivägen) Ställa något där, men vad? Sätta upp gardiner där inne eller förminskar dte bara "rummet"? Jag gillar dte som fan men vet bara inte vad jag ska gölra.. Eller ska jag kanska bara inte göra ågot alls?

2011-01-20
 16:27:16

Hej genom spegeln

Ett hörn i lägenheten...

2011-01-20
 16:04:23

Punkter

Just hemkommer från en dags arbete. Fortfarande mycket att ta in. Men saker släpper lite allt eftersom. Mycket intressant är det i alla fall. På vägen hem ringde det från ett av mina andra jobb med en förfrågan om jobb imorgon men efter jobb 1 drar jag till jobb 2 och handlar och sen drar jag till dalarna på besök med N och brorsan så det finns det inge tid till. Men det läskiga var att jag just satt och tänkte på hon som ringde mig. Jag tänkte ringa henne när jag kom hem. Skulle uppdatera henne om mitt schema och fråga om något arbetspass men så hann hon före. Hur stor är sannorlikheten för det? Någon?

Tankar under dagen


  • När ska det bli varmt igen?
  • När kommer solen och det slutar vara så grått?
  • När ska det sluta var så halt att man kan cykla utan att cykla omkull eller cykla i snigelfast?
  • Himlen är väldans fin ibland. Nu på eftermiddagen var den alldeles rosa och lila!
  • Fick ett informationspapper om att balkongarbetet utanför är försenat pga att denna jäkla vinter. INTE OK! Vi har nämligen persiennerna neddragna konstant.. Men bara det blir klart tills man kan sitta ute och norpa första solstrålarna och äta frukost där ute.
  • Vi måste verkligen införskaffa oss en matta till vardagsrummet och grejer till väggarna här inne. Skulle nämligen knäppa kort och lägga upp här men det såg så himla kalt ut på kortet så det ger inte riktigt  rätt känsla...
  • Jag hoppas min bror tar med sig mina blommor som varit hos honom ett tag nu men som inte kommit hit då vi endast promenerat mellan varadra och då skulle de stackars blommorna ju dö. Men han kommer hit ikväll för lite peptalk inför en sak imorgon så då kanske min snälla rara bror tar med sig blommorna ändå.. En liten blomma gör så mycket faktiskt och vi behöver lite med sådant så dte inte ser så tomt ut. Stilrent och tomt är liksom inte samma sak..
Det var dagens tankar i mitt huvud..

over and out
2011-01-20
 07:55:00

Kanske denna kanske?

Monki har riktigt snygga grejer. Sköna, lätta och roliga kläder, lite annorlunda sådär. Jag gillar denna fina lätta blus. Ja tack säger jag..

Nej, just ja, inget svart var det ja.. Vitt vitt vitt!!

2011-01-19
 16:28:26

Har månen flyttat närmare?

Just hemkommen och jag fryser....Skulle ju cykla i morse men det var så himla halt så jag vågade faktiskt inte. Det var ju dömt att misslyckas så det blev bussen istället men för att ta igen det så promenerade jag hem från jobbet i stället. Det tar sin lilla stund kan jag tala om så det blir nog cykeln i framtiden.. Eller i alla fall ta med en frukt eller något att äta innan jag går hem. Magen min kurrade ju efter halva vägen eller i alla fall så sjönk blodsockret på vägen så fick gå fort som attsingen när jag började närma mig hemmet. Men på en raksträcka så fanns månen i änden av vägen, såg det ut som. Som en stooor gul boll som mhängde lite precis över vägen.. Helt galet hur den kan se så stor ut och som om den nästan är mitt framför ögonen på en ibland. Attans att jag inte hade någon kamera att fota med.

Det sköna med att promenera är att man kan ta sig tid av att bara njuta av alla vara
. Man gör ingen att förutom att lyfta ett ben framför det andra, 1,2,1,2,1,2,1,2,1,2,1,2,1,2... Man lär sig hitta lite mera än bara på bil vägarna, hitta alternativa vägar och så kan man ringa ett samtal eller två. Jag ringde och kollade läget med min solbrända vän som just kommit hem från andra sidan jordklotet som hon var på semester över jul,nyår och hennes egen födelsdedag! Bali verkar vara toppen så får skriva upp det på min dit-vill-jag-resa-till-lista!

Nu ska jag ta och svida om till mjukisarna för jag fryser som ett löv sen promenaden sen blir det till att laga Korv Stoganoff! Mums!
2011-01-19
 08:02:00

Dagens tips

Nu inför våren så ska har jag börjat kolla upp lite ljusare kläder. Trots att jag trivs i svart och annat mörkt så känns det lite tungt. Kan ju försöka bli lite ljusare och mer lättare färger. Dessa kanske skulle vara bra då? Till våren ljumma vindar? Att ha på då uteserveringarna börjar ta plats här i stan, med en filt i knät och en irish coffee i handen. Åh, jag längtar!

Tunika och kofta från Hm.se

 

Nu Off to work! Upp på cykeln och iväg!

2011-01-18
 19:23:05

Aloe

Denna har räddat mig ikväll. Jag slapp gå i ide. Vad som behövdes var en riktigt knådning i min nacke och på mig rygg med detta linement. Så nu har huvudvärken släppt men jag ska nog vara mer försiktig med min rygg..den låter inte bra.. Nu jäklar ska jag träna och cykla till arbetet varje dag.

2011-01-18
 17:11:21

Hammare i huvudet

Ikväll går jag i ide. Huvudet säger mig att göra det. Jag borde göra det i alla fall. Jag har annars en förmåga att vänja mig vid att ha huvudvärk. Jag kör på som vanligt ändå. Är ju så trist att bli hämmad bara för att mna har huvudvärk. Det kommer liksom i perioder. Ibland har jag det inte på hur länge som hellst och ibland sker det lite för ofta. Jag tror jag vande mig vid huvudvärk när jag gick på högstadiet vilket är ett herrans massa år sen nu när jag tänker efter. Då hade jag konstant dunderhuvudvärk och jag fattar inte hur jag pallade det. Jag hade aldrig pallat det idag för jag blir ju galen efter en dag nu. Borde kanske kolla upp detta, eller i alla fall gå på zonterapi. Zonterapi är det enda som någonsin funkat någonsin mot min huvudvärk.

Eller så har jag bara huvudvärk nu eftersom det har varit så mycket nu på senaste tiden med flytt, nytt jobb och allt runt omkring! Behöver kanske bara lite harmoni..


Nu väntas kladdkaka och grädde, mums!! Eller först kanske middag...

2011-01-17
 09:45:38

Skönt ljud mot oljud

Efter att ha jobbat i helgen så är jag ledig idag. Har lite saker här hemma att ta tig i/ta hand om i och med att jag har jobbat sen förra fredagen i ett sträck. Men jag ska även bara ta det lugnt idag (tänkte jag). Bara gå här hemma och mysa in mig i lägenheten. Vi har i och för sig massor att fixa innan att det verkligen känns som hemma. Det är kalt på väggarna nu till exempel och vi behöver ju som sagt någon form av byrå till sovrummet. Ska börja kolla på sådant i nästa vecka. I lördags när svärföräldrarna var här och hälsade på så fick vi en lampa. Den står nu placerad i vardagsrummet så nu äntligen att vi lite ljus där inne. Vardagsrummet i sig är annars väldigt ljus och fräscht men vi måste för tillfället tyvärr ha persiennerna fördragna för balkongdörren då balkongerna håller på att renoveras. Och just nu för byggarna riktiga oljud. Tror att de borrar i huset och det låter verkligen i HELA huset så och det skulle tydligen hålla på ett tag. Så min lugna, sköna och mysiga måndag där jag skulle fixa och trixa här hemma kommer det väl gå sådääär med- Dagen då jag skulle koppla in mina högtalare och spela lugn, harmonisk och skön musik och bara vara får väl bli en annan dag då. För just nu är det lite svårt med det här slagborrandet tyvärr. Kommer väl bli galen på oljudet om ett tag...

Detta skulle jag till exempel spela idag... Går inge vidare...

2011-01-16
 08:45:00

Julklapp??

Varför flyttade vi just EFTER jul. Nu kommer jag ju på massor som vi skulle vilja ha och behöver (läs jag.. =).



Bilder från IKEA.se
2011-01-15
 23:12:04

En pärla

Min morgon i morse började inte så bra. Försov mig  så att jag fick hoppa över lite steg i min morgonrutin. Skulle cykla till jobbet. Det gick inga bra alls det. Fick inte upp cykellåset. Ruckade på det och hade mig, försökte värma låset ifall det var fastfruset men det funkade inte ändå. Mitt humör började tryta och även om jag till slut skulle ha fått upp låset skulle jag få cykla som en galning för att hinna i och med att jag hade stått där ett tag och försökt få upp låset i kylan. Utvägen blev att göra en chansing och ringa min kära bror. Tur som jag hade så svarade han och var till och med uppe och kunde skjussa mig till jobbet. Sicken tur att vi bor så nära nu. Han klädde på sig och jag började gå till hans parkering och så möttes vi upp där precis samtidigt. Mycket smidigt. Jag kom till och med fram i tid och hann sätta mig och dricka kaffe som jag inte hunnit göra hemma.

Min bror, han är bra han! En riktig pärla!!

Flera år gammal bild på syskonparet.. shit vad mörkhårig jag var...

2011-01-15
 09:06:00

Under fötterna

Letar efter en matta till vardagsrummet, vet inte vad vi ska ha bara. En ganska stor, mysig, enfärgad matta som ska värma undre fötterna. Snygg och praktisk ska den vara med.. Kollar runt lite men hittar inget direkt.. Men något sådan här kankse.. Eller med en snygg färg kanske?

Detta är ju det roliga med att ha flyttat;
man får pyssla om där hemma, man flyttar runt grejer för att se vad som passar ihop, vart sakerna passar bäst att stå och detta med att köpa lite nya grejer. Små som stora grejer, det gör en sån skillnad.

Jag trivs!

Bilder och mattor från IKEA.se
2011-01-14
 20:21:42

Installerat internet

Glädjen var total när jag kom hem efter en dubbel-jobb dag och min kära sambo hade hämtat ut och installerat internet här hemma!! Man blir ju helt naken utan internet, bortkopplad från världen. Det kna var skönt när man är på semester, då man kan stänga av mobilen, internet och alla annat runt om kring en som gör en stressad på semester, men det är inte lika skönt när man BEHÖVER internet för att överleva..Överleva var väl att ta i men ni vet vad jag menar..

Middagen var serverad när jag kom hem och en öl senare så är jag nöjd och glad!!
2011-01-13
 09:29:00

Ballerinas inomhus

Jag skulle behöva ha ett par snygga enkla ballerinas att ha inomhus. Jo, jag lovar, jag behöver faktiskt. Att ha till jobbet. Så det så! Nu är det tro det eller ej inte mitt skoberoende som talar utan mitt sko-behov!

Ballerinas från DinSko


Ballerinas från Clou

Ballerinas  från Nilson

 

Och nej, jag har fortfarande inget internet..

2011-01-12
 20:20:00

Gitarr

Jag måste fasiken lära mig att spela på min gittarr. Den var mest som dekoration när jga köpte den då jga inte tog tag i lärandet. Nu har den varit undangömd ett tag men nu med flytten fick den följa med. Så vårens uppdrag blir kanske att börja spela på den!? Jag vill ju så gärna kunna spela. Det är ju så mysigt, sitta och klinka lite.. Ska ta tag i min självdiceplin lite tror jag!! Skärpning Jennifer!!
2011-01-12
 15:55:54

Dålig uppdatering här

Jag har varit borta här några dagar nu och det finns anledningar. Nytt jobb som tar (nästan) all fokus men framför allt flytten som gick av stapeln i söndagskväll. Jag jobbade ju på dagen så själva flyttlasset gick ju under dagen men jag kom lagom till att allt skulle bäras upp (tre trappor utan hiss är tamefan ingen höjdare när man ska flytta). Fick massa bra hjälp så tack alla ni som hjälpte till! Det var guld värt! Men tillbaka till anledningen av den dåliga uppdateringen här; det stavas inget internet hemma i lägenhetern. Vi gick hem till brorsan som bor typ granne med oss nu (sååå skönt, sååå roligt) och beställde internet och dosa som ska komma på torsdag tror jag. Hoppas den kommer idag. Man blir ju helt förlamad utan internet ju.

Har nu, efter jobbet, åkt till gamla lägenheten för att städa den med datorn i högsta hugg. Skönt att få det klart så fort som möjligt!

Mer uppdatering om jobb och den mysiga braiga lägenheten en annan gång! Men för att ge lite update så trivs jag på det nya jobbet, mycket att lära och utmanande och intressant. Lägenheten är toppenmysig! Lite mycket kaos nu bara med flyttkartonger och sånt. Men det tar sig!

Puss, nu måste jag städa här...
2011-01-10
 08:55:00

Svarta stövlar med klack

på rea dessutom?! Ett kap mån tro?  Jag skulle kunna tänka mig dessa från Jerns.

 

2011-01-09
 09:00:00

Flyttdags

Idag händer mycket. Jag drar till jobbet i det ståra gulblå huset. N tar hand om flyttlasset och ikväll efter jobbet så hämtar jag nycklarna och sen ska vi bära möbler och prylar tills vi bara sjunker ihop. Vilken dag!! Men vilken bra dag! Någon frivillig som anmäler sig för att hjälpa till?! Snälla???

2011-01-08
 17:24:00

Flyttkartonger och nya nycklar

2011-01-07
 21:14:23

På bussen

På väg in till stan för jobb idag så tog jag bussen. En liten dam kom och satt sig bredvid mig och började prata för fullt om bussen som hon stått och väntat på i tre kvart då de två tidigare bussarna inte dykt upp. Jag tänkte att hon var lite upprörd och därför ville "prata av sig" men sen skrattade hon och pratade på om vintern och massa annat. Hon sa att hon brukar prata med allt folk hon stöter på, det blir så mycket roligare då sa hon och det tycker jag hon har rätt i. Annars brukar ju vi svenskar vara lite tillbakadragna tyvärr. Ett litet minus med att vara svensk faktiskt. Jag sa att hon fick en stjärna i kanten för att hon var så trevlig och social och det tackade hon för. Vi gick av bussen på samma ställe. Hon önskade mig en trevlig dag och jag önskade henne lycka till med bussen när hon skulle hem igen så hon slapp vänta i 45 minuter även för att ta sig hem.

Trevligt som sagt! Mer sådant.

2011-01-06
 20:01:57

Nedräkning till nystart

Nu är det nedräkning som gäller. Pirr i magen.


På söndag blir det flytt. När vi var ner till sommarstugan på 17 års kalas igår så passade vi på att skotta oss fram i de meterhöga drivorna fram till dörrren där mestadelen av alla våra saker stod. Tänk er synen. Fem personer, i mörkret som står och skottar för fulla muggar. Hoppas det inte blir för mycket snö till söndagen nu bara så de få ställa sig och göra om allt igen. Sååå synd att jag jobbar på söndag... attans! ;) Jag får väl däremot hugga i desto mer på kvällen då alla sakerna ska upp tre trappor utan hiss till nya lägenheten. Galenskaper att flytta kvällen innan man börjar nya jobb... Men jag ser fram emot båda grejerna riktigt mycket!

Åkte hit igår och blev kvar idag med. Idag blev det besök hos min morbror och nu har vi just käkat riktigt god mat här hemma och nu blir det efterätt. Hallonsorben som jag gjorde på nyårsafton blev så god så nu tänkte jag bjuda mina föräldrar på det framför tv och Göta Kanal 3. Smarrigt! Men imorrn bär det av hem till stan igen för jobb  och sista nedpackningen.

2011-01-05
 00:10:00

Röda byxor

Jag gillar röda byxor har jag kommit underfund med så jag har kommit på att ett av mina uppdrag för detta år är att få N att skaffa sig ett par och så ska de användas flitigt. Jag hintade om det förra året, sådde ett frö liksom men nu så ska jag jäklar anamma se till att han har ett par i garderoben. Försöka går ju i allafall. Kanske måste ge karln det i present kanske. Snyggt är det vilket fall.

Nu blir det sängen. Eften en kväll hos brorsan med middag (som vi denna gång tog med dit och bjöd han på) blev det varm choklad här hemma i soffan framför TV här hemma i flyttkaoset. Ska fortsätta min bok-läsar-maraton. Får passa på när jag är på det humöret. Men fick så bra böcker i julklapp och nu plöjer jag mig igenom P.S I love you av Cecelia Ahern som jag fick av min kära N.

 

God natt världen!

2011-01-04
 21:40:45

Underskrift

Nu är kontrakten på lägenheten påskriven och det blir inflytt på söndag. Jag har redan inrett lägenheten i mitt huvud sen länge. Kommer bli toppen det här! Längtar som bara den. Jag jobbar på söndag men sambon och brorsan får dra det tyngsta lasset så kommer jag och är bärhjälp när våra saker är framme här i Uppsala.  Någon som vill hjälpa till?! Mesta av våra möbler och dyligt är nämligen vid sommarstugan nu. Åh, jag vill ha söndag idag!

2011-01-03
 10:32:23

Kortfattat

Nu frukosttime (eller snarare lunchtime). Menyn är kaffe och risgrynsgröt med kanel och socker. Varför äter man inet det oftare. Det är ju mumma ju!

Sen är det jobbtime. Åker efter att jag slevat i mig gröten och klunkat kaffe.

Ska jobab hela långa dagen men det ut att blir en riktigt fin dag, solen skiner mellan trätopparna. Mysigt!

Imorgon är det dags för kontraktskrivning på lägenheten som vi flyttar till om EN vecka!! Jippie, längtar så det skriker om det!!

2011-01-03
 10:00:00

Längtar tillbaka

.. till de heta sommarnätterna i Huelva.  Då vi drack de godaste mojjios och dansade rumpan av oss till solen gick upp igen. Då vi åt de godaste av tapas. Då vi badade i det inte så svalkande havet. Då vi skrattade och bara va. I nuet. Mina härliga vänner!

2011-01-02
 09:00:00

Ny väska kanske

Jag gillar Friis and Company väskor. De tre jag använder som mest nu är det märket. Skulle inte klaga på att få en till i min samling. Snygga som attans!

Bilder från shopfriisandcompany.com
2011-01-01
 20:16:21

Gott nytt 2011

Redo för kvällen

 

Här har vi en bild på bubblet vi skulle dricka till tilltugget (tunnbrödsrulle med kallrökt lax och pepparrot) men när flaskan öppnades sprutade den så otroligt mycket, på oss som satt ner, på soffan, på mattan  så att det endast blev någon deciliter kvar så den fick vi ta till efterätter då vi endast skulle ha en skvätt champange över hallonsorben.

 

Gott blev det iallafall. Egengjord hallonsorbe med champange.

Helt plötsligt var det 12slaget. Massa fina fyrevrkerier. Vi körde på tomtebloss och skålade i bubbel. 2011 here we come!

Gott nytt år!

 

Sedan dansades det. N lärde ut lite dansmoves. Vet inte om de lyckades til slut.

Jag och min skummis körde sång efter sång från den gamla goda tiden, skrek så stämbanden typ gick av.

Jennifer the papparazzi!