2010-06-30
 16:26:42

Dags för festival

Idag har jag varit upp till lugnet för att få mitt Peace and love band på min lilla handled. Imorgon börjar jag jobba vid tio men ikväll är jag ledig och ska ta mig till Borlänge för att se några band. skojilajbans!!

Har även hunnit med en liten shoppingrunda då jag inhandlade två bikiniöverdelar så jag slipper gå topless i Spanien nästa vecka. Upptäckte nämligen att den bikiniöverdel jag hade här hemma var trasig. (resten ligger nerpackat och plaserat på annan ort, smart drag jennifer)  Ett par knallrosa shorts slank ner i shoppingpåsen också som jag tänkta ha nu när jag ska jobba i helgen! Så här ser de ut, ja fast inte vita då utan rosa!



Nu ska jag byta om, drick två glas vatten och sen åka till Borlänge och gå på PEACE AND LOVE!! Ikväll hoppas jag att jag ska hinna se Abalone dots, Mika, Tomas di leva mm!



LoveJennifer♥
2010-06-29
 15:04:27

Personligt brev och CV

Ja det här med Personligt brev och Cv är ju inte det lättaste.  Jag vill ju stå ut och jag vill ju att dit jag söker ska uppmärksamma mitt brev och förstå att jag är bäst lämpad. Inte bara utifrån mina erfarenheter från tidigare jobb och utbildning, utan även från hur jag är som person! Hur ska man börja då? Vad gör att de uppmärksammar mitt brev?  Hur uttrycker jag mig bäst?  Jag tror på att vara personlig och rakt fram.   Men finns ju många olika sätt att vara personlig på, kanske ska man lägga upp en statusrad på Facebook om att man söker jobb. Eller som den där killen som för ett tag sen gjorde en skylt där det stod;

”Jag är jävligt trött på att vara arbetslös! Jag kan: stå i butik och sälja. Trädgårdsarbete. Andra jobb lär jag mig. Har ni ett jobb? Linus.”

Smart kille. Han fick ju napp på stört också så det var ju en toppenidee. Kanske ska ställa mig på tågstationen i Uppsala? Kan det vara något? Nä, första ska jag ta och skriva mitt personliga brev och skicka iväg det till ett fretag i Uppsala som låter riktigt intressant! Hoppas de förstår att det är MIG de vill ha!

Annars; är det någon som har ett utvecklande, roligt jobb åt mig som är realerat till min utbildning?



Puss och kram

'

Jennifer; The one and only.

Flexibel, lyhörd, serviceinriktad, rolig, trevlig, har personligt driv, tycker om att ha flera bollar i luften och  gillar långa skogspromenader.


LoveJennifer♥
2010-06-29
 11:22:34

Spanien, en vecka kvar

Om en vecka så tar jag mig till Uppsala för att möta upp Anina som flyger hit från Danmark, för att sedan på onsdag möta upp Per och Per för att sätta oss på ett plan till Huelva, Spanien! Jiho!! Vi är ett gäng från Irlandtiden som ska mötas upp i Spanien hos José! Ska bli så himla himla skoj! Har fått ett schema om vad vi ska göra de dagar vi ska vara där och det är fullproppat kan jag säga. Sol, bad, tapas, fest och massa annat!!! Och som det ser ut nu så kommer det vara 35-40 grader där så jag kommer väl dö av värmeslag. Jag komemr bo i vattnet tror jag, inte för att jag tror att vattnen kommer kyla ner jättemycket men 40 grader, det är varmt det! Men ska bli toppen att få bättre på brännan eller rättare sagt, skaffa sig en bränna!! Det braiga med solen är också att mitt hår blir mycket blondare och fräshare. Fick det påpekat, att jag såg mcyket blondare eller snararae vit ut, igår av jocke när vi spelade minigolf igårkväll!


Anina, jag och Per på Stables  i höstas. Vår första, av många, Guinness!

Jag, Hanna, Anina, Per och Per på Flannerys i Dublin i höstas!

LoveJennifer♥
2010-06-28
 13:00:49

Midsommardagen, full rulle igen

Efter att ha gått och lagt mig vid fem på midsommarafton så kan man ju tycka att man ska ligga och sova hela långa dagen men det funkar inte så hos oss denna helg om året. Upp och hoppa. Sitta på kanten på altan och äta frukost, allihopa, i solen och skrattar om saker från gårdagen. Saker som leken då vi hade tävling om finaste brudklänning/modell gjord av gula sopsäckar. Saker som vaxduken som hamnade uppe i flaggstången.

Vid två tiden var det dags för att sätta sig vid långbordet igen för att äta upp resterna från gårdagen. Vi hejjade på alla bilar som åkte förbi, så allt var i sin ordning igen. Sen var det full rulle igen. Några gick och badade, några tog en tupplur (läs försökte), några hade vattenkrig, några lekte lite lekar, några satt med en mimosa i handen. Sedan drog vi igång igen. God middag i solen och sen baren, igen! Där dansades och sjöngs det, igen! Allsång på gamla och nya godingar och en himlans massa bugg för min del. Jag och N lärde oss ett nytt move, så nu sitter det som berget så vi kan styla lite!


Undebara fina knasiga!


LoveJennifer♥

2010-06-28
 12:39:56

Midsommarafton

Midsommarafton, lika lyckad, rolig och tokig som vanligt!! Precis som det ska vara! Björkhämtning, grillning, midsommarstångfixning, dans runt midsommarstången, lekar för stora och små, tipspromenad, jättegodmidsommarmiddag vid långbord, snapsar, sånger, ännu mer dans, barhäng, nattmat, och en hel dos skratt, knasigheter!



'



2010-06-28
 12:02:39

Hälsade på Jonnas (inte mina) släktingar



Superduper dag på Furuvik i torsdags! Bilderna får säga sitt tror jag!
LoveJennifer♥
2010-06-24
 09:03:33

Knep och knåp med midsommarlekar

Jag sitter här nu en liten stund innan jag ska hoppa in i bilen och åka till Furuvik. Ska hinna fixa lite picknick innan jag drar också men först så ska jag fokusera på att knåpa ihop lite lekar för fredagens bravader. Någon som har någon idee, lite så där utöver det vanliga? Vi har lekt allt möjligt genom åren på vårt midsommaraftonsfirande. Men nu ska jag klura lite..

Midsommar för mig, det är nog den bästa helgen av dem alla!


LoveJennifer♥

2010-06-23
 10:59:55

Nedräkning

Jag vill ha midsommar nu! Men det är ju bara en dag kvar nu och idag ska en massa fixas. Imorrn bär det av och det är dags för traditionerna att träda in. Startas imorrrn med Irishcoffeeafton! Förr om åren så har jag inte druckit det, men det är faktiskt riktigt gott nu på senare år. Men innan midsommarfirandet börjar så är tanken att jag ska ta till Furuvik! Jag har inte varit där på hur många år som helst så det ska bli skoj och se hur det ser ut nu!


LoveJennifer♥

 

2010-06-22
 10:13:50

Gapa stort

Just hemkommen från tandläkaren. Jag går på den tandläkarmottagning som jag i alla år gått på, fortfarande. Jag har egentligen inget emot att gå till tandläkaren. Många tycker ju inte alls om det men mig gör det inget så jag är glad att jag inte har tandläkarskräck. Förutom när de ska ta bort tandsten. Det är ingen rolig historia. Det ilar och ibland känns det som om man drar naglarna mot en kriffeltavla. Men det är ju över snabbt och sen blir man ju polerad med både det ena och det andra. Synd bara att man inte får en liten present som man fick är man var liten. Då var det så mycket mysigare och roligare. Men idag gick det ganska smärtfritt. skönt! Nu ska jag bara vänta på att det går en timma så jag kan stoppa något i magen. Mina fina tänder blev polerade så då måste man vänta lite med mat och sånt!

Kommer ni ihåg dessa figurer?! Det gör jag.

 


LoveJennifer♥

 

2010-06-21
 20:23:35

Vi är lika med sant



Jag snodde denna bild från Emma, jag hoppas jag får låna den men den var så fin så jag bara var tvungen! Är det inte fint så säg?!

Sommar och kärlek!

LoveJennifer♥
2010-06-21
 13:31:05

Vill dela med mig av detta..

Jag fick dessa blommor i lördags av min farbror med familj. Till dem fick jag ett kort. Och jag vill bara dela med mig av texten på kortet.

Åren glider snabbt förbi,
fånga dem och fyll dem.

Låt dem rymma harmoni,
spara och förgyll dem.

 

Klokt och fint va?!

 

Jag tror faktiskt att jag är väldigt bra på att förgylla mina år. Och mer ska det bli. Mer kärlek, mer värme, mer skratt, (mer skor,) mer resor, mer äventyr, mer upplevelser, mer av allt! Det vill jag.

 


LoveJennifer♥

 

2010-06-21
 11:05:57

En helg med sol och skratt


Tack alla fina rara som kom och var med i helgen.  Tack för de fina presenterna och blommorna. Tack för all hjälp.

Sixstens skulle fixas till för sommaren. Christoffer har köpt in en massa nytt dit så det kommer bli (ännu mer) toppen där i sommar.

På fredagen blev det grillning. Grillning i solen, med ett glas i handen och med goda vänner!

Lördagen. Några till bords. Några framför tv innann det var dags för våra lekar och de flesta som skulle komma hade hunnit dykt upp. Prinsessbröllop kan man ju bara inte missa. Och där får jag erkänna, jag sitter med papper i handen fär att torka några tårar som rann ner för kinden. Och för att vara riktigt ärlig så var jag inte ensam. Hann ju inte kolla på talen som kom längre fram på kvällen men det har jag gjort nu i efterhand. och ojsansa, vilket fint tal Prins Daniel höll. Kärlek!

Fina söta rara flickorna. Framför tvn och bröllopet så reflekterade jag över att jag ju ska gå på ett bröllop i sommar. Brudes klänning vet jag hänger hos hennes mormor redo sen länge men herregud, vad ska jag ha på mig?

Vi tog oss ner till sjön och lekte en massa lekar där. Många gånger skrattade jag så jag fick ont i magen. Två lag tävlandes mot varandra. De fick skjuta, de fick spotta polkagris, de fick vika pappersflygplan, de fick skjuta iväg en tvål, de fick springa iväg på uppdrag och leta efter saker och de fick äta kola snören. där har jag riktigt roliga kort från, ojojoj! Det var riktigt skoj att se allas olika taktiker på detta.

Middag i lidret dukades upp. Det blev invigning på pappas nya grill och den verkade ju funka fint. Till efterrätt blev det rabarberpaj, den var smaskens. och all vaniljsås jag gjort tog helt slut. Hur mer sommar kan det bli?

En drink i baren är väl aldrig fel!? Här skrattades det, sjöngs det, spelades dart och dansades det. Bra uppvärmning inför nästa helg!

 

Jag hade en fantastisk helg och jag är så glad över mina nära och kära. Jag och N fick en massa massa paket och jag blir alldeles varm i hjärtat. TACK ALLA!

 

Nu kan vi (läs N) diska ordentligt med en massa roliga verktyg. Vi kan bada! Vi kan ha ett romantiska uppdrag varje vecka i ett år. (E, A och V, för info så är det jag som startar). Vi kan gå på furuvik och hälsa på aporna. Vi kan kolla på ett inramat kort på oss. (Det roliga var att vi dagen innan stått med alla vara tavlor och försökt hänga upp en på en plats där vi ville ha en tavla men ingen av dem passade som vi ville, men så fick vi denna tavla och den satt som en smäck.) Vi kan äta ur en lyxig presentkorg. Vi kan äta (bröllops)choklad och dricka bubbel.  Vi kan även titta på en massa fina blommor och kort. Och jag sitter nu samtidigt och ska kolla på h&m och guldfynds sortiment, vad ska jag välja? Fick även en bok som passar alldeles utmärkt att ta med ut på sjön i sommar. Oj så mycket paket! Fina grejer till ett fint par från mycket fina personer!!

 

Behöver jag säga att jag tycker att denna helg var mer än lyckad!!

 


 

LoveJennifer♥

 

2010-06-17
 16:46:04

Sommar i en liten reklamfilm


Sommar i ett nötskal.  Så som det ska vara! Så vill jag ha det i augusti när jag och N ska vara lediga ihop!



LoveJennifer♥
2010-06-17
 12:02:50

Min första randiga klädesplagg

Detta klädesplagg finns i min garderob, snart nerpackad i min resväska. Fin va?  Den ska invigas i helgen. Fint väder är beställt. Sol, sommar, vatten, grönska, god mat och dryck, musik, nära och kära på mitt favoritlats!




LoveJennifer♥
2010-06-17
 11:58:50

Jag är sugen på något..salt

En liten tanke bara....



Jag tycker att det är lite synd att salt inte är så bra för kroppen. Högt blodtryck kan man få, fram för allt.  Jag äter mycket salt.  Säkert mer än en tesked som det är rekomenderat. Rent salt. Helst havssalt, ni vet de där bitarna. När skålen står framme på bordet. Hårda grönsaksbuljongsbitar är också gott. Jag vet, det låter konstigt. Har fått många ögonbryn höjda när detta nämns. Men det är gott. Min mamma har berättat för mig att en av hennes arbetskamrat en gång sa, att när hon var i Asien hade hon ätit det äckligaste hon någonsin ätit, och det smakade som ren grönsaksbuljong. Jag tror jag hade tyckt om det.

Vanligt i salt är ju att man tillsätter kalimjodid som en extra jodkälla, det borde jag iallafall inte ha brist på  jod alltså. Alltid något positivt. Jag tror inte att jag får i mig så mycket via maten, bara det som man själv kryddar med. Så det är ju bra, men sen äter jag ju rent salt bara så där. Bara för att det är gott. Har blivit bättre på att salat maten mindre, kryddar med en massa annat. Men jag bara undrar vad är det som gör att salt är så skadligt för kroppen, egentligen?!



Mina fina salt och pepparkar som jag fått i födelsedagspresent av kusin T. De ser ut som två stenar på bordet.

 

Nu ska ja sgluta fundera över saltet och ta och packa ihop för att hoppa in i den fullprpppade bilen och köra till mitt paradis!

 

Puss på er, ha en underbar fortsatt dag!


LoveJennifer♥

2010-06-16
 12:48:58

Gah.. Vill ha!!










DinSko

Så fina. SÅÅ fina. Tänk er, till en sommarklänning. Eller jeans och ett enkelt linne. Skulle sitta som en smäck! Höga men ack så snygga. Nä nu ska jag ta på mig mascara, lite solpuder och bege mig till ett möte om jobbet under Peace and Love. Mycket kul som händer nu. Kalas, sen midsommar och sen P&L. SKojilajbans! Sommar gillar vi!

LoveJennifer♥
2010-06-16
 12:16:26

Låtar som liknar varandra.. Får man göra så?



Refrängerna är väldigt lika. Inte sant?





Justins låt poppar jag som aldrig förr här hemma. Passar som bra när man ska packa och srpinga omkring här hemma. Jag ser säkert ut som en tok när jag dansar omkring och hoppar omkring och diggar som aldrig förr. Som när man var liten och mimade framför spegeln till diverse låtar! Minnen! Men kul var det, precis som nu!

Igår var det rabarberpaj med massa vaniljsås med Emmorna som gällde. Jag gillar våra träffar. Sicka fina tjejer. Under våren har vi ju varit några fler tjejer samlade men de fattades igår, E är ju tex på Kreta nu och jobbar och har sig så igår fick faktiskt våra boys följa med. Rabarberpaj ute på balkongen hos Emma, en sån där mysig sommarkväll som faktiskt bara sommaren kan åstadkomma. Stunder som dessa är saker jag  kommer att sakna när vi lämnnar denna stad för nya äventyr.


LoveJennifer♥
2010-06-15
 13:21:26

Klok kille

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så"

Nalle Puh

 

Den där lilla nallen är ju bara för klok. Jag önskar att jag hade alla dem böckerna. Nalle Puh och alla Astrid lLndgrens böcker! De ska stå i en bokhylla i mitt stora fina hus, när jag skaffar dem sortens vuxenpoäng, och så ska jag läsa dem en regnig dag och skratta.

Jag, Dublin November 2009


LoveJennifer♥

 

 

2010-06-15
 13:02:51

Vuxenpoäng igen

Har skaffat mig en vuxenpoäng till idag. Jag och kusin vitamiun tog oss till bilprovningen för att besikta hennes Majsan. Det gick ganska bra, fick mig ju en kopp kaffa på köpet!  Och intressant att se hur det går till. INgen märkvärdigt men ändå bra. Fattades en varningsskylt och nån lampa som skulle bytas ut, men det är väl inge svårt att fixa. Plus att bilgubben sa att hennes bil var en bra bil!

 

Sedan var vi ännu mer duktiga och begav oss till ÖB. Uppdraget där var att finna ett par gummistövlar men de var slut så vi inköpte saker till kalaset och midsommar. Det braiga var att jag lämnade kvar mina saker i Js bil så slipper jag ha det i min bil som kommer vara fullproppad ändå. Tack J! Eftersom uppdraget var gummistövlar så letade vi vidare på Rusta där hon fann sina stövlar och där jag gjorde detta kap

Flyttlådor; 10 st för 150! Här ska packas för fullt!

Vi hann även med återvinningsstationen där vi tömde en hel bil full med saker. Känns alltid så skönt att slänga saker. Jag är väldigt bra på att slänga saker. Skulla ha åkt dit igårkväll men det blev ju grillning och lekar i kålgårn på kvällen istället. Jag ska anamma en grej som några gjorde. De hade köpt klyftpotatis, de la det i aliminium, och sen grillade dem det paketet och det gick tydligen utmärkt. Nästa gång ska jag testa det istället för potatissallad.

Åter till packningen. Sen blir det dags för att göra rabarberpaj. Ska bjuda på det ikväll.


LoveJennifer♥

2010-06-15
 09:55:26

Så såg det ut..

Läs om helgens avslutningsceremoni....

Länk till du.se. Läs här

LoveJennifer♥
2010-06-14
 14:15:34

På väg...

Jag har inget system i det jag  gör, iallefall kan det nog se ut som om jag inte har det. Men jag har det i mitt huvud. Där är det väldigt strukturerat och systematiskt. Jag börjar liksom lite här och där. Har många bollar i luften samtidigt. Jag börjar inte med 1 och sen tar 2 och 3 osv, nej jag kör lite huller om buller. Med detta sagt så ska jag då tala om att jag håller på att packar ihop vår lägenhet. Har redan flyttat lite saker med två billast men nu börjar det riktiga. Sånna där saker som gör att det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig här hemma. Speciellt eftersom jag inte går från A till B. Jag har plockat ihop lite i kädkammaren, lite i köket, lite i vardagsrummet och ,ja, tänk dig själv. Ser väl ungefär ut som det gjorde i mitt tonårsrum ibland här hemma just nu. Tänkte ta en vända till soptippen ikväll men så fick jag just ett sms om grillning och spel istället och det lockade mer..Får bli soptipp på onsdag innan det bär av till kusten på torsdag.


LoveJennifer♥

2010-06-14
 10:20:17

Ny sko i skosamlingen

Igår blev det en liten sväng på stan efter att ha varit kulturella och besökt Koppargruvan hela gfamiljen som var på besök i helgen.  Koppargruvan var för övrigt mycket intressant och det känns bra att ha varit där medans man fortfarande bor här. På stan skulle vi egentligen bara kika in på en ny chokladbutik som öppnat så att mamma kunde köpa lite pralliner. Men så smet jag in på en skoaffär och vipps på ägde jag ett par skor till. Svarta sandaler. De kommer användas flitigt i sommar!!




LoveJennifer♥

2010-06-13
 01:16:50

Få man säga som de som tar studenten....?

.... fy fan vad jag är bra!!!

jo det får man. Vilken härlig dag!! Jag är en glad Jennifer idag!!

TACK!!!!


2010-06-12
 08:39:16

Regndroppar

Vaknade av att regnet smattrade på fönsterbredan inatt och det fortsätter nu hela dagen. Men vad gör väl det. Jag ska ju på avslutningsceremoni idag för att jga har tagit examen! Smörgåstårtan står klar, familjen på väg, N på uppvakning och jag ska hoppa in i duschen och göra mig snygg. Vet inte hur det blir med min outfit idag men det ska nog gå bra trots regnet. Måste bara komma ihåg mitt gruppnummer inför inmarshen i lokalen idag. och bocka av mig i entren så jag inte glöms bort! Vet inte heller hur vi ska göra med smörgåstårteätandet. Vi skulle ju vara ute i solen här nere på gräset. Det är nog ganska så uteslutet just nu.. Får suga på den karamellen!

Puss på er


LoveJennifer♥

2010-06-12
 00:27:45

Vid ett hus på stranden..

Dit ska jag!

Resa bokad och klar. En liten reunion i Huelva, Spanien med vänner från Irlandstiden är väl inte helt fel. Räknar dagar! och i mitte av juli så hoppas jag på planet mot solen. Haha, det roliga är att söta Anina har bokat in sig på samma flyg som oss från sverige, jag plus Per*2, så hon ska ta sig från Köpenhamn till aAlanda och hoppa på samma flyg som oss. Knasfia. men ruskigt roligt!! Ska jobba lite mer på att sofia ska haka på nu också!! Hon måste kolla med jobb...

The Scandinavien family inkluderade bland annat mig och Anina!

 

Nä nu ska jag hoppa i säng. Kommit hem efter ost och kex och film med H&J. Jonna ponna har ju varit sjuk stackaren, men nu på bättringsvägen. Bara hon blir frisk tills nästa helg. =) Då blir det kalilej!! Just gjort klart med att förbereda smörgåstårtan så nu är jag en bit närmare att vara redo inför morgondagen!!

 

Dagen till ära;


 


LoveJennifer♥

 

2010-06-11
 14:11:22

Hur fan får jag på ögonfransarna?

Måste ju va fin imorrn så nu beger jag mig ner på stan på uppdrag för att hitta lim till lösögonfransar. Gick inge bara alls med att sätta på dem i lördags men det gjordes under stress så jag hoppas på bättre lycka imorrn när jag ska på min AVSLUTNINGSCEREMONI för att jag tar min examen!! Jiho!!! Meedia och komunnikationsprogrammet 180 hp; CHECK!!! Borde kanske smöra för jonna att komma hit imorrnbitti och hjälpa mig.

Efteråt ska min familj tillsammans med Emelies och Josefines familjer äta smörgåstårta ihop. Jo nu känns det i magen. Fan det är verkligen slut nu. Emelie flyttar på söndag och jag och josse innana juli månad är slut... Buhu. Jag ser fram emot nästa steg i livet och det är nog mest det jag har fokuserat på, att flytta och skriva nästa kapitel i boken att jag liksom glömt bort att i och med att nästa kapitel ska skrivas så avslutas ju det förra kapitlet. Studentlivet och livet i Falun med allt vad det innebär. Fan vad jag har haft det bra dessa tre år. Mycket har hänt och jag ser tillbaka på dessa år som otroligt utvecklande, spännande och skitroliga. Kan inte fatta att det just precis nu i dagarna var exakt tre år sen jag läste dörren på åsvägen i Övik  för att ha en sommar hemma i uppland för att sedan flytta till Dalarna och börja detta roliga kapitel.

 

Jag är så glad att jag har haft denna tid. Så många minnen. Kommer ihåg dagen som om det var igår när jag hoppade upp på cykeln för att bege mig till mediahuset för att registrera mig och där träffade jag Emelie för första gången.

 

Nä nu kilar jag ner på stan i regnet annars blir jag för filisofisk.. Parraflaxet är med!

 


LoveJennifer♥
2010-06-10
 13:16:37

Gahhhhh

Dessa skulle sitta så fint på mina fötter.. Vill ha vill ha! Jag tror nog faktiskt att de blommiga snart kommer finnsas i min skogarderob. De är ju bara för fina! Kär i dessa! Jag tycker verkligen om skor!


Nelly och Scorett



LoveJennifer♥

 

2010-06-10
 13:00:13

Vill ha på min brunbrända arm i sommar


Armband från H&M och Nelly

LoveJennifer♥
2010-06-09
 02:10:49

Andra saker

.. som hänt som jag måste skriva om. Inte nu men sen.. N syster tog ju studenten i förra veckan. Oj så fin hon va och oj så kul hon verkade ha och oj så avis jag var. Jag vill ta studenten igen. Lika avis är jag på studenterna som tar studenten här i dalarna i veckan. Så fina de är i sina vita hattar.

Pappa fyllde år (och ja mamma har namnsdag samma dag, så passande =) ) firade i mitt paradis. Där kan jag var lugn. Och oj så fint det var med alla blommor som blomma.


Jag har slutat högskolan.. Sittning i lördags med tillhörande utspark från kåren. Avslutningceremoni nu på lördag.

Ja, sen håller vi redan på att flytta ut lägenheten så smått. spännande, kul, skönt men läskigt.

Jag har slagit rekord i att prata i telefon sen jag nog var 15 år. Oj vad vi hann prata även om det inte kändes som i närheten av nästan tre timmar. Du betyder så mycket för mig L!!!

Planering av 50 års fest!! Kulilajbans ska det bli!! tips på bra lekar, by the way, någon??!!

Gått en himlans massa varv runt tisken. Skönt.

Tagit med mig hem en himlans massa rabarber som det ska bakas paj av. (blir väl plus minus noll då med tisken runderna)

Sen gör jag tappra försök med att boka resa till spanien också. happy face!!


LoveJennifer♥



Vart bär våra ben?! Frammåt!!! =) Du och jag Babe!


2010-06-09
 01:53:27

Vet att jag är dålig..

....på att blogga. Jag vill. Jag tänker att jag ska men det uteblir av någon konstig anledning. Egentligen är den inte så konstig, anledningen alltså.. Det är liksom för att det hänt så mycket. Det händer mycket överhuvudtaget och många av de saker som händer är saker som jag täker att jag vill flytta fram på. Eller ja, nu blir det luddigt. Jag vill att de ska hända, jag har längtat efter många saker av dem saker som hänt nu på senaste men jag har på något vis tänkt att om jag inte säger det högt, eller skriver ner det, då har på på något vis inte hänt.. på riktigt.. Fast det vet jag ju att de har. Men är det inte lite konstigt att man tänker att saker inte på riktigt har hänt om man inte berättar det för någon, eller säger det högt. Även om alla vet om det, och även om man egentligen vet... Men det blir liksom mer verkligt om man säger det högt..


Mycket flummigt...

Jag har strävat efter att ta examen. Jag har velat ha mina studeier klara så länge. Jag har varit så skoltrött och jag har velat kunna säga att jag har studerat klart alla mina högskolepoäng efter tre år. NU KAN JAG DET. och fy fan  vad jag är stolt, glad och överlycklig. Egentligen. Om det nu inte också innebar att jag skulle ta mig an en massa ansvar som att skaffa mig ett jobb, flytta och skaffa lägenhet. Jag vill ha ett utmanande jobb där jag utvecklas yrkesmässigt och på ett personligt plan men också ha ett jobb där jag kan känna att jag verkligen vill gå till jobbet på morgonen. Det vill jag. Suttit med CV idag för att finslipat på det. Anpassa det till olika jobb jag kollat på. Många frågar ju så klart vad man ska göra nu, det stressar mig. Men SJÄLVKLART frågar folk. Folk bryr sig ju. Men jag vet ju inte själv vad som händer. För mig är det en utmaning att inte veta vad som händer. För mig är det som ett äventyr. Jag försöker se det så. Som om hela världen finns framför mig. Jag vill tro att det är så. Jag har så många drömmar och tankar och jag vet att allt löser sig. BARA JAG SJÄLV TAR TAG I DET. OCH DET SKA JAG




Examenssittning på kåren i lördags. En mycket lyckad kväll och en otroligt lyckad dag med Team Elite. Utan er hade dessa tre år inte alls varit det samma. Inte på långa vägar. Tänkte bli sentimental nu men skippar det tillls nästa gång. Team Elite dagen är en story för sig själv.Vi har verkligen känt varandra senh dag 1 och jag är så glad för det. Vilka roliga minnen vi pratade om i lördags, oj oj oj. Men vissa av dem stannar där. De flesta av dem stannar där..



LoveJennifer♥