2011-12-07
 10:18:30

UKK och Melissa

Denna dag har jag längtat efter ett bra tag nu. Biljetter bokades för ett par månader sen. En dag som bokades in i våras! Konserten med Melissa Horn på UKK! Falu-Emma kommer hit med tåget i eftermiddag och ikväll är det dags för att njuta av Meliss Horns toner! Hennes musik lyssnar man och hör på, på samma gång! Efter det möts vi upp med de andra och sedan har vi flera mysiga dagar att se fram emot! Speciellt julmyset på fredagkväll! Men först ut är Melissa horn! Hon spelas för fullt här hemma nu!

Är ledig idag och håller på och fixar iordning lite här hemma. Var ner med alla tomma kartonger och annat krams i förrådet igår så nu har vi inget med att packa upp. Är endast tavlor och annat som ska upp på väggarna som fattas nu och sedan mina möbler som står för renovering som fattas!

Mysiga lägenhet!
2011-12-05
 21:55:48

Åter internet

Åter internet i lägenheten. Internet som man känner sig helt handikappad utan idag. Tur att man har det i mobilen! Skulle göra en serviceanmälan för att det är så himla himla varmt här hemma och de har monterat bort termostaten på elementen  eftersom de tydligen har gort någon mäting på det under veckan som var men glömt att sätta tillbaka dem så vi har elementen på max och kan inte vrida ner. Men i alla fall, jag skulle ju försöka ringa direkt till vår fastigehtsvärd och skulle söka fram det men har ju inte haft något internet förrens nu ikväll.  Letade senare fram ett nummer som vi tydligen hade på vårt kylskåp och kunde ringa det!

Adressen är ändrad hit från och med idag och det börjar se riktigt riktigt mysigt ut här hemma nu. Var på upptäcksfärd under huset i dag och hittade vårt förråd så nu kan vi ha ned alla kartonger som vi tömt och allt annat! Var även till gamla lägenheten idag för att hämta min cykel, gick upp en snabbis in i lägenheten och usch och fy vad skönt det är att inte bo där!
2011-12-05
 21:48:14

Snö gör ont

Snö i ögat när man cyklar hem från jobbet gör ont! Hur kan en liten snöflinga göra så ont i ögat! Dumma snöflinga! Punkt slut.

2011-12-05
 21:47:02

80 års kalas MORfar

Min kära morfar fyller 80 år idag! Hipp hipp hurra på din födelsedag min mysiga och otroligt snälla morfar! I lörrdags hade vi fest för honom med barn, barnbarn och barnsbarnsbarn ( även om det fattades lite, speciellt kusin vitamin J,  men vad gör man inte när man måste jobba, hon var saknad i all fall Slängpuss) och även morfars syskon, ett hejdundrandekalas blev det med massa god mat, sånger, tal och fika där bland en tårsta som min Alex skrivit text på och glömt att skriva dit morfar (eller rättare sagt helt avsiktligt bara skrivit grattis farfar) Det ska hon få för! Vi som har han som MORfar kom ju först alltså  borde ju vi ha VETO på morfar!

Jag jobbade på lördgen så jag åkte direkt efter jobbet och var sen även tvungen att åka tillbaka tidigt på söndagen. Hade varit så mysigt att vara kvar hemma hos mina föräldrar och haft det lugnt och skönt under söndagen. Fick ju även träffa vår släkts nya nykomling. Sötisen Elna, el liiiten liiiten krabat som gjorde att Elise såg riktigt stor ut och Bine såg ut som tonåring i jämförelse!
2011-12-05
 21:37:37

Underbara hem

Flytten i fredags gick som smort. Pappa kom och hjälpte oss och det gjorde verkligen allt. Vi bar och bar och bar! Började med alla flyttkartonger och tog alla möbler sen när pappa kom så vi inte behövde ta alla stora möbler helt själva. Vi håll sams hela dagen, det du brorsan! När allt var uppburet satt vi oss tre i vardagsrummet och fikade och pustade ut och det kändes redan då sååå himla bra! Jag kommer verkligen att trivas här. Den är så fin och jag känner redan nu att detta är mitt hem trots att allt inte är uppackat och det saknas lite tyger och möbler som är  på renovering. Underbara hem! Här vill jag bo!

Redan första kvällen började vi att packa upp massa saker. Till och med gardiner i sovrum och vardagsrum! Jag är så ivrig!

2011-12-02
 08:19:00

Nu kör vi älskling

Nu är det dags! Nykeln fixad. Släp ska snart hämtas och sen ska vi bära  möbler och kartonger allt vi kan! Trappor upp och trappor ned. Undrar hur många trappsetg vi kommer att ta idag?
2011-12-01
 10:43:44

Första luckan

Idag får man öppna första luckan i chokladkalendern! Nedräkningen till julafton har börjat!  Imorgon går flytten och jag längtar tills jag får advents/julpynta!!! Jippie!!

Nu ska jag fixa det sista och sen ta mig ut i blåsten och cykla till jobbet! Fan, jag kommer ju förstöra mig frisyr, hihi!

Ha en fin första december!

2011-12-01
 09:01:00

Nu är det bara

... en dag kvar sen så är det dags! Jag vill ha fredag NU!! Märks det?