2010-07-31
 20:44:33

Polis Polis potatisgris?

Varför är det så att när man ser en polis på vägen så blir man helt plötsligt nervös även fast man inte gjort något alls och är alldeles laglydig. Då behöver man väl inte bli nervös. Det är ju bra att polisen är ute på vägen. Men igår när jag åkte till Öregrund för att lämna av brorsan och köpa mat med N, så stod de precis där man kör in och det blir 50 km/h. De vinkade in mig. Hjärtat stod nästan i halsen på mig och jag vevade snabbt ner rutan. Polisen frågade efter körkort och bad mig blåsa i den där plastgrejer i 3-4 sekunder tills det gav ett ljud. Jag har ju giltigt körkort och jag var ju alldeles nykter och visste ju att allt var frid och fröjd. Polisen sa tack och ha en trevlig kväll. Detsamma sa jag och körde min väg. Fortfarande med fler hjärtslag utöver det vanliga. Första gången jag blev stoppad och nu med en erfarenhet rikare. Nu har jag blivit stoppad av polisen och har blåst. Intressant.

Men varfrör blir man nervös när man ser en polis? Om man bara möter en polis? Konstigt!

LoveJennifer♥
2010-07-30
 18:31:31

Ett tips

Detta inlägg ska jag lyxa och ge alla ett tips:

När man ska skruva upp en hylla  och har för dåligt ögonmått och man behöver använda vattpass, eller som min kära mamma sa häromdagen, vattglas (?!) DÅ ska man vara försiktig. Jag är lite dålig på att vara försiktig. Jag är mer av den klumpiga sorten. Två hyllor skulle upp. En hylla gick fint. Med andra hyllan gick det inte lika bra med. Vattpasset hamnade rakt i mitt (söta) lilla huvud. Att då säga aj aj aj, det räcker som inte riktigt till. Dessa gånger vill man använda alla fula ord som man kan komma på. För attsingen vad ont det gjorde. Trodde jag hade skurit upp hela huvudet på mig själv och fått ett riktigt djupt jack i huvudet. Men det fick jag som tur inte. Men ont gjorde det ändå. Fick ta det lugn på dagen för jag blev helt yr men kvällen ägnades åt kalas, 100 års kalas till och med. Med ungefär lika många langos och en massa pajer och kakor! Mina föräldrar är kungar i köket!

För övrigt blev hyllan och mina svart vit blommiga lådor otroligt snyggt. Jag har bra smak jag. Jag kan så mycket, som Lotta på bråkmakargatan sa.. =)

LoveJennife♥
2010-07-30
 11:12:28

Nu byter vi Ä mot E

Nu är Dalarna bakom oss som bostadsort och flyttar till Uppland. Nu byter vi landskapsblomman ängsklockan mot kungsängslilja. Nu byter vi berguven mot havsörnen. Nu byter vi ut Ä och uttalar det med E istället. Nu byter vi sjö mot hav. Nu byter vi Falukorv mot grillad abborre.



LoveJennifer♥
2010-07-28
 09:19:40

Nu drar vi Babe!

Nyss gick N iväg till sin sista jobbdag och sen lämnar vi Falun som bostadsort bakom oss. Mot nya äventyr och mitt paradis och Skaldjursbuffe ikväll. Ska handla påvägen här i från. Frågan är bara vad man ska köpa. Räkor, tigerräkor, musslor, bläckfisk.. Får se vad det blir!

Nä nu ska jag packa ihop här hos KusinVitamin där vi sovit inatt (och N har bott i i två veckor). Tack söta du för lånet av din lägenhet! Du är en pärla!


Damn, vad jag kommer sakna Falun!


LoveJennifer♥

2010-07-28
 09:14:57

På väg

Igår tog jag mig till Falutown. Gjorde ett stopp i Valbo för att ta en sväng på Ikea, hittade nästan allt av det jag ville ha. Kikade även i Valbo centrum efter en klänning, men det blev ingen klänning. Mycket är urplockat just nu, är ju sommarrea överallt så sommarklänningar finns det gott om, men i konstiga storlekar. Att gå in på höstkläderna redan känns si så där..Någon motta får det vara.

Snygg låda från IKEA som jag nu har fem stycken av. Var slut i Valbo så fick inte så många jag vílle ha men fem får räcka då. Kommer bli så snyggt på min vita hylla med mina nya svarta hyllkonsoller.´




Sedan hoppade jag in i bilen igen och körde vidare. Mötte upp KusinVitamin på lunch och ytterligare ett försök med klänningshopping. Det lyckades inte denna gång heller så fick bli ett par skor istället. Jonna skulle köpa sandaler till jobbet men så blidde det ett par kilklackar stället. Så kan det gå!

 

På kvällen blev det grillning med KusinVitamin &H på hennes uteplats. Grillat mat är verkligen oslagbart. Det är alltid gott. Sen efterlängtad klippning och sen mysigt fika hos Emma och  Andreas med lilla underbart söta Ville som för övrigt inte så himla liten längre. Läskigt så fort små bebisar växer. Han har ju fördubblat sin vikt nu. Tänk om vi vuxna skulle göra det. Hej och hå, det skulle se roligt ut! Skulle man ju rulla fram.


LoveJennifer♥

2010-07-26
 17:41:58

En dikt om sommaren

Letade runt lite på internet efter en sommardikt. Kände att jag var på det humöret och så  fann  jag denna. Vet inte vem som skrivit den men fin var den ialla fall. Skulle vilja kunna skriva lite dikter själv, gjorde det när jag var yngre. I en svart bok med något ljust motiv på framsidan. Men tror inte jag har rätta knycken nu. Tänkte dela med mig av den här dikten i alla fall. Ramar in sommaren lite. Kärlek och sommar, hand i hand.

I sommargräset ligger jag,
med brunbrända ben och mina sandaler
Och känner solen gassa,
på lilla mig vid sommarstugan
Hur jag genom sugröret,
dricker hallonsaft och äter jordgubbar
I hagarna vill jag vara med dig,
bland blommor och bin


Ute till havs,
ligger vi och solar på en båt
Och känner vågorna längs vår resa,
genom skärgården en solig dag
När jag sömnig blir,
då tar jag mig en glass och lyssnar på fåglarna
Att bara vara med dig,
får mig att tänka på sommar med solen och bad


Med snäckor kring halsen,
och blomdoft i luften
Ska vi uti hagen vandra,
och äta tårta med smultron
I gräset ska vi springa oss varma,
och spela fotboll hela dagarna

 


 


LoveJennifer♥

 


2010-07-26
 14:20:04

Att ha på fötterna

Senaste dagarna har bestått av mindre roligt väder, vin, Tv spel, uddatering från vänner, cosmopolitans, dans på ett svettigt dansgolv, knackingar på axeln av vänner man inte sett på väldigt länge och en massa skratt. Lördagen var en mycket skoj kväll med många återseenden.  Söndagen var en sån där produktiv dag. Var många sådana förra veckan. Nu ser det inte längre ut som krig inne i mitt lilla krypin. Nu är det riktigt tjusigt och jag har åter koll på alla grejer. Blir lätt oordning när man flyttar som så jag gör. Man har ju inte lite saker nämligen. Och då ska jag påpeka att jag är riktigt bra på att slänga saker och då borde jag ju inte ha så mycket saker men jo då det har jag allt.


Ska på bröllop om några veckor, äntligen någon i vår släkt som styr upp och går och gifter sig och jag är så glad att vara bjuden. Det är en dag att minnas. Ska bli så skoj!  Kläder  pratas det om nu här hemma,. Jag har ju massa skor men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Ska kolla på klänning när jag åker och hämtar hit N imorrn. Så jag har väl inget alls fixat att ha på mig än. Jag har eventuellt en klänning men skor, det finns det en uppsjö till hemma men jag har tittat in dessa

Skulle sitta väldigt fint på mina sommarfötter. Vad tycks?


LoveJennifer♥
2010-07-24
 16:59:32

Penseln i handen

Vaddå, är det knasigt att köpa en ny garderob  för att det första man gör är att måla om den fån brun till vitt!? Jag tycker det låter som en alldeles utmärkt ideé. Var till Ikea och köpte en garderob så jag och N slipper ha våra kläder på golvet och i soffan. Den kommer bli superduper men ny färg och andra knoppar! Är inne på tredje lagret nu.  Imorrn ska den va klar. Gjorde som sagt Ikea igår, plus Mio och massa andra affärer igår. Gjorde varje affär på, i snitt, 10 minuter. Det gick undan. effektiva var vi och vi fick en massa gjort. Så då var vi värda fikat för att gratta kusin emma på namnsdagen och sen en liten romdrink på det. Mums!


LoveJennifer♥
2010-07-22
 11:03:11

Nu är det låst

Städbbesikningen är klar och godkänd och nu har N lämnat in nycklarna. Våra adresser är nu inte längre i Falun och lägenheten är det bye bye med. Känns väldigt skönt att ha det klart eftersom det är det där vi har planerat för i några månader med flyttlass och så vidare. Skönt att lämna den lägenheten bakom sig även om den blev väldigt fin där i slutet, haha så där lagom tills det var dags att flytta. Skillnaden var stor efter att jag flyttade in! Jag är väldigt bra på det där och N vet att jag är bättre så jag får ta hand om det där. Visst har han haft åsikter, så som tavlan som inköptes på Ikea, alla var emot han men det blev ju riktigt bra! Nu sitter den uppe i vårt krypin här. Så tjusigt! Men Falunfolket blir inte av med oss så lätt, har ju flera vänner och KusinVitamin där som kommer få sig regelbunda  besök. Haha så tror de att vi flyttar å blir av med oss, haha, inte så lätt! Vi kommer stå och knacka på era dörrar när vi saknar Falun som mest!

Men N är ju kvar i Falun för sina sista jobbdagar och jag tycker att han ska komma hit nu. Saknar han ju! Kom hit nu!

Sitter just nu och planerar för en färd in mot uppsala med släp någon dag framöver om jag nu inte tar det när jagg åker till falun nästa vecka och hämtar hit N. Ska nog fösöka smöra in hos hos morbror och ta hans släp. Han har ju mammas husvagn så vi kan väl köpslå lite där?! Brorsan har köpt en nya soffa och den gamla (två år) ska hit ut för han håller på och gör om hela friggebonden. Själv måste vi ha två garderober till vårt krypin. Måste ha lite förvaring. Mina kläder ligger just nu i en flyttkartong. Det är inte okej!! Var så duktig att jag rensat en himlans massa så två av mina tjejkusiner fick gå igenom och ta lite kläder.

Nä nu drar vi ut på sjön, mot hoppstenen och segelbåtsfamiljen!



Lovejennifer♥
2010-07-21
 11:21:19

Basen ska pumpa

Lars Winnerbäck är bra på att  göra  låtar tillsammans med andra artister. Melissa horn och Lars Winnerbäck. Två av mina absoluta favoriter. I samma låt. Ja jag kan inte sluta gilla den. Jag kan fortfarande spela den om och om igen. Går in i kroppen. Rysningar på armen. Just denna är ju lite sorglig. Skulle behöva en lycklig. En sån där lycklig sång som man blir glad av.

 

Denna med Winnerbäck och Miss Li är nästan ännu bättre, spelandes på hög volym. Då går den rakt in. Ska spelas så där högt att basen går raktt in i hjärtat. Den här är inegn glad låt heller men man kan ju inte bara lyssna på glada låtar. Eller hur?!

 

 


Lovejennifer♥

 

2010-07-21
 11:06:55

Städdag

Idag är det produktivitet som gäller här. Vi röjer, vi städar, det renoveras, slängs saker och så vidare och så vidare. Jag har försökt få lite koll på alla mina saker från lägenhetsflytten. Det är mycket saker som bara ska förvaras och jag vet inte när det kommer till användning igen. Sen hoppas jag snart att det blir dåligt väder så jag får med min någon till Uppsala och Ikea. N är ju kvar i Falutown han och jobbar de sista dagarna men vet inte om jag har ro att vänta på honom för vi måste köpa två garderober. Alla kläder ligger nu nämligen i högar på golvet. Det funkar inge bra. Har redan kollat ut garderoberna och presentkorten ligger framme att användas! ikea det ä bra grejer det!



Off to städningen!

LoveJennifer♥
2010-07-20
 23:21:56

underbart i en liten ask

Nu känns livet bra underbart. Jag sitter på min favoritplats. På altan. med en liten grå filt runt benen och min Limerickströja. Med utsikt över vattnet som nu pryds av lampor och snart även en fonten. Med solen som håller på att gå ner. Med nära och kära och en drink i handen.

Min kära bror har en drinkbok med 1001 drinkar och han vill testa sig igenom dessa. Vi är hans testpatrull. Fat man running, spodded bikini, gin fizz, phil collins och blue laguin. Mums. Man får en att testa. Sen bockas de av i boken och får en liten färgad papperslapp på den sidan. Blå är toppengod. Grön är okej. Först den till kvarn. Jag sitter med min lilla pina colada jag. Min drink får en blå lapp.


Detta är sommar i en liten ask. Nu trivs jag.

LoveJennifer♥
2010-07-18
 10:04:25

En himlans massa fisk

När jag var liten fiskade vi ganska mycket här vid sommarstugan. Då var hela vattnet fullt av fisk. Man skulle ut sent på kvällen och sen hämta upp dem tidigt på morgonen innan vi skulle bege oss ut på klipporna igen. Men nu i några år så har det varit dåligt med fisk. Knappt någon napp alls men igår så var pappa ut med tobias och Anton och då fick det 22 abborrar och lite annat smått och gott. Idag var de ut igen och nu när de kom hem så hade de fått ännu mer fisk. 62 stycken abborrar denna omgång plus lite annat. Riktigt kul att det är så mycket fick i vattnet igen. jag tycker om fisk och jag önskar att jag åt mer till vardags. Igår var det hur gått som hellst med stekt abborre. Det är sommar det. Och nu ska vi allt få äta ännu mer! Mums!

'

rensning av dagen skörd under björken


LoveJennifer♥

2010-07-17
 18:11:44

1 2 3 på det 4 ska det ske..

Jag tycker om att åka båt. Sitta där fram, precis som när jag var liten och satt där fram med Kusin Vitamin och sjöng "vem kan segla för utan vind". Jag sitter fortfarande där fram, satt i alla fall där i dag, på väg ut till klipporna. Livet är bra härligt då. Det var väldigt härligt när alla andra kom också. Precis som det ska vara. Massor med folk. Väskor överallt. Badhanddukar, leksaker och solstolar, överallt. Man ska knappt få plats själv. SÅ ska det vara! Många kan kanske tänka att man ska ut på sjön för att få en lugn stund. Men man får det där ändå. Skulle inte alla vi vara där, om man bara skulle vara kanske runt 5-6, och inte som idag 21, då skulle man ju undra vart alla andra är, då skulle de vara saknade. Och nu saknades ändå mer än halva släkten där ute. Det ska ju vara full rulle, ialla fall om man är med i min släkt, den bästa släkten av dem alla!

Jag vet att jag håller på och bli äldre, jag är inget barn längre och det bekräftades ännu mer i dag på sjön. Där i solen, när solen bränner på kroppen, värmen stiger och man vill bada. Det enda stättet att svalka av sig på. Vad gör då jag? När jag var liten, då bara hoppade jag ju i. Utan att tänka. Sen blev jag några år äldre och då fick jag först köra "ett två tre på det fjärde ska det ske..." och sen hoppade jag i. Utan att tveka. Nu tvekar jag. Måste ta sats och hoppa.. Och där i vattnet, där badar mina några år (läs, många år) yngre kusiner. De tänker säkert som jag gjorde när jag var liten och någon tvekade när de skulle hoppa i. "Det är j jättevarmt och skönt" De tänker säkert som jag gjorde när min mamma och kusin vitamins tokiga mamma stod där i vattnet och körde kärringdopp... haha, det var tider det! Haha igen, för så stod ju mamma idag! Stunder då jag tvekar när jag ska hoppa i vattnet, då fattar jag att jag inte är 10 längre..


Nä nu ska jag sätta mig vid bordet. Blir nyfiskad abborre för 16 persikväll. Ska nog förse mig med något sommrigt att dricka först!

Det HÄR det är livet det! Det här är min favoritplats, alla kategorier!

 



LoveJennifer♥
2010-07-16
 11:00:29

Min pojkvän, han är snäll han

Igår efter städningen så drog jag , Niklas, Emma, Josefine och Johan till Lager 157. Scorett outletten där var på utförsäljning. Heaven!! Sen blev det snickerskaka för att ladda batterierna för shoppingrundan. Jag kom hem med två klänningar och två par skor igår som min kära pojkvän betalde. Han är världens bästa! Är mycket nöjd med allt men speciellt ett av skoparen. Så snygga! Jag blir faktisk, på riktigt lycklig av ett par snygga skor. Skor är min passion. En dröm är ju att designa ett par skor i framtiden, tillsammans med att skriva en bok. Sen blev det tre linnen, en liten väska/plånbok och ett rosa ankelband, men det fick jag allt betala själv.

Nu är motevationon på topp för att städa klart denna lägenhet. Är mest bara köket kvar nu, det är i och för sig bland det tråkigaste men efter detta så är det klart! Och då kan vi åka till Roslagens kust i helgen. Imorgon hoppas jag på fint väder igen så vi kan åka ut och sola och bada på klipporna hela dagen. Och äta klippmackor så klart. Klippmackor är en såndan där grej som hängt med så länge jag kan minnas. Jämt när min familj, och resten av hela vår släkt i princip, åkte ut på sjön så hade vi jämt med oss klippmackor. Det är något speciellt med dem. Jag lärde mig att äta köttbullar med rödbetssallad där ute på klipprna en varm sommardag, en sån där dag då solen steker. En sån där dag då man bara måste bada. En sån där dag då man ligger och läser en bok eller korsord. En sån där dag när alla barn springer omkring och går på upptäcksfärd runt ön. Klippmackor är goda vad man än har på dem. Skulle man äta dem på land, hemma i köket en helt vanlig dag, då skulle de inte vara lika goda. Klippmackor är nog en av mina favoriträtter nu när jag tänker efter.


LoveJennifer♥
2010-07-15
 15:22:51

Nej, nu struntar jag i den här städningen



Off to Lager 157 så jag kan införskaffa mig dessa. Är de inte ett kap så säg! Men först, en sallad och en välbehövlig ducsh! Sne ska taxi Jennifer hämta upp de andra!

LoveJennifer♥
2010-07-15
 14:21:23

Söndernött nagellack

Målade naglarna igår men nu ser det mest ut som om lacket har suttit på mina små naglar i två veckor,d et är nu mera helt söndernött. Grovstädning är inte bra för ens naglar, och inte för ens händer heller för den delen. Även om jag har Make Up Stors nagellack som annars sitter som berget är nu avnött.



Går lite segt nu med städningen. Jag har boackat av klädkammaren. Sen har jag gjort vardagsrummet, där ska jag bara moppa av golvet men  behöver gå in där lite då och då så väntar med det tills imorrn. Jag har inte så mycket kvar i badrummet Doch sen håller jag på och frostar av frysen just nu. Det går inge bra så den andra städningen får lida lite av det. Det rinner från alla håll och kanter.Suspekt!

Åter till badkaret! Börjar bli riktigt hungrig så jag ska nog snabba mig på så jag kan bli klar till halv fyra för sen ska jag ju iväg på annat, annats om är sååå mycket roligare än att städa. Städningen får då fortsätta imorrn bitti!

LoveJennifer♥
2010-07-15
 10:08:44

Nu ska det glänsa

Sitter på golvet. Sitter på rumpan, mot ett trägolv. I ett hörn. I vårt vardagsrum. Det är tomt här. Det är endast jag och de tomma väggarna idag. Och en himlans massa rengöringsmedel, de är mina kompisar idag. Uppdraget för dagen är flyttstädning. Så mitt yrke idag är städerska. Man skulle kunna säga det för jag får typ betalt. Eller ialla fall nästan. Jag och N tog i hand i går och gjorde en deal att jag skulle städa och så skulle jag få 4 klänningar och två par skor. Jag tycker det är en bra deal. Jag tror han är ganska nöjd med den också. Jag tror även att han just as we speak snackar med sina kollegor om han eller jag gjort det bästa köpet. Jag tycker nog båda att vi gjort ett bra köp och det är ju huvudsaken.  Jag skulle ju ha städat halva ändå liksom. Nu har jag en halva till som jag får kläder och skor för. Och N har redan tagit fönstren när jag var i Spanien. Annars skulle jag ju inte fått någonting men det får jag nu. Och så farligt är det inte att städa. Roligare saker kan man ju göra men jag har ju vanan inne att flytta och städa. Jag har flyttat alldeles för mycket. Men jag han ju vanan inne som sagt. Jag ska snart sluta flytta så mycket! När jag skulle adressändra så sa det error för att jag redan har ett ärende där.,, haha så fick ringa och kolla upp det och då såg de hur mycket jag har adressändrat de senaste åren. Gud va de tjänar pengar på mig!




Igår var vi iväg och mötte upp några vänner och gick ut och åt middag på ett  nytt men redan gammals ställe. (de öppnade i höstas men har redan bytt namn). Solen sken, det var varmt. Middagen var god, vinet var gott och vi snackade om allt möjligt. Stunder som dessa kommer jag sakna när vi flyttar. Inte för att det inte går att upplev aigen. Det är ju bara att hoppa på tåget (eller hoppa in i bilen om vi nu får tag på en sån ) och åka hit igen och hälsa på alla som bor kvar. Så lätt blir dem inte av med oss!


Nä nu ska jag ta och fortsätta med städningen. Ska vara klar tills imorrn! Nu ska diggas musik. Komemr se ut som en tok men nu ska här taggas för städning. Dagens workout!
'



LoveJennifer♥
2010-07-13
 10:39:22

Nej, skärp dig nu Jennifer



Detta får mig att vilja gå på musikal. Det var ett bra tag sen nu och jag gillar att gå på musikal. Synd att man själv inte kan sjunga så där. Att bero på att sjunga, jag måste verkligen skärpa mig, jag måste stämma min gitarr och lära mig spela på den. Det var ju mitt uppdrag för två sommrar sen. Det gick inge bra. Den hängdes bara upp på mig vägg och där fick den hänga. Nu står den bara. Nä nu skja jag lära mig. Tänk er, en gitarr, en sommarnatt, ett glas vin och ett gäng härliga vänner! Det vill jag ha! Vem vill följa med?

LoveJennifer♥
2010-07-13
 10:34:31

Säng, köksgrejer, kläder, gardinstänger, skruvar och lite damm

Idag går flyttlasset med alla våra möbler. Sängar, soffa, köksbord och en himlans massa kartonger. Ns föreldrar kommer snart och då blir det soptippen, sen hämta en av våra sängar hos kusin vitamin för att sen packa in allt i släpet som ska sparas och förvaras. Sen drar vi på nya äventyr. Ja, först ska vi ju städa och N ska ju jobba klart och sen ska vi hinna njuta av dessa dagar. Vi har haft några toppenår här. Och det var ju här, i denna stad, som vi träffades. Bara det!!! men nu är det dags att skriva ett nytt kapitel!  Men tack alla fina roliga underbara som har varit med och skrivit Falukapitlet!

Sitter nu i soffan med alla grejer nerplockade. Med en varsin kopp kaffe i handen, koppar som vi ska slänga, och diggar detta:




LoveJennifer♥
2010-07-12
 23:26:11

Detta är ljuv musik

Detta spelades mycket i veckan. Minst en gång i timmen. Svetten rinnandes. Hopp och allsång med en drink i handen och vatten i den andra. ( De få som inte var på dansgolvet var snart på plats då denna låt spelades. Bilar dunkade denna låt för fullt) Detta är nog årets låt i Spanien med tanke på att nu även tog guldet. Jag gillar denna låt. Svängig och får mig att tänka på sol, bad, snäckplockning längs strandkanten, 40 graders värme och dans tills morgonen då vanligt folk går till jobbet men vi satt oss på en buss hem med churros i handen tittandes på soluppgången.

shake it!



shake it!

LoveJennifer♥
2010-07-12
 13:24:00

Grattis Spanien till VM guldet!

 


LoveJennifer♥

 

2010-07-12
 13:18:41

Underbara fantastiska dagar i Huelva/Punta Umbria

Vilka vänner. Vilka dagar. Vilka äventyr. Vilken mat. Vilka nya vänner. Vilket vädet. Vilka stränder. Vilka drinkar. Vilka ställen. Vilken värme.  Vilka palmer.

 

Semestern och minireunion vi hade i Spainen var fantastisk! Vi solade, badade ( i 40 graders värme), åt god mat , Vi chillade på stranden, och vi dansade medans vi såg solen gå ner fram tills den gått upp igen och var hemma vid sju, åtta, nio på morgonen! Vi mötte upp med Josés  andra vänner från dels  Finland, Lettland, USA och Spanien. Mycket roliga dagar och så himla kul att se Anina och de andra igen!

 

Vi var lite kulturella



Vi såg solnedgång och soluppgång


Mina fina undrebara vänner; Per, Anina, Per, José. dem gjorde dessa dagar till succe!



Grabbarna Grus. Per, José, Per



Vi åt en himlans massa tapas. Mums! Perfekt för mig som har beslutsångest om vad man ska äta! så får man ju en massa smårätter i stället.Varför finns inte det i Sverige?



Vi drack underbart goda Mojitos! Favoriten dracks på ett chillställe på stranden med hängmattor och tält som man kunde sitta i och bara ta det lugnt i medans man lyssnade på banden som spelade på en liten scen. Sanden mellan tårna, sittandes på en kudde i värmen med mina vänner. Underbara dem!

Vi hade galet roligt på uteställena i Punta Umbria. Vi dansde in på morgonen.

 

 

Dock missade jag mina kusiner J och S´s födelsedagar. Det kändes lite tråkigt. Det brukar jämt va så trevligt ju. Var kalilas på lördagen men då var ju jag kvar i spanien men jag får kanske komma en annan dag (om inte annat så bjuder jag in mig själv för att hoppa lite i studsmattan) när jag och niklas har flyttat från Falun och ska bosätta oss i roslagens idyll sommaren ut!


Grattis på födelsedagen! Bästa J

Grattis på födelsedagen! Charmtroll S



LoveJennifer♥


2010-07-06
 08:58:45

Gult hus med rosa knutar

Tågbiljett till Uppsala fixad, åker senare idag. Brorsan kommer och hämtar mig, sen efter någon timme ska vi möta upp Per och sedan möta upp Anina! Jag ska bara packa klart allt och sen ner på stan en sväng för att gå på apoteket, misstänker att jag har en förkylning i kroppen, sen ska jag finna en present till Jose också.  Här är en bild från när kvällens gäng var ute på roadtrip i höstas. Här hade vi stannat till i en liten by, Clonakilty, för en glasspaus.i solen, Mysigt hus va?!

Jag, brorsan, Per och Anina


LoveJennifer♥
2010-07-06
 08:48:59

Värme

Har kollar väderprognosen för de kommande dagarna i Spanien. Temepraturen ligger mellan 35-40 grader på dagen/kvällen med strålande sol! Varmt kommer det ju bli!  Får dricka vatten som bara den!

Som Markoolio sjunger; Sola och Bada i PinjaColada!! Spain here we come!


Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Dagtid Kveld Morgen Dagtid Kveld Morgen Dagtid Kveld Morgen
Barcelona Delvis skyet 25° Klarvær 26° Klarvær 22° Klarvær 26° Klarvær 27° Klarvær 22° Klarvær 29° Delvis skyet 27° Klarvær 24°
Madrid Klarvær 27° Klarvær 35° Klarvær 21° Delvis skyet 28° Delvis skyet 36° Klarvær 22° Delvis skyet 37° Regnbyger 36° Klarvær 22°
Sevilla Klarvær 31° Delvis skyet 39° Delvis skyet 26° Delvis skyet 32° Lettskyet 40° Lettskyet 24° Klarvær 36° Klarvær 35° Klarvær 22°
Valencia Klarvær 27° Klarvær 28° Klarvær 22° Klarvær 27° Klarvær 30° Lettskyet 22° Klarvær 30° Klarvær 28° Klarvær 23°
Zaragoza Klarvær 24° Klarvær 32° Klarvær 19° Klarvær 27° Lettskyet 36° Klarvær 25° Regn 38° Lettskyet 36° Klarvær 25°



LoveJennifer♥


2010-07-05
 15:27:21

Kyler ner mig mot elementet

Kalla vinterdagar då snön knastrar när man går, en regnig höstdag när man ligger inne och hör regnet öser ner, en grå vårdag innan värmen kommit Då är elementen där och värmer. IDAG är det min källa till kyla. Sitter på gilvet och lutar ruggen mot det för att bli lita kall. Jag är inomhus och försöker packa ner lite i köket. Nu är det endast saker kvar i skåpen som vi kan änvända fram tills vi flyttar och som sedan ska slängas. Sedan försöker jag packa en väska som ska följa med mig till Spanien. Åker till Uppsala imorrn för att möta upp Anina, ska sova hos brorsan och sen åker tar vi oss till Skavsta på Onsdagsmorgonen. Problemet är att jag endast reser med handbaggage. Ska visserligen bara vara borta fram tills på söndag och det är super dupervarmt dit vi ska så jag ska bara ha några klänningar och nån bikini med mig. Sen ska jag ha min necessär i Aninas väska men jag vet inte hur jag ska få plats med allt!


Ser iallefall väldigt mycket fram emot att åka iväg. Vi är ett litet gäng från Irland som ska träffas i Huelva! Vi pratade om detta i december när vi sa hejdå till varandra efter det underbara hösten i Limerick! Och nu ska vi ses igen. Några ur "the family" kan inte komma men vi blir en liten skara iallefall som åker ner till José i Huleva! (ligger mellan Sevilla och gränsen till Portugal. Flyget går till Faro i Portugal så då kan jag bocka av Portugal på min lista också) Men några av de som inte kan komma och är svenskar har jag ju träffat. Joel här i Falun under en minigolfrunda och Hanna på några öl i Uppsala. Per som också var med då ska ju med till Huelva! Men ska bli skoj att träffa  Anina, Pernie igen och såklart den karismatiska och den utåtriktade Jose! Jose har tom skickat oss ett schema för dagarna så vi vet vad vi har framför oss.


Vi kommer fram vid sex i Huleva. Då ska vi äta Tapas på nån bar och sen bege oss ut i natten för att dricka mojitos och skaka rumpa.Torsdag och består av strandliv, mat, drinkar och lite clubliv! Fredag ska vi till hans föräldrar och bli bjudna på lunch. Spännande! Sen sol och bad och sen ännu mer skaka rumpa Lördag ska jag pressa det sista på brännan, äta mer tapas och dricka strawberry daiguiri! Så sammanfattningsvis så ska vi sola, bada, äta spansk mat, dricka mojitos och daiquiris och dansa hela nätterna långa!! Its gonna be legendary!!!!!

Bild som Jose skickade igår. Observera temperaturen!!

 

Nu ska jag ner på stan och köpa mig något fint av presentkortet jag fick av familjen Snesslinge! En sommarklänning kanske?


LoveJennifer♥

2010-07-05
 12:47:26

Fem dagar senare..

Vart dåligt med uppdatering här senaste dagarna men det har sina orsaker. Peace and Love stavas det. Jobb på dagen och sen, fesivalande på kvällen. Mycket roliga dagar med en massa fantastiska spelningar och artister. Har sett en hel drös med artister och band . Jag har diggat som aldirg förr och njutit av sommarvärmen ända inpå natten. Hela festivalen avslutades med den bästa av dem bästa konserterna; Jay-Z! Det var legendarisk! Tror säkert att det va 40000 personer som stod där och sjöng med, klappade händer och fötterna på marken kunde inte så still. Stunder som dessa är oförglömliga! Mäktigt! På vägen hem tog jag årets första dopp vid Främby Udde. Sommarnattens värme hade gjort avstamp i vattnet och det var riktigt riktigt skönt i vattnet.

Bilder på the Peace and Love gang 2010. Jag, Niklas, Josefine, Danne, Andreas! Tack fina ni för fyra toppendagar med er!









Fred och Kärlek Jennifer