2010-07-17
 18:11:44

1 2 3 på det 4 ska det ske..

Jag tycker om att åka båt. Sitta där fram, precis som när jag var liten och satt där fram med Kusin Vitamin och sjöng "vem kan segla för utan vind". Jag sitter fortfarande där fram, satt i alla fall där i dag, på väg ut till klipporna. Livet är bra härligt då. Det var väldigt härligt när alla andra kom också. Precis som det ska vara. Massor med folk. Väskor överallt. Badhanddukar, leksaker och solstolar, överallt. Man ska knappt få plats själv. SÅ ska det vara! Många kan kanske tänka att man ska ut på sjön för att få en lugn stund. Men man får det där ändå. Skulle inte alla vi vara där, om man bara skulle vara kanske runt 5-6, och inte som idag 21, då skulle man ju undra vart alla andra är, då skulle de vara saknade. Och nu saknades ändå mer än halva släkten där ute. Det ska ju vara full rulle, ialla fall om man är med i min släkt, den bästa släkten av dem alla!

Jag vet att jag håller på och bli äldre, jag är inget barn längre och det bekräftades ännu mer i dag på sjön. Där i solen, när solen bränner på kroppen, värmen stiger och man vill bada. Det enda stättet att svalka av sig på. Vad gör då jag? När jag var liten, då bara hoppade jag ju i. Utan att tänka. Sen blev jag några år äldre och då fick jag först köra "ett två tre på det fjärde ska det ske..." och sen hoppade jag i. Utan att tveka. Nu tvekar jag. Måste ta sats och hoppa.. Och där i vattnet, där badar mina några år (läs, många år) yngre kusiner. De tänker säkert som jag gjorde när jag var liten och någon tvekade när de skulle hoppa i. "Det är j jättevarmt och skönt" De tänker säkert som jag gjorde när min mamma och kusin vitamins tokiga mamma stod där i vattnet och körde kärringdopp... haha, det var tider det! Haha igen, för så stod ju mamma idag! Stunder då jag tvekar när jag ska hoppa i vattnet, då fattar jag att jag inte är 10 längre..


Nä nu ska jag sätta mig vid bordet. Blir nyfiskad abborre för 16 persikväll. Ska nog förse mig med något sommrigt att dricka först!

Det HÄR det är livet det! Det här är min favoritplats, alla kategorier!

 



LoveJennifer♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: