2011-03-28
 14:12:01

Vårskor, ja tack!

Verona Ballerina SEK 249, Pieces - NELLY.COMLugano SEK 699, Vagabond - NELLY.COM Bilder från Nelly.com
2011-03-23
 08:01:17

Vakna med solen i ögonen

Vaknade av att hela sovrummet var ljust och fick solen i ögonon nästan. Skönt att vakna upp så men i längden kommer det ju inte vara så roligt; åtgärd krävs!

Denna vecka är det mycket dubbelpass-jobb som gäller med en timmes paus emellan. Igår, idag och sen fredag.. De andra dagarna jobbar jag bara på ett ställe! Kan verka dumt att ha flera jobb men just nu är det kul att ha den variationen men till hösten ska jag söka ett nytt jobb och då bara ha det.. är tanken i alla fall...!

Nu blir det frukost och sen ska jag cykla till jobbet! Ett litet vårtecken att man kan cykla till jobbet utan att cykla omkull för att vägarna är fulla med snö och is!

Ha en trevlig onsdag!
2011-03-21
 14:45:52

Senaste dagarna

En riktigt lång helg känns det som det blev. En skön helg med hockey i globen, nya hejaramsor, vårsol, första fikastunden i solen, ett födelsedagekalas med massa god mat och dryck, nya fynd och blomplantering.

Idag är jag ledig och ska snart ta mig iväg för att spela tennis med tjejerna. Vem vinner?
2011-03-17
 18:03:34

Kiss me I am Irish!

Happy St. Patrick´s day! Jag tar en Guinness och ler! Slaínte! Minnena från Irland kommer upp och fan så bra det var där. Saknar det på ett vis! Fan va glad jag är att jag åkte dit! Och kär i Guinnes blev jag också!

Guinness firas 250 och det skålade vi för förra hösten!

Guinness tornet i Dublin!

Kiss me I am Irish!
2011-03-17
 14:50:29

glömsk

Tips: glöm inte jobbtelefonen som hör till jobbet i jobbbyxorna i jobbskåpet. Då får man ta sig dit för att öppna skåpet och lämna tillbaka den om man inte ska jobba på några dagar.. Surt och klumpigt av mig!

2011-03-15
 16:12:16

Fågelsång

Fågelsång, leriga stigar och lite sol, är inte våren på gång nu. It is in the air och jag längtar. Snön smälter bort allt eftersom och fåglarna börjar kvittra. Det är sång som är underskattad. Det låter så himla härligt när fåglarna kommer till liv igen efter denna kalla å långa vinter. Men det var lite väl optimistiskt att ha på sig leggings och låga skor där det blev ett glapp emellan skon och mina leggings, det blev lite väl kallt..

Ikväll blir det film hos min bror. Ingen aning om vad det blir men ska försöka hålla mig vaken denna gång. Senaste gångerna jag har kollat på film han jag somnat. Senast i söndags när jag tvingade N att knäppa igång en film när vi gick och lade oss men jag somnade efter typ 30 minuter, om inte innan det. Och sist vi vi till brorsan, eller om det var gången innan det så somnade jag ifrån den filmen med..

Jag och N tänkte by the way gå dit igår och fika lite efter att vi handlat, eftersom det är på vägen hem, men han ville ju inte svara. Han är hopplös på att aldrig ha på ljudet så han märker ju aldrig att det ringer. Men vi köpte fika ändå och knackade på ändå! Skärpning brorsan!
2011-03-15
 07:46:00

ELF på posten

Gick riktigt snabbt med försändelsen från EyesLipsFace. Den kom igår på posten. Skönt att få lite nya bra grejer. Har fått massa bra hem nu som ska in i sminksamlingen.  Eyelid primer, svart eyeliner, två penslar, mineral booster,  mineral foundation, puder och ögonskugga.

2011-03-14
 15:41:13

Mera vitt och en röd läskback

Fick besök av mamma å pappa i helgen. Jag hann knappt säga hej iofs när de kom för jag skulle iväg till jobbet i lördags. De var in på lite ärenden och besök hos mig å brorsan och hade då med sig lite grejer. De grejor som jag förra veckan inte riktigt fick med mig.

Tvbänkshörnan. Tv-möbeln blev riktigt fin i vitt som jag och pappa har  målat om och nu N har monterat ihop igen. En mycket bra förbättring. Lite som ska fixas med sladdar, glaset ska frostas och dyligt.

Klängväxten har äntligen fått flyttat in. Den ska klättra på väggen är det tänkt, måste gröna till fingrarna.

Mammas gamla röda läskback har jag fått övertagit, hemskt mycket tack. Jag gillar det där slitna. Gammalt och fint. Står mycket fint i hörnet till balkongutgången. Så härligt att balkongen är färdig. Idag satt jag där ute och drack kaffe och lapade vårsol.

En till sådan här list ska upp oxå. Mer bilder på nära och kära ska upp. Har riktigt fina kort på N och min familj då de äter kolasnören utan att använda händerna. Mycket komiska kort.

2011-03-11
 08:10:00

Brunett?

Jag drömde att jag var riktigt mörkhårig inatt,ala julen 2007. Är det ett tecken mån tro? Annars är ju det här inte så tokigt ändå..Ska ta fram ett kort på mig som brunett och peppa lite... Hm..vill bli ännu mörkare..

2011-03-10
 22:06:29

Blond eller brunett?

Hade mysig fikadejt med min frisörska till vän M idag. Vi försöker vara lite spontana men vet inte om en veckas planering i förväg är en sponat dejt.. Läskigt hur alla dagar bara rinner iväg och tiden bara flyger. Då krävs lite framförhållning för att kunna ses. Men vi hoppas att det snart är vår och då valkas uteserveringar och picknickar i parkerna. Sponana träffar efter jobbet ska det bli.

Kvällens frågeställning förutom regn/snöovädret vad om mitt hår. Jag håller på att spar ut till långt håt och jag är på god väg och dte känns så bra! Nu är jag förbi det där mellanlånga längden som egentligen inte är någon långd. Inte kort inte långt men nu så är jag på G. Men nu är frågan om jag ska fortsätta vara blond elelr om jag ska färga det mörkt. Jag gillade att vara riktigt mörk och jag kan sakna det. Hm, ska ta mig en funderare på det. Överväger starkt!
2011-03-10
 21:59:42

Hur är det egentligen?

Snöblandat regn eller regnblandat snö?  Bra med regn så snön försvinner snabbare!
2011-03-10
 07:39:05

Hur mycket mat som hellst

Igår var en bra dag, efter jobbet gjorde jga lite ärenden och sen mötte jag upp en kär vän på stan för ett glas vin i väntan på att vi skulle mötas upp med N. Sedan gick vi och käkade på ett buffeställe med sushi och kinamat. Det var rysligt gott och jga kan sammantaffa det med att det var länge sen jag var så mätt. Den mättnadskänslan resulterade i att vi promenerade hem och bara det gav ju lite vårkänslor för att det just gick att GÅ hem på nästan barmark. Åh, våren snälla kom nu!
2011-03-10
 07:32:41

Trött morgon

Idag är en sån där dag som man hellst inte vill gå upp. Jag är så himlans trött när jag vaknar. Som om jag skulle kunna ligga i sängen och sov vidare en halv dag till men så funkar det ju inte riktigt.. Man måste ju göra rätt för sig! Nu däremot när jag väl har kommit upp så är dte ju inga probllem, nu är jag bara helt vanligt morgon-trött... Nu blir det kläder och frukost!

Tjing!

2011-03-07
 20:37:56

Balkongen färdig efter renovering

Nu fattas bara inköpande av balkongmödler och ngot att avskärma gentemot grannarna! Åh, tänk er frukost där ute när olen ligger på. En kopp kaffe och en ostfralla!
2011-03-05
 10:16:16

Är det inte lite vår nu?

Solen skiner och i luften ligger det vår. Är det så att den äntligen är påväg nu kankse? Bort med snön och sen lite grönt på träden, sen är vi där! Välkommen våren! Jag ska nog ta mig en riktigt promenad nu, off I go!
2011-03-03
 07:15:00

Off på konferans

Nu blir det Steningevik för hela slanten med konferens. Satt igår och läste in mig och nu snart drar jag iväg tills imorgon. Ska bli en intressant dag idag med jobb, strukturarbete, projektplan, postitlappar, massa fika och god mat (hoppas jag).

Jag vaknar upp, fixar mig lite, äter lite havregrynsgröt och lyssnar på denna fina melodifestivalenslåt. Lyssna och njut!

Spring för livet
2011-03-02
 20:10:31

Glass i stora lass

Framför TVn med Sveriges mästerkock tillsammans med Macadamia Nut Brittle!




2011-03-01
 21:47:08

Rosa byxor igen kanske?

Lindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - Byxa
Bild från Lindex Shop Online.

För ungefär 10 år (!?!?!) sedan hade jag ett par byxor som jag fick av min moster och hennes sambo i födelsedagpresent och jag älskade de byxorna, riktigt snygga var dem men sedan, efter min (riktigt, riktigt) rosa period, sa jag att jag aldrig skulle köpa ett par nya rosa byxor. Men nu har jag ändrar mig, titta bara på dessa. Jag ska nog tänka om! Jag strävar ju efter att inte bara vara svart och mörk hela tiden så tänk dessa till våren. Ja tack!
2011-03-01
 21:34:40

Massage tack

Det är ju mycket man vill ha och saker man behöver. En sak som jag både vill ha och verkligen behöver är en massagestol. En riktigt redig en som masserar riktigt ordentligt, rygg och ben. Tänk så härligt, himel! Det ska jag spara ihop till. Jag skulle sitta i den jämt och vara nöjd och glad!

En massagestol som är bra är en massagestol som står på Rusta i Falun. Det är en stor anledning till varför jag älskar rusta. När jag bodde i Falutown och skulle till Rusta för att handla lite krimskrams så gick jag
jämt till den stolen, till mitt sällskaps förtret. Speciellt min kusin vitamin skämdes.. Men det struntar jag i. Den stolen går inte av för hackor nämligen! I looove!

Jag får ju nu tvinga min kära sambo att massera mig jämt.. och det är ju jag som är utbildad till massör så det är lite omvänt..