2010-08-31
 21:13:12

Välkommen in i släkten sötnos

Idag föddes denna lilla krabat! Är hon inte söt så säg!? Men vi är ju söta i vår släkt så det är ju inte så konsigt! =) Grattis Terese och Tom!

 

Kolla här

 


LoveJennifer♥

 

2010-08-30
 19:05:51

Ja Tack

Nu är ju hösten här och jag kollar runt på höstskor. Jag vill ha jag vill ha jag vill ha!! Jag har för få snygga höstskor. Och mitt motto är ju att man aldrig kan få för många skor!  Skor gör så mycket! Ett pas snygga skor och du kan rädda en lite tråkig outfit.

Kenza, hon kan hon!

LoveJennifer♥
2010-08-30
 18:52:47

Fyrkantiga ögon

När man var liten så sa man ju att om man tittade för mycket på Tv så kunde man få fyrkantiga ögon. Vad får man inte då av att sitta framför dataskärmen hela dagen. Det har jag gjort idag. Inte slösurfat, utan jag har varit mycket effektiv, sökt jobb och haft mig. (Håll tummarna) Får jag fyrkantiga ögon då?


LoveJennifer♥
2010-08-29
 22:21:52

Jag ska...

  • hålla tummarna att Niklas får bra besked imorrn om att han ska få komma på en till intervju
  • hålla tummarna att jag får ett likadant samtal från det där toppenjobbet jag vill ha
  • söka ännu mer jobb och hålla tummarna för att de förstår att jag är den bästa för jobbet
  • vänta in den nya släktmedlemmen som ska komma (igentligen idag men du får två veckor till om du vill)
  • flytta i helgen
sen har jag en himlans massa "borde" att göra men det är en annan lista det
LoveJennifer♥
2010-08-29
 20:02:26

Två saker samtidigt??

Jag är inte så mycket för att läsa böcker jag. Jag bara somnar. Om det nu inte är en sådan där jättespännande eller en jättekripande bok. En sån där bok man inte kan släppa taget om. En sådan man inte kan lägga i från sig och sluta läsa. Men andra böcker, som är bra bäcker, men inte jättekripande i sin text och handling. Dem somnar jag ifrån. Fast jag verkligen vill fortsätta läsa, så somnar jag. Jag försöker hålla ögonen öppna. Jag tänker att jag skulle behöva två tändstickor och sätta på ögononlocken så att de inte faller ner. Men jag somnar ändå.

Jag vill vara mycket för böcker. Det är ju jättebra att läsa. Utöka eller uppdatera ens ordförråd. Få andra insikter. Bli mer allmänbildad. Och nu tror jag att jag funnit mitt sätt att läsa. Jag lyssnar på ljudböcker. Hunnit mig igenom två stycken på tre dagar. Nu är jag inne på en tredje. Värmde upp med Martina Haags bok Fånge i hundparadiset, den var riktigt bra!! Nu lyssnar jag på En Kvinnas Resa.. Skönt att man kan göra annat samtidigt...  Tur att man är tjej!


LoveJennifer♥
2010-08-25
 15:52:14

Dubbelring

'

Snyggt!! Detta är också något jag kommer ha utkik efter i höst, eller vara ute i riktigt god tid och skriva upp i min julklappsönskelista!? Jag har sett en jättesnygg dom det står LOVE på. Grymt snygg!


LoveJennifer♥

2010-08-25
 15:48:58

På fötterna i höst


Scorett har ändrat layout på sin hemsida, äntligen. Nu är den mer överskådlig. Jag kollade igenom höstens skor och dessa fyra skulle jag vilja ha!


Sommaren är ju faktsikt över. Inte helt kanske, men de riktigt varma dagarna, när solen gastar hela dagen och solen inte går ner förrens långtt in på natten.. Dessa dagar får vi nog invänta tills nästa år igen. Alltså är ju hösten på ingång. Jag gillar hösten så här i början. Sen blir jag less. Men dessa typiska höstdagarna, när löven ändrar färg, när solen skiner. DÅ gillar jag hösten. Jag gillar den mindre när det regnar och är kallt. Nästan hela min  förra höst var ju full av regn. Det är nästan så jag glömmer bort hur mycket det regnade. Men är det inte alltid så; att man oftast bara kommer ihåg det bra och glömmer, eller kanske förtränger snarare, det mindre bra..?


LoveJennifer♥
2010-08-25
 13:41:09

Så här skrev jag för ett år sen

Jag ska åka dit via Erasmus och ska vara utbytesstudent på Irland under höstterminen. Jag ser så otroligt mycket fram emot det. Nu är det bara några dagar kvar att jag bara går och väntar ut tiden innan jag åker på fredag. Vill vara där nu! Jag vill packa upp min väska, jag vill registrera mig på kurserna, jag vill fixa i ordning där jag ska bo, jag vill att csn ska vara fixat och utbetalt, jag vill se mig om i staden, jag vill, jag vill, jag vill!! Men samtidigt som jag ser fram emot att få åka iväg så går mina tankar mot det hållet att det även är otroligt jobbigt oxå. Vissa kan säga att jag inte ska vara borta så länge och visst, det är inte så länge men ibland kan det kännas länge. När jag väl är där kommer säkert (förhoppningsvis) tiden bara flyga iväg för att jag kommer ha fullt upp med att leva loppan och jag kommer ha det så himlans skoj men just nu känner jag mest av den saknad jag kommer känna.

Därför var det med otroligt tunga steg jag gick till tåget imorse som skulle ta mig till mina föräldrar i några dagar innan jag drar på fredag. Men dessa steg var även väldigt lätta, som om jag flög, för nu, äntligen, åker jag! Jag har talat om detta så länge, jag vill det så gärna och NU åker jag. Nu kör vi bara! Grymt ska det bli!!

Resan hit har inte varit lätt, inget har gått som det ska men jag hoppas att nu vänder turen. Efter så mycket krångel måste det bara gå bra nu! Det ska gå bra!



Och tänk så rätt jag hade. Det gick ju bra! Och jag hade the time of my life!




LoveJennifer♥
2010-08-25
 13:01:39

Ett år sen sverigeavresan

Jag var nervös. Jag var glad. Jag längtade. Ett år sen nu. Tiden går fort. Nyss. Men på samma sätt känns det som om det var länge sen. Kan vara för att så mycket hänt på detta år. Så mycket nya intryck, speciellt förra hösten då så kalrt. Förra hösten var en bra höst. Jag är så himla glad att jag åkte iväg. Att jag tog tag i det och faktiskt åkte iväg. Riktigt skoj också att jag har kontakt med ganska många. och speciellt skoj att vi faktiskt ses. Åkte tex till stockholm och umgicks med några i helgen. Anina tog sig från Danmark, vi andra befann sig ju redan i landet. Kanske blir en tripp till danmark senare i höst!?

Irland ligger mig varmt om hjärtat!


Nu är det höst igen. En ny höst. 2010! Denna höst är också en spännande höst. Inflytt till Uppsala om dryga veckan. Skoj! Men denna gång slipper vi flytta allt. Hyr min söta vän Linns lägenhet och hon lämnar kvar hennes grejer. Så vi spar hennes möbler eftersom vi inte vet hur länge vi faktiskt ska bo där (till vintern, våren?). Men sen tar vi med oss lite prylar och annat så att den känns lite mer som vår, vårt hem. Just nu bor vi ju vid sommarstugan. Riktigt mysigt men ska bli skönt att flytta också, även om det är skönt att bo där, speciellt nu när brorsan också är där.


LoveJennifer♥
2010-08-16
 10:21:04

Träningsvärk

Dagens roligaste kommer från min käre bror:" Jag har träningsvärk i axeln för jag har läst så mycket!!!"

LoveJennifer♥
2010-08-15
 14:50:10

Inte ett öga torrt


Bröderna Ågstrand med familjer, uppklädda som aldrig förr! Och bröderna med slips, det sker inte ofta! Snygga var vi!


Vigseln. Vackert! Inte ett öga torrt!

Jag och mina bästa killar här i mitt liv!

Bröllopstårtadags! Smakade mumsfilibabba!

 

Dags för vals och vi klappade i takt(!?)

Den otroligt vackra bruden med sina fina brudtärnor

Brorsan och jag med kusinen som vi fick dra upp på dansgolvet ibland.

Jag och mina föräldrar drar en sväng på dansgolvet! Jag och N kan fortfarande vårt moves från midsommar. Bugg är vår grej!


LoveJennifer

2010-08-15
 13:57:37

Av längtan till dig



En sån fin dag! Vackert! Det strålade om brudparet!

LoveJennifer♥
2010-08-14
 11:32:55

Kärlek på schemat

Kläder ska strykas, naglar ska fixas, hår ska lockas, sminket ska på, servetterna ska packas med. Idag är det bröllop.

Carris och Jimmy. Idag är eran dag. ♥

Solen skiner. Idag är en bra dag!

LoveJennifer♥
2010-08-09
 12:32:05

Under konstruktion

Gjort om bloggen lite, förra designen funkade inte som den skulle märkte jag så ändrade om lite här imorse. Vad tycks? Är iofs inte riktigt klar med den, lite grejer som ska fixas, typ som inforutan. Det fixas en annan dag. När det inte oskar så mycket!!


LoveJennifer♥
2010-08-09
 12:27:38

Blixter och dunder

Regner öser ner. Det är grått. Dåligt väder stavas det. Fast man får väl inte säga att något är dåligt väder men jag kan ju säga så mycket som att det finns roligare väder, som strålande sol och värme. Inte det här klibbiga vädret. Luftfuktigheten är hög och inget torkar.

Så konstigt det här med väder för imorse var det spegelblankt här nere vid vattnet och planen var att ta en sväng ut och ro. Men det sket sig. Nu oskar det och har sig här. Dock itne lika illa som det var i lördags natt. Då var vädret helt galet. Sista dagen på Båtveckan i Öregrund, i öltältet på kvällen var marken som en stor vattenpöl. Det bara forsade in vatten. Alla var dyngsura och ett par gummistövlar hade suttit på sin plats och inte ett par svarta högklackade pums.

(Det var dock väldigt skoj där, trots regnet. Träffade massa roliga vänner och bekanta. Vissa av dem hade jag inte sett på, jag vet inte när. Kära återseenden.  Skoj kväll sammanfattningsvis. Roligaste var dock att jag och martan hade EXAKT samma outfit, från topp till tå.  Helt oplanerat. Knasigt! )

När jag körde hem på kvällen så såg jag dem häftigaste blixtarna som jag någonsin sett i hela mitt  liv. Först trodde jag att det var några dunderfyrverkerier men det blev alldeles ljust, som om det var mitt på dagen. Det var minst 10 blixtar över hela himlen. Riktigt häftigt men lite läskit på en och samma gång. Man ska ha respekt för sånt. Men ack så vackert det är, på en och samma gång.

Oj nu oskar det mera, måste nog stänga av denna manick då. El och oska går väl inte hand i hand.?

Over and out! Nu ska jag pussa min pojkvän tänkte jag!

Puss på er alla fina

LoveJennifer♥
2010-08-07
 12:19:47

Last night in freedom?

Igår var en bra dag! Möhippa stod på dagsordningen. Vissa stunder var det mer som en svensexa men bruden själv verkade ha riktigt skoj och hela möhippan var mycket bra anordnad. Vi skrattade mest hela tiden så vi hade ont i kinderna och träningsvärk i magen redan vid lunch, det var en lång dag. Började redan på morgonen vid halv åtta!

Hon fick packa en väska och dra ut på äventyr efter en mycket proteinrik frukost med bubbel!


Bruden fick en väldigt snyggg outfit till att börja med


Bruden fick ta en sväng ut på sjön. Hon skrek så hela hamnen hörde lång väg



Efter att ha blivit alldeles blöt fick hon byta om till något ännu snyggare! Hon fick då 7 platser att leta upp och till det sju uppdrag att göra. fantastiskt roligt!



En brud måste ju vara fin, så hon blev sminkad och fixad av andra karlar





Är hon inte fin så säg!? Efter en dag på språng blev det mys med middag på  klipporna tills solen gick ner. Här fick bruden måla en vacker tavla på sin blivande man. Sen bagas det sig till öltältet där hon hade som uppdrag att klippa av tvättlappen på killars kalsonger. Sen fick vi även upp henne på scen för ett superbt sångframträdande!

 


All cred till Bruden, hon var fenomenalt duktig på alla hennes uppdrag!! Hoppas du hade en lika roliga dag som jag hade!

LoveJennifer♥


2010-08-05
 10:24:57

Senaste dagarna i korthet

I tisdags spenderades dagen men bästaste systrarna Lejskog. De tog sig ut hit och vi åt gott och strosade runt i Öregrund. En mycket trevlig och mysig dag, Men nästa gång måste de sttanna så vi kan sitta här en sommarkväll och mysa och dricka vin och snacka lite goja.

I går var en regnig dag så familjen tog sig till Thuns. alla hittade några fynd! Älskar Thuns. Det är alltid en regninng dags sommar utflykt sen länge!!

Mer om det senare..


Nu när solen är tillbaka så är det dags att ta sig ut på sjön. Tvivlar att det blir ett dopp men bok och korsord är nedpackade!!


Off to sjön!

LoveJennifer♥
2010-08-02
 12:31:23

Jag har väntat på ett regn

 

Det regnar idag. Punkt slut. Vi som skulle spela tennis på grannarnas tennisbana här ute. Jag som tänkte att vi skulle ha vår motsvarighet av Båstads tennisvecka eller varför inte öregrunds tennis vecka som just avslutats här. Skulle ju slå N med hästlängdr...Nu verkar det bli film. Men brorsan måste komma hem från jobbet först bara för han lånade hem min externa hårddisk där jag har en massa filmer från filmutbytardagen i höstas en annan regnig dag på Irland.

 

Imorgon blir det dejt med systarna Lejskog. Skojilajbans!!!


LoveJennifer♥

2010-08-01
 17:34:17

Övrigt

Annat som hänt är jobbsökanden. Bostad i Uppsala fixat from september. Det ordnar sig ju, som allt annat. Till slut! Tack Linn! Även om jag inte vill att hon ska fly landet så hon kommer ännu längre bort än vi varit förut så är ju det positiva att jag och N inte behöver lägga all fokus just nu på att hitta lägenhet, inte än på ett tag i alla fall. Det braiga är att vi kommer en bit på vår plan. Även om "ta en dag i taget" filosofin är ganska skön så är det väldigt skönt att veta vad som händer ett litet tag fram över. Det är skönt att slippa oroa sig för bostadsfrågan nu. även om mitt sommarparadis är underbart just nu så sen när löven faller och havet är fullt av vita gäss då känns det som om en riktig bostad vore skönt att ha, och det har vi nu!!!

LoveJennifer♥
2010-08-01
 17:32:21

Vi anlägger en brygga

Är det inte så som den där låten går? En sån där sommarlåt, en sån där sommarklassiker? J ja strunt samma. Den är bra i alla fall. Igår anlags det en riktig brygga här nere vid vattnet. Vi var väl ganska många där som var och skulle hjälpa till. Hälften kollade bara på. Jag var en av dem. Idag skålade vi in den, bryggan alltså. Den höll. Tur!


LoveJennifer♥