2011-04-16
 08:30:00

Hej Dalarna

Mitt kära fd hem, Falun och Dalarna är det som gäller för helgen. Kära Kusin Vitamin har ju också fyllt år och hon ska firas med pompa och ståt! Vilken kväll det ska bli! Ska bli skoj att åka till Falun också, fan jag saknar det ibland! Vilken tid det var! 

Kusin; nu gör vi Falun osäker! Puss på dig
2011-04-15
 22:17:55

Jag tycker om presenter

Jag tycker om presenter. Jag älskar att ge bort presenter till andra men jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är riktigt, riktigt skoj att få presenter också!!


En del av fikat håller och att bli uppdukat. Bara för att skryt och för att jag själv tycker att jag var så duktig: chokladdoppade jordgubbar, hemgjorda biskvier och hemgjorde vaniljhjärtan. Sedan hade jag gjort vaniljglass och jordgubbssorbe! Jag är impad av mig själv!

Middagen bestod av (hemgjord)suchi! Vi börjar få kläm på det nu och det är verkligen hur gott som helst! Lite pilligt men det är det värt efteråt. Blev tom matlåda att jobbet dagen efter och det är väl seriöst om något!

Kalas avslutat. Sicken fin, trevlig och mysig kväll! Jag tycker om att ha födelsedagkalas! Tack alla fina under bara för all uppvaktning, för att ni kom och för fin fina preenter! Kärlek till er! Här är min nya fina urläckra kudde och mina nya snygga smycken.  Både från Svea rike och utlandet! De passa mig perfekt! De känner mig!

Min fina älskling gav mig en Marimeko skål! Den ska vi ha karameller i. Inte godis. Inte choklad men karameller! Så där lite gammaldags. Sådana där karameller som typ farmor eller mormor hade som godis när de var små.. Elle rär det bara nåt jag fått för mig. Obesvera den lilla vasen med tussilagos. Nu har jag även sett blåsippor och Min vän C har sagt att hon även sett vitsippor! Åh, VÅR!!!

Nu ska det bli fest! Present från brorsan; baktanke? Ser ni även de söta örhängena?

Ballonger på sin födelsedag måste man ju ha!

Kvistarna från alla fruktträd på mina föräldraras tomt fick bli påskris!

Min nya örtgård! Hon är för påhittig den där tjejen!

 

Och igår fick jag en vuxenpoängspresent från en annan vän; teaterbesök! Det ska bli gryyymt roligt!

2011-04-15
 19:14:57

Kom igen, det svänger ju

Niklas är iväg på galej med jobbet ikväll och jag är hemma och tar det lugnt faktiskt. Riktigt skönt att göra det för en gång skull. Mycket som hänt denna vecka; Jag har blivit en aning lite äldre, jag har haft kalas med mina fina nära och kära (som gjorde att min födelsedag blev en toppenfin dag, tack alla ni), jag fick massor med fina presenter (fan vad jga gillar att få presenter) ag fick en riktig egoboost med alla gratulationer, träffat C&L för lite tjejsnack och uppdatering om lite smått och gott! Veckan bara flög iväg och nu så helt plötsligt är det fedag och helg! Nice!

Nu sitter jag här med ett glas vin med min specialspelista på Spotify, den där listan som man bara kan spela när man är själv och man bara vill släppa loss (alternativt när man ska städa och behöver lite pepmusik) Nu ska jag fixa till lite här hemma, dansa lite mellan varven, packa lite inför helgens bravader, dansa lite till, röja upp lite här hemma och sen ska jag inta soffläge!

 

 

2011-04-14
 07:45:00

Rosa liten björn

Jag kommer ihåg när jag fyllde år när jag var liten och mamma och pappa skulle ett födelseagskort på mig. Då hade vi ett speciellt födelsedagsgossedjur som alltid skulle vara med så att man visste sedan att just detta kort är taget på just MIN födelsedag! Jag hade en rosa liten björn, en söt liten nalle! Gulligt va?! Undrar var den nu kan vara? Är stackaren nedpackad i en påse på vinden mån tro!?
2011-04-13
 15:42:51

Hipp Hipp Hurra för mig!

Gratulerar mig själv på MIN dag! Min alldeles egna födelsedag! En väldans bra dag! Tråts vädret så har jag en sådan där glad känsla i kroppen (trots att jag helst inte vill fylla ett år äldre).  Men man får ju sig en liten egoboost med alla gratulationer från alla håll och kanter! Tack för det!

Vaknade upp av att jag fick sång och frukost på sängen och paket! Han kan han!

 

Nu ska jag sätta på musik och dansa lite granna!
2011-04-12
 20:48:52

Ljus i mitt hus

I lördags efter jobbet så kom svärföräldrarna på besök och grattade mig. Niklas fixade plankstek och rocky road till efterätt. Sicken lördagskväll. Inget vin dock då jag skulle hämta mina pepparkakor till föräldrar på Arlanda vid midnatt.  Kolla vilken fin present jag fick!

2011-04-12
 20:43:42

Konditori

Här hemma bakas dte för full nu inför morgondagen då jag visst fyller år.. Lite ångest får jag säga om jag ska vara ärlig men ska bli skoj med fikabesök! Här är grunden till biskvier. Igår gjorde jag ett försök men jag misslyckades eftersom jag räknade fel på antal gram mandelmassa..


Min älskade glassmaskin jobbar på som vanligt! Gör vaniljglass idag och imorgon sorbe! Yummi!

2011-04-10
 09:44:00

Sista veckan som 25

Shit, jag får nästan lite ångest! Min sista vecka som 25 år gammal. Om några dagar fyller jag 26 år! Hallå? 26! Vart tog tiden vägen! När blev jag så gammal liksom! Men men jag är i mina bästa år! Eller hur var det!? Jag har tydligen levt i 9 493 dagar nu.. Fan det är ju jätte många dagar! Lite ångest men fasiken sicka bra dagar det har varit.
2011-04-08
 21:36:52

Nytt försök med blomma

Okej vuxenpoäng så det skriker om det men jag har tagit skott på lite pelagoner för att jag sedan ska plantera dessa. Har även sått lite annat som nu håller på att gro i en kruka med en liten platspåse på sig. Försäker få lite gröna fingrar men här omdagen kom Niklas hem med en orkidé men den har jag sagt till honom att den får han ha ansvar för. Jag lyckas inte med orkideér.  De är ju fina som attans men de är svåra.


Undrar hur länge den kommer vara så här fin?? Jag har kommit på en bra idee för min morfar. Han skulle kunna ha blomdagis så man kan lämna in dem så kan han ta hand om dem så att de mår bra. Får se hur min kära sambo tar hand om denna fining till blomma.  Inte för att vara sån men han är ju inte så bra på andra blommor eller växter.. Men orkieér är kanske hans grej!

Att bero på att planeta och så så måste jag kanske snart ta tag i det där med att jag ska så sallad. Vad kan man mer så på en balkong.. och som inte är så känsligt..? Potatis?
2011-04-08
 21:09:10

Plocka det man vill ha


Ledig fredag som jag vanligtvis brukar jobba på men det var en som ville byta pass och erbjöd sig att ta mitt fredagspass så det tackade jag ju inte nej till så klart! Skönt som attan, så efter jobb 1 blev det en sväng på stan och inköp av en söt liten tröja/bolero som för en gångs skull inte var svart utan, håll i hatten, rosa! Sedan blev det middagsinhandling! Massa gott!

Dagens middag! Mysig middag för två med min bästaste Niklas!

Nu är Modo matchen på och jag hejar på och det verkar ge resultat!! Heja MODO!

2011-04-07
 12:26:51

Mer tid!

Blåser vintern iväg på riktigt nu?! I hope so!

Igår efter jobbet åkte jag och Niklas till mina fina vänner C&C. Är alltid lika trevligt att träffa dem, det bästa paret! Passade på att ta lite tips på platser att åka till. De åker jämt och hittar på saker. Ska nog ta lite inspration till sommarsemester och ta upp längre i landet, de åkte till Nordkap för något år sen, det hade ju vart skoj, eller ta en tripp till Kebnekaise. Det vore coolt. Så jag önskar mig ett par bra vandringsskor! Önskar bara att vi sågs oftare men det känns som om det har varit temat för denna vecka, samtalsämnet att det är så svårt att få till träffar med alla man känner. Ska man planera in en träff kommer man helt plötsligt flera veckor framöver i kalendern innan alla kan, samtidigt. Jag önskar mig mer tid, eller i allafall en dag till i veckan..Jag vill ha mer tid till saker.

2011-04-06
 07:54:00

Vårfint på armen

Fanny Bracelet SEK 129, Baglady - NELLY.COMTulla Bracelet SEK 129, Pieces - NELLY.COM
Sheila Bracelet SEK 79, Nelly Accessories - NELLY.COM Word Double Bracelet SEK 399, Humanity - NELLY.COM
Bild från Nelly.com
2011-04-05
 23:06:03

Blek och klipp av den bästa

Fixat frissen med färgning och klipp så att jag kan gå ut bland folk igen utan att skämmas. Tänkte att nu är det dags att bli vårfin. Blidde inget av med att färga det mörkt även om jag var riktigt sugen. Stod i valet och kvalet men jag tar och blir brunett i höst istället. I sommar blir det solblekt och blont som gäller!  Check!

Min frisör är den bästa! Tack fining, du är en riktig pärla!
2011-04-05
 22:39:30

Avcheckat

Barkaby, shoppingtorka.. Check!
Inhandling av två nya vårkuddar till vardagsrummet. Check!
Vin och ostkväll hos Rödtotten. Check!
Tittat på roligaste filmen från tjejsemestern till Smögen för 6 år sedan med husvagn. Inte skrattat så mycket på länge, fy farao vad kul! Check!
En söndag med huvudvärk pga av vin. Check!
Inhandling av present till ett födelsedagsbarn om någon dag. Check!
Tjejtennismatch (om man kan kalla det för det). Vi är riktigt kassa ska jag erkänna. Check!
Små skott som växer av det jag sått. Check!
2011-04-02
 19:58:49

Torka

Dålig på update här nu.. Skärpning ska det bli! Våren är ju här så nu är det skärpning big time. Få väl lägga upp lite bilder på senaste tiden istället.. Men har liksom inte haft lust att skriva. Inget speciellt som jga velat skriva om. annars så dyker dte upp grejer jag vill skriva om hela tiden men vart lite torka på det. Ill be back!
Idag tog jag, N och brosan en lördagstripp till Barkaby, tydligen hade fler än oss tänkt samma lika sak, mycket folk alltså!
Nu ska jag snart ta mig till en vän för lite vin och ost! Vuxet, jovisst! Gott, alla gånger!!  ha en fin lördagskväll!!