2010-05-31
 19:12:04

Rapport

Tog mig in från balkongen efter ett tag. En aningens mindre kritvit och med en dos D vitamin rikare. Har nu skrivit klart mitt arbete tills imorrn. Ska nu packa ihop  en väska för att imorgon bege mig till kusten på Uppland. På Onsdag kommer jag vara avundsjuk på Ns syster som ska ha studentmössan på, en vit klänning och skrika för fulla muggar med en massa bubbel i kroppen "Fy fan vad jag är bra" Att ta studenten är fanimig en av de roligaste jag har gjort! Sex år sen för min del.

 

Rapport från gårdagen:

Äventyrsgolf i söndags. Gick inge bra för mig denna gång heller.

Vet inte om det gick så bra för denna herre heller. Undrar vad Parnevik skulle säga om detta?

Dessa söta två kom mest dit för att visa upp sig.

 


LoveJennifer♥

 

2010-05-31
 14:57:18

Sol plus balkong plus plugg

Solen skiner som aldrig förr (detta år). Jag sitter på balkongen med en massa pluggböcker, anteckningar och mina kära dator och försöäker blir klar med mitt case som ska vara klart imorgon då det är exeminirande seminarie i marknadsföringen. SISTA DAGEN I SKOLAN!! Lycka!

Har inte så mycket kvar men när solen inte länge ligger mot balkongen ska jag gå in igen och skriva klart det helt. Visst är det skönt att vara ute i friska luften men sitter mest ute för att få en lite bränna (läs en annan nyans av kritvit som en kompis sa till mig idag). ska ju ha finklänning tre gånger denna vecka.
1. studentmottagning
2.födelsedagskalas
3.examensstiing

så som ni förstår måste man ju vara lite mindre kritvit då. Kanske hinner med en soldag på torsdag hoppas jag oxå på altanen hos mamma och pappa.



stunder som dessa kommer jag sakna med att vara student.



LoveJennifer♥
2010-05-30
 11:40:22

Finaste bästa Mamma

Mors dag idag! Min mamma fick en present skickad till henne. Choklad! Mer passande present till just min mamma går knappat att finna.. förutom blommor.. och vin.. och glasögon.. Glasögonen mest bara för att hon aldrig har sina glasögon till hands när hon behöver dem även om hon i princip har ett par glasögon i varje rum hemma, i bilen, i båten och i sommarstugan, i väskan osv.. Men denna gång fick hon lite choklad som hon kan smaska på.

 

Grattis på mor dag Mamma!!

Jag ska fira genom att äta en mjukglass tror jag och senare på kvällen blir det minigolf vid slussen för att lite säga hejdå till Erika som ska ska bege sig till varmare breddgrader och jobba som reseledare. Riktigt avis på henne men gis så kul hon kommer få, det är hon värd! Men sist vi spelade minigolf vann hon men jag ska försöka slå henne ikväll! tror inte jag lyckas för jag fick flera maxslag sist.. måste träna lite på det där med golf tror jag!


Off to mjukglass, sen blir det plugg...

 


LoveJennifer♥

 

2010-05-30
 01:47:15

Herzlichen Glückwunsch an Deutschland


'
I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you

I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you

‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love

Love, I got it bad for you

I saved the best I have for you
You sometimes make me sad and blue
Wouldn’t have it any other way

Love, my aim is straight and true

Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you

‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love

Where you go, I’ll follow

You set the pace, we’ll take it fast and slow
I’ll follow in your way,
You got me, you got me
A force more powerful than gravity
It’s physics, there’s no escape

Love, my aim is straight and true

Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you

‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite I’m in orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your
Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Love, love, love, love, love




Kvällen spenderades med hemlagade hamburgare och sen bänkade vi oss vid tv:n ett litet gäng! Och jo, låten, jag gillar den och tyskland är mer än värda att vinna i år. Sista var ju 1982 och jag tror att tyskland kan ge oss en helsikens show nästa år!! Så grattis till tyskland! Tankarna går till mina tyska föredetta sambos Levke och Stef!! I miss you girls!!

 

Nu är det natten, hopp i säng för att ta nya tag med minigolfen imorrn igen! Spelade igår också men det gck inge bra. Det roliga igår var att jag träffade Joel. Han kom just hem från Irland. Det var ett kärt återseende. Kul att prata irlands-och Ersamusgrejer! Fasiken jag måste boka spanienresan snart!! JAG SKA DIT!!

 

Over and out, god natt alla söta!



LoveJennifer♥
2010-05-27
 16:24:04

Ikväll blir det bio och vin

 

Jag+emelie+bio+godis+vin(inte samtidigt men efter filmen)=sant
Dagens fråga är tagen från gårdagens diskussion; kärt barn har många namn det har jag hört förr men kan dte inte finnas ETT namn på ett bakverk. Exempel; Kärleksmums, snoddas, mockarutor eller varför inte bara chokladrutor med glasyr och kokos??


LoveJennifer♥
2010-05-26
 21:00:37

Jga är glad idag!!

Niklas blir lika gammal som jag idag!
Jag klarade marknadsföringstentan, fick pappret idag i min hand
Jag har avslutade en kurs idag med eximinerande slutseminarie

Det firar jag med denna kuliga sång!! *kan komma på dansgolvet på midsommar tror jag*






Nu drar vi och äter prinsesstårta och kärleksmums med jonnaponna och hassefrasse!!!


LoveJennifer♥
2010-05-26
 09:39:01

By the way...

..snart börjar jag räkna ner timmar till skolslut... Pirripirr i magen!!! off to seminarie idag...men presentation..på engelska.. i kursen media and narration.. wish me luck!


LoveJennifer♥

2010-05-26
 09:34:10

Nu är vi lika gamla älskling!

Grattis på födelsedagen snygging!! Solen skiner på DIN dag!! Jag röstar för minigolf ikväll och ett glas i solen!


Limerick oktober 2009!
Vi är bäst!

LoveJennifer♥
2010-05-24
 15:18:13

Mycket plugg just nu, BLÄÄÄÄÄÄ

Har två (!!!!!?!!!!!) veckor kvar i skolan nu.


Fattar ni? TVÅ, 2 veckor kvar i skolan sen är jag klar, färdig med mina studier. Medie-och kommunikationsprogrammet är då avslutat för min del. menämnuing; strategisk kommunikatör. Kan jobba som projektledare, mediaansvarig, pr ansvarig,  informatör. Jag vill hitta ett jobb som utvecklar mig, ger mig utmaningar och som är roligt. Men än så har jga mycket plugg kvar så försöker fokusera på det nu men om två veckor tänker jag bli fri från skolans stress och knut i magen. Tagga till nu Jennifer!!!

Känns overkligt, så himla skönt men också väldigt skrämmande, men fantastiskt men ändå så läskigt att sluta skolan. Ungefär som när jag gjorde mitt underbara fallskäpmshopp för sex (!?!) år sedan som jga fick i studentpresent av mina föräldrar. Det var en av de bästa grejerna jag gjort i mitt liv. Läskigt men så otroligt underbart, ljuvligt, sagolikt och härlig upplevelse!



Detta går om och om igen när jag sitter och pluggar. Mmm!!

LoveJennifer♥
2010-05-21
 16:54:35

Symaskinen i rullning

Kreativ dag. Köpte en klänning för nån vecka sen eller två men den var inte riktigt så bra som jag tänkte mig i butiken så jag tog fram min kära lilla symasking och sydde om den lite med att klippa lite och sätta dit ett par axelband! Ganska nöjd!

 

Slutresultat.

 

Nu ska jag ta mig till kåren och äta middag där. Vanligtvis är det alltid tacobuffe men idag var det tydligen hamburgare.  35 kr, det är det lugnt värt att slippa laga mat!

Trevlig helg!


LoveJennifer♥

 

2010-05-19
 11:49:14

Ut i det gröna och svettas

Så här såg jag ut i går när jag hade varit ute och först gått med niklas i rask takt till lugnet för att han skulle träna, sedan tog jag mig ut på en joggingtur/gåtur runt halva Falun. Var riktigt skönt att få svettas och bli trött. Solen sken och det blåste lite grann så det inte blev så kvaft. När de braiga fartiga låtarna på Niklas mp3 spelades blev jag extra taggad till att springa lite fortare men det är inte så bra för mina kära benhinnor. Men en liten springtur blev det innan det var dags att sakta ner så inte benen gick av.  Sedan hem för lite utfall, armhävningar och dyligt. Man känner sig alltid så nöjd efter att ha tränat, att vara så där skönt trött. Men idag känns det i mina ben, vilket iofs är bra för då vet man ju att det har tagit. ELLER så tar man det på det viset att man borde/måste träna mera! Jag tar det som båda delar!

Dumt nog hade jag inte kamera när jag var ute och motionerade för jag skulle vilja ha haft en kort över Tisken. Tisken är i sig inte så mysig (inte badvänligt så längt ögan kan nå) men det ser väldigt mysigt ut. Tisken runt är en väldigt trevlig runda att ta. Men igår var det extra fint när det var sol och en massa folk som hade tänkt som jag (att det var tid för en motionsrunda, beach 2010 mån tro?). Massa folk som var ute och gick, joggade, sprang och cyklade. Mycket gemytligt! Falun är en bra stad!


Jag just hemkommen genom dörren, trött, svettig, röd och suddig

LoveJennifer♥
2010-05-17
 11:12:29

Sommaren till Falun (?)

Sommaren kom hit i lördags eftermiddag, tog en liten paus igår men i dag är den tillbaka. Och grön och fint börjar det bli också. Mys!

 

Helgen bestod av att jag och niklas, tillsammans med jocke och emma, tog en sväng till lager 157 för lite shopping och såklart snickerskaka! Jag hittade en massa bra kläder och en ny hudlotion. Eftersom det var så himla fint väder på lördagskvällen så  blev det grillning och spel. Grillning är oslagbart! Och vi satt en hel drös ute vid nio tiden utan att ens frysa! Sommaren är här, förhoppningsvis för att stanna denna gång!

 

Nu drar jag till Campus Lugnet för att skriva salstenta i marknadsförning. Tycker inte om salstentor, tacka vet jag mediaochkommunikations hemtentor!!

Fingers crossed

 


LoveJennifer♥

 

2010-05-15
 10:09:04

Vårpromenad


Var ute och gick igår och träffade på dessa stubbar. Coolaste stubbarna jag sett!






Var sedan ner till sommarstugan för att se det eldas. Borsan ville testelda en bit av gräset för att det ska bli fräschare gräs och så brukar lite nya blommor komma upp sedan. Det roligaste var att mamma inte tyckte om att de eldade för hon trodde det skulle ta eld någon annan stans och sedan när de eldat klart så stod pappa med vattenslangen för att släcka det men då sa mamma att de inte skulla använda upp vattnet. haha, men det blev bra till slut.


Nu är vi tillbaka i falun igen men jag vet inte om vi gjorde en miss för i uppland var det ju toppen väder, satt ju i solstolen och solade i går men här i falun är det grått och dimmigt! Men hoppas det blir finare till kvällen men kvällen ska bestå av grillning och spel och då vill vi ha fint väder. Jag lovade till och med emma att jag skulla ta med det fina vädret hit när vi åkte hem igår!

Jag längtar efter sommaren!

LoveJennifer♥
2010-05-13
 10:17:17

Upp med tuppen

Att gå upp tidigt på en lördag när hälften av familjen sover för att plugga det är fan inte kul. Plus att det är ombytta roller med mig och min bättre hälft. Vanligt vis så är det jag som ligger kvar i sängen när han ska gå upp för att jobba, men nu är det jag som är uppe och han är kvar i drömmarnas land och sover tungt!

Firade min brorsas födelsedag igår med grillning och cheescake, som alltid! Mycket trevligt och mycket gott! och brorsans present satt som en smäck. Fick gissa mig till storleken i butiken. Visste nämligen inte vad han har för storlek på byxor, så butikbiträdet hjälpte mig med att peka på kunder och skyltdockor för att kunna avgöra vad min bror skulle kunna ha för storlek!

Men idag vaknade jag att att en massa marknadsföringsord dök upp i huvudet så det var bara att ta sig upp och sätta sig och plugga inför tentan på måndag. Så nu sitter jag i mammas och pappas kök med en kaffekopp och pluggar. (men kaffet är lååångt bort från mina nya kära dator. Jag haaaar faktiskt lärt mig av mian misstag!)



Åter till plugget! Mot de sex stegen på hur man prisätter en produk och the 4:p!


LoveJennifer♥

2010-05-12
 10:20:33

Världens bästa christoffer!!!

Grattis på födeldsedagen min kära Bror!!!

Bild från vår underbara roadtrip när han var och besökt mig på Irland!

 

Drar till uppland i helgen och ikväll blir födelsedagkalas enligt traditioner. Varför ändra ett slående koncept!? Slå på grillen! Mums!


LoveJennifer♥

2010-05-11
 19:06:52

Vårtecken

tussilagos sen blåsippa och sen vitsippan!  Bara liljekonvaljer kvar sen jäkla så är det sommar!!! Liljekonvaljer är en av mina absoulta favoritblommor. De doftar så mycket sommar. Från en sommar i barndomens år, cykeläventyr där man fann dessa blommor längs vägknaten. Man kunde bara stanna till, ställa min glittergröna cykel längs vägkanten och plocka en så stor bukett att man inte ens kunde hålla hela buketten med båda ens händer.

SOMMAR!!


LoveJennifer♥

2010-05-11
 13:38:05

Tre favoriter


Ljuv musik i mina öron! Detta är så himla bra! tre av mina absoluta favvosar!













Ps. Jag ska fasiken läsa mig att spela på mina snygga svart gitarr! Snart.. i sommar kanske? någon som kan lära mig?!


LoveJennifer♥
2010-05-11
 13:23:28

Du och jag

Kärlek!

Är så glad att vi är VI!

Vi är bäst!


LoveJennifer♥

2010-05-11
 13:16:00

Man kan inte låta bli att skratta



Ibland kan man ju behöva ett skratt när man sitter hemma och pluggar och youtube är bra att ha till hands då om nu inte min knasiga pojkvän är i närheten. Han om någon får min att skratta, eller så skrattar jag åt mig själv. Mycket bra egenskap där får jag säga!

För övrigt är det toppen väder ute, kallt men mycket fint och jag måste sitta inne och plugga för på måndag r det tenta som gäller. Salstenta, urk, läskigt! jag måste klara den! så nu sitter jag och läser så ögonen mina nästan trillar ut. Men måste tokplugga för i helgen beger jag mig och N till Uppland så då blir det väl inte lika mycket plugg.

Dagen ska oxå gå till att komma på vad vi ska ge min kära bror i födelsedagspresent.. har en kul grej men sen då.. Hm? Tips?

Hittils har väl inte jätte mycket hänt men däremot så kommer det vara full rulle nu ett tag fram över. Det tycker vi om!!

Maj;
kristihimmelsfärdshelgen i uppland
Bror fyller år
tenta i marknasföring
case
seminarie i film kursen
N fyller år
N familj kommer på besök
team elit ska försöka hitta en dag att hitta på en massa skoj på
Tjejerna mina ska ha knytkalas
teträffar

Juni;
N syster tar studenten
min pappa fyller år
N pappa fyller år
Sittning på kåren +utspark
avslutningsceremoni
50 års fest =)
Midsommar, bästa helgen ever
Peace and love festivalen

Det var nog allt som redan nu är inbokat men sen kommer det en massa annat skoj hoppas jag som innefattar grillning, häng, rosevin i solen, mys i park, sol i största allmänhet! men det bästa av allt: JAG SLUTAR SKOLAN!!!!


Tillbaka till böckernas värld! Måste ju vara förberedd inför kvällens plugg med Josse!

LOoveJennifer♥
2010-05-11
 13:02:00

Valborg



Engångsgrillar är inge bra!! =) elgrillen vi har på balkongen är sååå mycket bättre!

LoveJennifer♥