2010-03-31
 23:13:54

Hemma med påskägg liggandes på sängen, väntandes...


När man kommer hit då kan man läsa Annonsbladet med fokus på polisrutan! En höjdpunkt!


Nu ska jag vara hemma hos mina föräldrar över påsk, samla energi och ta det lugnt. Så lugnt som det går iallefall. Påsk ska firas, kompisar besökas! Jag ska ta så mycket piano det bara går! Känner att det har varit lite för mycket på senaste tiden. Saker som har omlappat varandra och jag skulle helt enkelt behöva ha fler timmar på dygnet och äver en dos motevation! jag tycker om att ha full rulle, helt många bollar i luften och full rulle omkring mig. Jag är van att ha det så och skulle nog känna mig väldigt konstigt placerad om det inte var full rulle men jag kanske bara ska skruva ner lite. Bocka av lite saker på listan helt enkelt! Mm, det låter som en bra och klok idee. Är ju i o f s inte så konstigt att jag har kloka ideer då jag snart, inom kort, fyller halft 50! =) Gammal och klok som räven (?) Det är jag det!

Glad Påsk!


Mitt fina påskägg på förra årets påskmiddag hos kusinerna vitamin!! Be back on saturday!


LoveJennifer♥
2010-03-31
 23:02:54

crazy bananas...

....att aftonblandet nu kostar 11 kronor. ja du läste rätt: 11!!!! Helt galet ju! Jag skulle köpa aftonbladet tillsammans med sofis mode (bilagan) för att jag skulle sätta mig på ett tåg mot Puppsala! Och så till min förvåning fick jag då betala hela 26 kronor! alltså det är väl inte så mycket egentligen men när det fär inte så länge sen kostade 8 kronor och fem för en bilaga till 26 för båda, då får det mig att reagera! Knas!



LoveJennifer♥
2010-03-24
 16:20:42

Tre paket...

Idag har jag även inhandlat inför fredagens happening!

Undrar vad jag kan ha köpt som kan relateras till överskriften och korten..? =)

 


LoveJennifer♥

 

2010-03-24
 16:16:11

Nu äntligen!!

Nu har mina pengar för min deposit från lägenheten på irland kommit in på mitt konto! Jippie! Skönt att vi inte behövde ta in någon advokat men blev väl lite action när vi var flera stycken som mailbombade och krävde förklaring. Så riktigt skönt att ha det uppklarat nu!

Deposit back √


En av många härliga underbara roliga knasiga goda mysiga middagar på Parkview!

LoveJennifer♥
2010-03-23
 11:23:20

Snön faller igen

Snön är tillbaka och den där första tussilagon får nog vänta ett tag. Denna bild är fråm igår morse när jag gick till jobbet.

Löven fattas och dem får man väl också vänta på ett bra tag till.

 

Uppdatering om mina betyg går sådär. Nu verkar det ändå hända något med dem. Massa underskriver från flera personer ska göras och än då länge så fattas dte nu "bara" underskrift från en person. Sen ska proccesen vara igång och det verkar som om det ska lösa sig med att få mina kurser från Limerick tillgodoräknade i mitt program. Jag tror inte riktigt på det föräns de är inskriva och klara men jag hopaps nu iallall. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva vara tvungen att läsa ett halvår till, just för att det skulle fattas 30 hp annars men det SKA lösa sig nu! Jag ska få mina poäng och jag ska ta examen i juni!

I går var jag även till studievägledaren för media och pratade med henne om hur jag ska lägga upp mitt examensbevis. Det ska jag ansöka om när mina sista kurser denna termin är inskrivna så får jag papper på mina studier. Känns skönt att det lider mot sitt slut och jag känner mig klar med pluggeriet. Även om det känns skrämmande och nervöst inför att börja jobba så ser jag mycket fram emot det. Jag tror att jag har mycket att ge så jag hoppas att jag snart hittar ett jobb som jag komemr trivas med och tycka om. När man pluggar så lever mna i en liten bubbla, en skyddad pluggbubbla men är dags att ta sig ur den nu!

 

Men nu; dags att plugga. Än ska fokus ligga på plugget. Sitter med två uppgifter idag som ska göras. Ska koka lite kaffe och sen plugga vidare.


LoveJennifer♥

2010-03-20
 13:24:19

Fågel sång

Vad mysigt det är  när våren är på ingång. Man börjar höra fåglarna kvittra. Det är ljust och dagarna verkar så mycket längre.Snön smälter bort och marken är bar. Det uppskattas! Satt idag på balkongen och åt lunch med fötterna vilandes på en annan stol.

I solen.

Med solens strålar i mitt ansikte.

Underbart.

Förra årets första tussilago! Längtar!



LoveJennifer♥
2010-03-17
 08:24:15

Today is the Day

Happy St patricks day!

På St-patricks-day.com beskrivs det så här

"So, why is it celebrated on March 17th? One theory is that that is the day that St. Patrick died. Since the holiday began in Ireland, it is believed that as the Irish spread out around the world, they took with them their history and celebrations. The biggest observance of all is, of course, in Ireland. With the exception of restaurants and pubs, almost all businesses close on March 17th. Being a religious holiday as well, many Irish attend mass, where March 17th is the traditional day for offering prayers for missionaries worldwide before the serious celebrating begins"



I wish I was there with you guys in Dublin right now, I miss u loads! Hope you have grand day!

LoveJennifer♥
2010-03-16
 17:48:21

Rosa säng, ja tack!


Kollade just på TV där de hade ett repotage om att bädda en säng. Så där lyxigt, fluffigt, mysigt och skönt. Med fina lakan, tjusigt överkast med massa kuddar och sen hur man lätt kan styla om sig säng.

Just nu är jag väldigt nöjd med vårt snygga svartvit rutiga lakan. Köpt på IKEA och det finns i fler färger och dem vill vi också ha. Lite dyra men mycket sköna. Men ett nytt iköp i vår planering är en ny stoooor säng. Längtar tills vi har flyttat in i vår skitsnygga lägenhet (som vi inte ens har hittat än men i allfeall) och har råd att köpa vår superduper sköna dubbelsäng.

Jag undrar om min andra hälft skulle acceptera denna säng på bilden?


Snygg är den vilket fall.
Kan i alla fall kanske ha den i gästrummet i vårt stora drömhus som vi ska skaffa oss när vi rika?! ;)
Ska inte vara så där romantiskt och sött utan ett snyggt stilrent rum med en ROSA säng.
Ja tack! =)

 


LoveJennifer♥

 

2010-03-16
 16:29:00

Gardinen fladdrar..

Pluggar för fullt men motevationen är inte den bästa men jag dunkar denna låt just nu för att peppa lite extra; det funkar faktiskt ganska bra. En sak jag märkte när den spelas är att det rör sig i gardinerna för basen blir ganska hård när mina högtalare med "bashögtalaren" står placerad på fönsterbläcket och precis bakom ena gardinlängden!

 


LoveJennifer♥

 

2010-03-16
 11:12:32

Bil eller tåg

Dags att boka tåg till påsken. Och satsingen så dyrt det har blivit med tåg på senare år. (nu lät man väl som en riktigt gammal kärring men det är sant.) Jag förstår inte det här med att man ska åka kollektivt, både buss och tåg, när det är så himlans dyrt. Pengamässigt är det ju mycket bättre att åka bil. Jag vill verkligen ha en bil.

JA TACK!

 

 

 

NEJ TACK

 


LoveJennifer♥

 

2010-03-15
 17:20:54

Give me my money back



Fortfarande krångel med att få tillbaka depositen på lägenheten och resterande el räkningspengar, trots att det var ett tag sen jag kom hem från den gröna ön. Hyresvärden krånglar på och ömsom skyller på att det tar ett tag att kalkylera ihop allt, ömsom säger att han ska överföra pengarna imorgon och ömsom inte svarar alls. Men vi var ju ett gäng på Parkview som blev ett väldigt sammansvetsat gäng så nu har vi mailbombat honom och nu skriver han för femtioelvte gången att pengarna snart ska komma. Vi har även sagt att vi ska kontakta Universitetet för att upplysa dem och problemet. Jag tycker att det inte ska gå till så här men håller tummen nu för att han talar sanning. Är ändå väldigt mycket pengar vi talar om då vi är ungefär 13 personer som inte fått tillbaka sina pengar! Så tråkigt att ha detta hängandes över sina axlar och att mna måste tjata och kämpa så mycket.

Det är likadant med mina betyg från UL som ska tillgodoräknas här i sverige och det går pinsamt långsamt att få svar om hur det går. Skickas runt och får inge bra svar. Det var ju typ evigheter sen jag skickade in mina papper men inget händer. De har ju ett jobb att sköta och jag anser att det inte alls sköts som det ska. Att jag ska bli drabbad och påvekad av detta är inte heller rätt.

Det är så trist att tråkiga saker ska påverka den underbara upplevelsen jag hade på Irland nu så här efteråt. Jag fick kämpa för att komma dit och väl på plats var det ju underbart men nu när man är hemma igen så uppstår det åter problem.

För övrigt är det snart paddys day och det skär i hjärtat att jag inte är där. Är många av mina vänner som åkt tillbaka till de vänner som fortfarande är kvar. Vill vara med dem och fira.

Men jag hoppas att det kan firas ordentligt här hemma istället. Guinness för hela slanten ska det bli!! Vem är med mig?


LoveJennifer♥



2010-03-14
 10:15:03

Vinnaren är...

Anna Bergendahl. Gåshud!

 

Sveriges vinnare 2010, hon är verkligen värd det och låten är fin. Hon ser så ärligt glad ut på scenen. Frågan är bara om det går hem i resten av europa. Lets see! Då tror jag kanske att det skulle ha gått bättre för Salem eller Erik Saade. Erik hade ju en härlig show, regn och allt!

Nu diskuteras det ju om det var rätt låt som vann eller inte. Rätt låt vann ju eftersom den fick mest röster. Har man inte röstat så tycker inte jag att kan ha någon åsikt om det.

 

 


LoveJennifer♥

 

2010-03-13
 16:14:29

Dagen till ära..

Melodifestivalen final ikväll.

Dagen till ära så går denna låt på repit här hemma just nu. Bra grejer! Fatta så stora de var på sin tid, galet! Och låten är ju faktiskt bra. En dans att skaka rumpa till!



Jag kommer ikväll att befinna mig på en tjejkväll men röda mattan tema och någon grattis på födelsedagen sång kanske ska väl avverkas. Men hoppas att melodifestivalen är på så man kan kika lite. Kan nog bli vem som hellst som vinner men tror anna, salem och erik kan ligga bra till.

Min (bättre) andra hälft befinner sig på annan ort för att heja fram T i kvalet. Men medans han är borta passar jag på att dunka musik och hoppa runt som en galning i lägenheten. Vårvädret gör en så där extra glad! Tänk vad lite solstrålar påverkar oss människor. Speciellt vi som bor i kalla mörka sverige! Borde ta och städa men det tar jag en annan dag. Imorgon är en annan dag som christer björkman en gång i tiden sjöng!  Sen ska jag väl ta och snygga till mig. Fick hjälp idag av söta Maria att välja outfit. Snyggt och bekvämt. Skor ska jag bara ta och välja nu.. Jag vill ha ett par aprikosfärgade... det hade suttit fint! Nästa gång!

Har invigt nya jackan nu och jag håller fortfarande fast vid att det var ett riktigt kap! Bra där!


Love
Jennifer♥


2010-03-13
 15:44:43

Ett skratt förlänger livet!

Mohahaha, alltså; lyssna på detta barns skratt. Han tar från tårna! Så roligt!



Love
Jennifer♥
2010-03-12
 18:17:29

Dagens lycka

Gick hem efter jobbet idag, i solen, men en varm vinterjacka. Fel val av mig. Men jag har ingen jacka mellan  vinter och vår. Ni vet, där imellan när det inte är kallt nog för en varm vinterjacka men inte heller tid för vårens svalare jacka. Jag gick då in på H&M för att kolla lite och till min lycka så har alla jackor 100 kr rabatt. Jag hittade då en jacka som kostar 150 Kr men i kassan sa dem att den då med jackrabatten bara kostade 50 Kr. DÅ får man ju köpa två tänkte jag. En i svart, som passar till allt och en i röd när man vill vara lite mer vågad. Rött är snyggt men jag har dock svårt att bära upp den färgen. Men 50 spänn liksom. Det e ju gratis! och de skulle kosta 700 innan så! Vilket kap!
score!!!


Denna sjal skulle passa

mycket bra med min svarta kavajjacka!!!!!




I dag är för övrigt en STOR dag.
Emma och Andreas har blivit föräldrar till en liten pojke!!!! Stort grattis!



Love
Jennifer♥
2010-03-12
 17:58:27

På tal som skor..

När jag pratar om att jag vill ha bort snön på gatorna så är detta anledningen. Jag har inte ledsnat på vinter så mycket och jag gillar som sagt vintern. Men det är svårara att använda sina snygga högklackade då. Snygga, enkla, stilrena, coola pumps; DET är grejer det. Jag tycker om alla skor och jag är av den uppfattningen att man inte kan ha för många skor. Man måste ju ha många skor, olika skor. De sköna promenadskon passar ju inte till att gå ut och skaka rumpa en hel kväll i. Visserligen kanske det skulle vara skönt att hoppa imkring i dem men man blir ju lite snyggare och ståtligare med lite klackar, speciellt när man är så kort som jag. Söt och liten dock! =)


Love

jennifer♥

2010-03-08
 18:49:58

Motivation på morgonen

Svarta snyggingar

 

 

Bruna snyggingar till bruna snygga ben. Ljus jeans kjol och vitt linne! Åh, ge mig sommar! Ge mig en varm skön sommarkväll på en klippa med ett glas vin med trevligt och kärt sällskap!

 

have2have.se
wildflower.se

Love
Jennifer♥
2010-03-08
 14:29:35

En sån där sommar man hade när man var liten

 

 

 

Det här är barndom. Det här är sommar. Äkta sommar.

Sån där sommar som man hade när man var liten.

 

Vintern är påväg bort , kanske inte riktigt än men inom sinom tid. Nu känns våren i luften i alla fall. Den massiva snö som har klätt vår hur mark och tak under denna vinter droppar från tak och vatten kommer snart fylla våra vägar och vägkanter. Det komemr nog säkert bli översvämmning  när all denna snö ska tinas upp och smältas bort. För att åter komma tillbaka nästa vinter. Det är inte det att jag inte gillar vintern. Jag gillar vintern. Den perfekta vinterdagen är svårslagen. Men jag längtar efter våren solstrålar och när jag får börjJ advända mina vår och sommar skor. Mer klackar ska det bli!  Till sommaren börjar även nya äventyr! Pirr!


Love
Jennifer♥
2010-03-08
 14:10:53

En sång från hjärtat




Unga kan skriva texter som tar tag i ens hjärta på nåt så där verkligt svart
och djupt vis! Så ärligt! Vackert är ordet!
Lilla melodifestivalen är underskattat tror jag!
Det är ju barn som är med och de kan verkligen sjunga och skriva från hjärtat.



Love
Jennifer♥