2010-09-30
 19:35:50

Svart med klack

Scorett

Snyggt snyggt. Lagom klack. Funkar till uppklätt och mellanklätt och nerklätt. Finns i brunt också. Det är också mycket snygga. Gillar inte spetsig tå, gillar inte rund så men detta är ju alldeles lagom fören sådan här sorts sko!

2010-09-29
 22:06:03

Grädde på moset

Som gjort för en kväll framför tvn..Varm choklad marshmallows. Mums, vill ha! Varm chokolad som när man var liten. Nu är det ju mer kaffe som gäller. Men varför glömmer man chokladen? Den är underskattad tror jag, kommit lite i skymundan så här i caféstunder ala kaffelatte-världen. Tänker er riktig kakao, socker, blandat med grädde, sen varm mjölk toppat med vispad grädde och marshmallows!

2010-09-28
 21:56:58

Nu är det tisdagsmys

En helt okej tisdagskväll. Jag och N tog oss till nyöppnade Coopaffären en bit bort. Hoppade upp på våra cyklar (gud vad jag är glad att jag har en cykel igen) och tog en cykeltur. Var en riktigt fräsh butik men inte ens butikspersonalen hittade ordentligt eller kunde kassorna. Stod i kassan väldans länge., inte för att dte gjorde mig något men ändå. Men det kommer nog. VHar ju bara varit öppet några dagar. Perfekt cykeltur i alla fall för att åka och handla. Blev en massa gott!

 

Sen blev middagen riktigt bra också. N har som uppdrag i höst att få till den perfekta bearnaissåsen. Han säger att han ska kunna det som rinnande vatten. Så jag tyckte att det var dags för honom att börja träna så middagen blev fläskfile, hasselbackspotatis, bearnaissås, tomatsallad och en öl. Inte en helt fel tisdagsmiddag. Eller hur? Vad är det som säger att man inte kan "lyxa till det" en tisdagskväll. Varför ska man alltid spara allt lyx/unnande tills på helgen. Det är väl i veckorna man verkligen behöver uppmuntras?

 

Efter middagen blev det kaffe och hemlagde vanilbullar, framtagna ur frysen, doppade i smör och socker. Precis som mormor gör! Mums!

 

Nu sitter vi båda i soffan med en dator i famnen. Tanken var att vi skulle titta på en film som går på tv men tror ingen av oss tittar. Så nu kanske man kan säga att tisdagsmyset är slut nu, haha!! Nu ska jag lyssna på lite musik istället. Älskar musik! Tänk vad musik kan göra. Att man kna förknippa en speciell låt till en speciell upplevelse/minne eller en tid i ens liv. Och tänk när man spelade in musik från radion så man hade det på band. Ett himlans hackande blev det i låtarna men ack så charmigt nu.

Håll tummarna imorrn!!!! Jag håller hårt, hårdare, hårdast!

2010-09-27
 20:46:02

Pryda min handled



Dessa armband tycker jag är otroligt jätta super snygga.Finns på Kyssjohanna.se Den sidan har massa fint. Julklappstips (till mig) kanske?  Jag tycker om armband. Jag tycker om smycken i stort. Det gör så mycket för en outfit. Smycken blir man glad av!

Idag är jag också lite glad för min brorsa kom och lämnade av en cykel från mina föräldrar idag. Han fick en middag för "besväret".  Gick fram ochh tillbaka till stan idag men det är inte alltid så skoj att gå jämt. Nu kommer jag kunna fara fram som blixten (igen). Det blir så mycket lättare att ta sig men cykel, går så mycket fortare på något vis! Går och kollar efter min vita snodda cykel hela tiden. Tänk om den står någon stans och väntar på mig, att jag ska se den och ta med den hem igen? Förstår i och för sig att den säkert inte ens befinner sig i stan, om ens i landet, längre...Men nu har jag i alla fall en cykel igen! Och den ska jäklar annama inte bli stulen!
2010-09-27
 17:51:37

Ge mig medvind!!

2010-09-26
 21:47:20

En överraskning

I går ringde jag mina föräldrar gråtandes för att berätta att presenten jag fick av dem hade blivit stulen. Cykeln som jag hämtade hit för mindre än en vecka sen. De hörde hur ledsen och besviken jag var . Men nu så  ringde de sin lilla dotter och berättade att jag  nu fått en ny cykel. En ny cykel som jag kan ha tills jag är tant med grått silvrigt hår. En ny fin vit cykel med blommor på. Jippie!! Men den ska jag inte vara så dum att ta hit och tro att den inte kommer bli snodd. Den får jag använda i sommarstugan eller hemma hos dem. Och sen när jag bor i mitt fina hus när jag blir stor. Här ska jag använda en gammal och grå cykel. Och sen ska jag köpa ett dunderlås som inte går att knippsa av. Inbrottsäkert så det skriker om det. Så himla tråkigt bara att det ska behöva vara så här. Att man inte kan få använda sin cykel mer än några dagar och så blir det stulen. Man har ju saker för att de ska användas eller hur. Men denna cykel, den ska slitas långsamt!

De är ju så gulliga mina föräldrar, världens bästa och snällaste mamma och pappa! Tack snälla rara ni!

2010-09-26
 21:34:27

På väg mot Estland eller något...

Var och jobbade i går i Stockholm. Tåg mina fina underbara snygga nya cykel ner till tågstationen, låste fast den ordentligt. I cykelstället, genom främre cykelhjulet och runt ramen. Fast som berget, tänkte jag. Detta var på morgonen. Jobbade hela dagen. Satt mig på tåget tillbaka till hemstaden. Såg fram emot kvällen som skulle bestå av massa trevligt häng hos brorsan tillsammans med N, T, T och lilla sötnöten. Vi skulle käka god mat, testa massa roliga öl och spela hans nya tvspel. N kom och mötte mig på stationen, vi skulle ju cykla dit. Men det blev ingen cykeltur för mig. Min cykel stod nämligen inte kvar. Den hade blivit snodd. Mitt på blanka dagen. Bland massor med folk. Mitt i centrala Uppsala. Så jävla tragiskt att man inte kan ha en cykel stående, fastlåst, utan att bli snodd. Och nu är nog den på väg långt bort för att säljas vidare. Hur lågt får man sjunka. Jag tycker att det är så himla dåligt. Jag som var så glad för mig cykel. Min examenspresent till råga på allt. Den skulle jag ju ha tills jag blev tant med grått fint hår. Men nej då. Det tyckte inte tjuvarna. Jag grät, jag var arg, irriterad och riktigt ledsen. Vart är världen på väg?!

Blev en promenad hem till brorsan. Sprang in innanför dörren och hoppade in i duschen. Försökte duscha av mig ilskan och besvikelseln. Det gick faktiskt ganska bra. Blev en otroroligt trevlig kväll med FEM rätters, massa roliga tv spel och skratt. Skratten kom fram för allt för att vi såg så roliga ut när vi spelade spelen. Vi viftade med armarna som aldrig förr. Skratten kom också för att lilla sötnösen grät så mycket för att hon var så trött att hon nästan tappade rösten. Vilket medförde att hon lät som en liten fågel.

Och hej och hå, vad jag blev mätt. En mycket bra kväll helt enkelt. Det får vi göra om tycker jag!

Hemvägen gjorde mig påmind om att cykeln. Ledsen igen blev jag. Vi fick gå en bit och sen ta bussen. Vi fick "muta" brorsan att komma hit idag på min goda vanilj- dajm-kakdegsglass så att han kunde komma hit med Ns cykel idag. Det var inte så svårmutat faktiskt.

Cykelhändelsen är nu polisanmäld men tror iofs bara att den anmälan bara blir ännu en statestiksiffra på cykelstöld i Uppsala. Så himla tråkigt! Men känns skönt att det är polisanmält. Ska kolla upp detta med fösäkring och sånt på den nu. Får se vart det leder!

Hejdå fina fina cykel!

2010-09-26
 02:01:01

Jag hoppas de ruttnar och...

Ilskan i min kropp i dag är stor. Det bara ilar i min kropp utav ilska. Jag skulle behöva min gamla boxningssäck just nu. Slå av mig min ilska. Har inga ord förutom väldigt barnförbjudna fula ord som jag vill kasta ur mig. Samtidigt är jag ledsen. Jag förstår inte hur man kan sjunka så lågt. Kan jag inte få lite medvind för guds skull!


P.S. Jag har världens finaste brorsa!
2010-09-24
 10:56:22

Vitlök med glass kanske?




Jag mår inte toppen idag. Sitter i soffan med en filt och en stoooor kopp te med massa honung i. Hoppas att detta ska göra susen för min lilla hals som gör ont, kliar och känns som om slemhinnorna är puts veck i min hals. Idag tycker jag synd om mig själv. Man får göra det, ibland. Bara det inte blir en vana.

Jag fattar mig inte på det här med förkylning. Varför finns det? Får kurera mig med detta också tror jag. Det är mammas huskur. Vitlök i mängder. Mamma jobbade aldrig med det här med glass. Vi körde på vitlök vi!


Någon annan som har något bra huskur så man blir frisk och kry på studs?

2010-09-23
 12:58:41

Upp till knäna



Skor upp till knänen är något som jag tycker är riktigt snyggt i höst! Dessa finns på DinSko
2010-09-22
 23:33:40

Tacos med majsbröd är mkt godare

Just hemkommen efter en mycket trevlig kväll hos bror min med N och familjen med lilla bebben Elise. Tacos, en drink, tvspel, mycket god choklad-drink-efterrätt och mycket bebismys. Helt galet hur en sådan liten krabat kan växa så fort. Hon är redan väldigt mycket mer stabil i kroppen än för bara två veckor sen, den lilla sötnöten!♥

Blir repris på lördag med min bror som kock. Då ska jag för övrigt på dagen jobba i Stockholm. Ska bli skoj och spännande. På måndag är det intervju för ett annat jobb så, snälla rara, håll era tummar och tår!

Vi cyklade i alla fall till andra sidan stan idag och det gick förvånadsvärt fort.  Jag och bror bor liksom i var sin sida av stan. Skönt nu också att både jag och N har en varsin cykel. N var och lämnade in sin igår för att få punkteringen lagad. Verkar vara som ny nu, förutom att den låter som plåtniklas när han tar sig fram.. haha Plåtniklas!!(där fick jag till det) Min cykel går som spjutet! Blir så mycket mer enkelt att ta sig fram nu. Uppsala är ju en riktigt cykelstad och det tycker jag är toppen.  Jag tycker om att cykla.




Jag har redan en bra cykelkorg till min cykel som sitter fast, hårt som berget ,så inget denghuvud kan sno min korg. Men visst är denna snygg?! Jag gillar den.

 

Nu ska vi tydligen kolla på skateåkning. En 14 åring som redan deltar i X-games. Det ni! Har är superliten men ack så duktig. Tydligen.

God natt!


LoveJennifer♥
2010-09-21
 23:50:56

Vi avgör vad som händer sedan

Jag tittar på ett gripande tv program, en dokumentär om vårt jordklot. Sett från ovan. Om att varje år försvinner 13 hektar mark. Om hur många arter djur som dör ut 1000 gånger snabbare än den naturliga gången. Tragiskt och den får en verkligen att undra; vad har vi människor gjort med vår planet. Är pengar allt? Är det värt det? Varför är vi inte mer ansvarsfulla? Varför tar vi inte hand om vår värld bättre? Detta var en verklighetsuppvaknare! Titta! Njut av de vackra bilderna och avskräcks av de hemska bilderna! Inga mer ord behövs!

Kolla in denna dokumentär Home- Dox

Jag kollar på SVT1 men av rättighetsskäl visas filmen inte i SVT Play - men se den på Youtube där filmen finns att se i sin helhet.

 


wyoming, usa




2010-09-21
 20:44:45

Om två årstider

Är inte dessa bilder helt underbara. Sol i ögonen, blommor och klarblå himmel. Tänk er att ligga på en sommaräng (när man nu gör det men tänk er tanken i alla fall, ni vet precis som man säger på sådana där avslappningsband (?!) ).  Solen i ögonen och man tittar på molnen och fantiserar om vad de föreställer och ingen annan ser det du ser. Mysig tanke bara. Flumtanke men ändå en fin tanke.

På  väg ner på stan i dag (jag på min otroligt snygga vita cykel och N promenerandes) diskuterades hösten och dess karaktärsdrag och att sommaren nu faktiskt är som bortblåst i två årstider till. N ser charmen i denna årstid lite mer än mig. Regn och rusk och kyla är inget för mig. Om man nu inte får sitta inomhus med filt, en stor kopp te och en filt framför TVn det vill säga. Jag fick nog av regn och rusk förra hösten på Irland.  Där gick iofs regnet och kylan in i benmärgen, så blir det inte här i svea rike på samma sätt.

Jag gillar höstens färger mer än regnet.

Jag gillar myset inomhus mer än att bli kall av kylan.



 

Nu ska jag återgå till Idoltittandet och mitt glassrecept. Mumsigt va?!


LoveJennifer♥

 

2010-09-20
 09:56:27

Jag kan. Jag vill. Jag ska


LoveJennifer♥

2010-09-19
 16:24:36

Skor i tankarna


När jag och N var en sväng på stan i veckan. Tror vi skulle möta upp Falugänget så råkade vi hamna på Scorett. Jag såg dessa snyggingar stå på en hylla. De är jättelätta och enkelt snygga. Jag kan tänka mig dessa. Ja.

 

Däremot så har jag haft ett par andra skor i tankarna ett tag nu som jag endast sett online  på deras webshop. som jag nu såg på ett bord. De var inte alls lika snygga där. Så nu har jag kommit över dem.  Ibland är det mycket bättre att se dem i verkligheten först innan man slår till. Smart tips är ju då att kolla i butik men köpa online sen. Om man har den möjligheten då förstås.

 

 

Tips för hösten med allt regn och rusk är ju att nu måste man ta hand extra mycket om sina skor om man vill hålla dem snygga, rena och fräsha.

Skinn-minkolja, pasta och kräm.

Mocka, Nubuck- Impregneringsspray/Vaxspray+ mockaborste

Tex-material- Impregniringsspray

 

och skokräm, skokräm skokräm!!

2010-09-19
 15:52:18

Trevligheter från H&M och Lindex


Riktigt snygga saker har kommit in på H&M. Finns massor. En annan butik som har snygga grejer är (faktiskt) Lindex. De har shapat upp sig ordentligt. Förr handlade jag bara underkläder där, kollade inte ens på deras andra utbud men nu så. Nu finns det ju massor som man kan tänka sig ha i sin garderob.  Bra jobbat Lindex!


LoveJennifer♥


2010-09-19
 15:47:56

Blått eller rött?

Valet 2010 har kommit till sitt slut. Bara timmar kvar nu. Har valet på i bakgrunden och halft lyssnar. Har i alla fall tagit mitt ansvar och lagt ner de tre kuverten i vallådorna i dag.

Nu är bara frågorna:

Blir det Rött eller Blått?

Spännande! Men jag hoppas alla i alla fall tänker på detta idag:

2010-09-17
 23:19:08

Min glassmaskin

Jag tror nog att detta är en av de bästa köksmaskinerna jag har i min ägodom. Min glassmaskin gör guddommlig glass. Vanligglass, chockladglass, citronglass och så vidare.



Jag har en plan: Vaniljglass med kakdeg och chokladkross i.. Det blir nästa glasssmet! Vem vill komma och äta detta med mig? Eller med dajm i? Eller med saltlakrits? 

Nej just det, skulle ju pussa N ju.. Får lämna datorn och göra det tror jag!


Puss och god natt!

LoveJennifer♥
2010-09-17
 23:14:02

Tack för en fin kväll

Tack söta vänner för en trevlig och mysig kväll. Mysig taco inspirerad middag  och mycket god efterrätt (om jag får säga det själv. =) ) Jag är otroligt lyckligt lottad över huvud taget att ha så fina vänner, bekanta och fram för allt fin familj och släkt. Vad jag lärt mig är att aldrig ta för givet. Man kanske inte alltid lär sig av sina misstag men jag har däremot lärt mig att tänka på sådana saker.  Jag vill inte ta för givet. Jag tycker inte om andra som tar för givet. Att ta för givet är ett dålig sak. Och jag försöker att alltid uppskatta. Jag är vilket fall som helst glad för allt jag har. Ska skriva upp det på min kom-ihåg-lista: UPPSKATTA MER

Dags att ta hand om disken eller så tar vi det imorrn. Ja, imorrn, det lät bättre...

 

Nu ska jag kramas med N. Världens bästa N!

 

God natt! Sov söta drömmar!

 

 


Love Jennifer♥

 

2010-09-17
 11:43:54

Typiskt svenskt


Sverige är julgran och Kalle Anka på julafton, majbrasa, midsommarstång och många små grodor.
Sverige är kräftor, kebab, bagels, sushi, nygrillad röding och falukorv.
Sverige är hängmörat kött, saltat kött och inget kött alls.
Sverige är demonstranter och syjuntor.
Sverige är gult och blått, rött och grönt, rosa och ibland lite grått.
Sverige är ja och nej och nja och lagom. Jättelagom!
Sverige är å ena sidan. Å andra sidan.
Sverige är massor av språk och mängder med dialekter.
Sverige är landsbygd och by. Tätort och förort. Och en och annan storstad.
Sverige är åker och äng, skog, mera skog, sjö, himmel och hav och allt däremellan.
Sverige är dyslektiker, elektriker och skeptiker.
Sverige är minoriteter och mexitegel, bandybollar och studiecirklar.
Sverige är kyrktuppar och moskéer, lösgodis och fredagsmys.
Sverige är tulpaner och turbaner, folkdräkt och spritt språngande naket.
Sverige är lika och olika. Och lika olika.
Sverige är och ska vara omtanke och kunskap, respekt och empati.
Sverige är och ska vara åsiktsfrihet, jämställdhet och demokrati.

Så typiskt svenskt! Så typiskt bra!




Det var vad jag hade just nu. Over and out och ha en fantastisk dag! Idag ÄR det ju fredagsmys!
LoveJennifer♥
2010-09-16
 23:00:18

Från grönt till gult till rött

Konstaterande; Nu är det höst och nu blir det väldigt mörkt om kvällen. Märktes extra tydligt på väg hem från C&C så här på kvällen. Fuktigt, kallt och mörkt. Mysig kväll med bullar, kaffe och saft och en söt liten sovande hund bredvid. Inte helt felslut  på en bra dag!

 

Imorrn blir det finbeök från Falun och mini Falureunion. Trevligheter på fredagen och sen gör vi stan på lördag med något kul (tips?), middag på El Forno och sen Buddys igen! Favorit i repris!

 


LoveJennifer♥

 

2010-09-15
 22:17:20

Fint att ställa på den vita Tvbänken

 

Eller varför inte lite mer färgglatt. Jag föredrar i och för sig vitt som inredning men en liten färgklick då blir ju toppenfint.

 

Ett tips om man vill köpa en julklapp till mig...Blink Blink

 


LoveJennifer♥

 

2010-09-14
 21:27:55

På min att köpa lista

Bor ju granne med en himlans massa stigar, de går huller om buller, upp och ner, hir och dit. Riktigt fina promenadstråk. Tror dock inte jag har gått samma väg en endaste gång och det är iofs bara positivt. Plus att promenaden in till stan tar 40 minuter.. Vart vill jag komma? Jag behöver införskaffa mig ett par riktigt bra skor att pryda mina fötter på de långa promenaderna. Dessa hittade jag på hyllan på Stadium idag.  Nedsatta till och med...

Behöver ha..Vill ha..

 


LoveJennifer♥

 

2010-09-13
 15:27:23

När mamma har rätt

Jag tycker inte om trasiga strumpor. Ja jag tycker inte opm trasiga saker alls för den delen. Men min kära mor hade, i min uppfattnig, trasiga strumpor på sig för inte så länge sen, ni vet när de inte riktigt gått hål i men de är så tunna på vissa partier att de vilken sekund som helst. Jag tyckte hon skulle slänga dem och lät så där störig som om "så där skulle jag aldrig gå". Men så fär nån vecka sen så hittade hon mina favvo raggisar (jag älskar raggsockor, en av de bästa uppfinningarna (!?) ever) och så var det två riktiga hål i dem. Hade dock inte mage att slänga dem så jag sa " Att det är inte samma sak" Men jo visst är det det och idag tog jag på mig dem för sista gången.

Hejdå blåa raggisar! Nu ska jag slita ut de grå istället. Och nu är det ju faktiskt okej att börja ha raggisarna på sig, nu när det blir höst, regn och löven byter färg.

Hösten är ju vacker. Nu har löven snart samma färg som väderkartan under de stekheta sommarmånaderna. Nu är luften lätt att andas. Känns frisk på något vis. Och på hösten är det okej att varva ner. Tända ett ljus, tända brasan, sätta på sig myströjan, ligga under en filt och titta på tv eller spela lite spel. Nu ar rödvinet över från rosevinet. Pumsen byts ut mot stövlarna. Nu byts jordgubbarna ut mot plommon.


Jag håller tummarna för saker just nu ska hända men jag är positiv. Det löser sig och jag ska njuta! Le och var glad, allt blir så mycket roligare då, eller hur!!?

LoveJennifer♥

2010-09-13
 14:48:54

Här ska jag hänga

Här blir jag glad!! Buddey´s Irish pub i Uppsala! Här blev jag glad i lördags med min Niklas och söta Maria! Fick nostaligtrip till Irland och deras bästa cider, Bulmers och snikebite! Kul personal, kul ställe, skön känsla. Ett tips; gå dit! Jag ska tillbaka på lördag! Då får vi finbesök från Falutown!

 

I går fick vi också finbesök, min kära familj kom hit på fika. Det är ett stort plus med att bo här nu, att familjen bara kan dyka upp så där, bara att bero på. Supermysigt. Föräldrarna mina var bruna som pepparkakor, som om de inte redan var det efter sommaren men just hemkomna från sol och gastande värme på Mallorca så var de ännu mer bruna. Var som om det var julafton för vi fick blommor, frukt i mängder från tomten och en taxfree present, ny från sortimentet. Måste testas snart tror jag. Nyfiken! Tack så mycket bästaste Ni

 

N´s familj har också hunnit varit här, och då var det också som julafton. De kom med en TV så nu ser vi texten på tvn! Ruskit fint! Tackar så himlans mycket!

 


LoveJennifer♥

 

 

 

2010-09-13
 14:31:56

Jag drömmer

 

 

Jag håller tummar för mig!


LoveJennifer♥

 

2010-09-09
 10:14:17

Varför ska det var så svårt?

Jag skulle säga att jag är duktig på att laga mat. Jag gillar att laga mat. Rolig, ny mat. Testa sig fram men utgå från ett recept. Jag kör lite på känn. Det är jag bra på. Men finns saker som nästan aldrig blir bra, eller  blir  precis så som jag vill ha det.
  • Kokt potatis.
  • Kokt pasta
  • Stekt ägg
  • Kokt ägg


Ska inte dessa saker vara de grejer som ska vara enklast? Bas grejer i köket man ska kunna. Jag kan koka potatis, men den där potatisstickan och jag är inte riktigt vänner. Jag kan koka pasta men i slutet är det ju sekunder det gäller för att den ska bli perfekt. Och ska man ha smör i? Ska man skölja av pastan? Ska man i olja i vattnet? Finns många meningar om det. Stekt ägg däremot, det kan man tycka är superenkelt men nej nej, jag har mitt sätt som jag vill ha det på, och lyckan är på topp när den blir perfekt, händer dock inte så ofta. Kokt ägg och koktid...Dont even go there!


LoveJennifer♥
2010-09-08
 16:30:58

Fundering kring Matematik

Lyssnade på P3 på vägen från Uppsala till mina föräldrar. De pratde om matematik i skolan. Jag kom och tänka på en sak som de vuxna alltid sa till en när man var yngre och gick i högstadiet/gymnasiet när matemaik var på tapeten och man sa att man inte tyckte om matematik.

-Du kommer ha nytta av det när du blir äldre.

Jag fattade aldrig tycke för ämnet matematik. Jag var inte dålig, jag var ändå ganska bra och var en av dem få som inte hoppade av matamatiken i min klass i gymnasiet. (Vi var väl till slut bara 5-10 personer kvar till slut om jag inte minns fel). Men jag tyckte ändå aldrig om matematik. Och då sa de äldre att man skulle ha nytta av det när man blev äldre. Jag ag har ingen nytta av det kan jag säga nu. Bara från matematik när man gick i låg och mellanstadiet, alltså minus, plus, multiplikation och divition och lite statistik. Men pythagoras sats?  Nä jag har aldrig använt mig av den någon gång utanför skolans väggar.


Matematik ska ju vara förberedande
för vidare studier. Och skulle jag ha blivit ingenjör, matamatik proffesor eller tekniker. DÅ skulle jag ha använding av det. Men nu blev jag varken ingenjör, matamatik proffesor eller tekniker. Då behöver jag inte den där avancerade matamatiken som man kämpade så hårt med förr.

Jag klarar mig galant med den matematik jag har i huvudet nu. Annars får man väl använda sig av en sådan här:

 


LoveJennifer♥

 

2010-09-07
 21:55:31

Gåshud

Hög volym.
Basen och hennes stämma ut ur högtalarna.
Vissa låtar går rakt in i hjärtat.
Så där så det riktigt känns.
Men bara om man blundar och känner efter.
Man bara tar ner muren.
Sten för sten och känner.
Att känna är bra.

Andra gånger vill man bara ha en låt med mycke bas så det dunkar i takt med hjärtat.
Andra gånger en pepp låt.
Andra gånger en låt som får hela ens kropp att hoppa, studsa och dansa.
Andra gånger en låt som får en att minnas barndommen då man mimade framför spegeln.



LoveJennifer♥

2010-09-07
 21:41:29

jag gillar´t

lyssna

hör

beakta

med tända ljus, i en soffa, under världens bästa filt med kylan utanför fönstret


LoveJennifer♥

2010-09-06
 20:34:32

Bäbismys och födelsedagstårta

Idag har det varit bäbismys för fylla muggar! Träffat sötaste Elise och såklart grattat Kusin Terese på födelsedagen, även om lilla tösen ( ja inte terese då, utan hennes dotter) fick ganska mycket uppmärksamhet! Inte för att vara partisk, men Elise var söt som socker och en riktig lugn! Jag och N hade ju bakat imorse till dem men när vi kom fram dit så hade vi glömt bakverken hemma. Får nog åka förbi med dem en annan dag, antagligen på vägen till andra Kusinens födelsedagskalas på onsdag. Mycket kalas just nu!

I övrigt känns det mycket bra att vara Uppsalabo nu. Vi har kommit i ordning och fått upp allt som ska upp och hunnit utforska området lite. Har hunnit med det himlans braiga promenadståket som finns precis utanför dörren också. En promenix varje dag, det står på schemat!

Nu ska vi äta middag och förbruka en himlans massa ljus. Det är det braiga med att det drar sig mot höst; man får missbruka värme och stearinljus och dte är riktig mysfaktor. Man kan aldrig ha för mcyket ljus hemma. Inte tända på en och samma gång, blir så himla varmt då, men mysigt är det!




LoveJennifer♥
2010-09-04
 11:07:47

Vill ha från scorett

 

In my dreams... Typiskt! Får vänta lite..


LoveJennifer♥

 

2010-09-04
 11:05:11

Flyttdags

Idag flyttar vi till Uppsala. Riktigt skönt ska det bli. Grejerna är packade och ska in i bilen för att sen dra iväg! Det blir dagens träningspass tror jag, att springa i trappporna menar jag! Men nu ska vi bocka av listan så allt kommer med. Vi kommer iofs åka flera gånger i veckan..

För att fira det så blir det sushi med Caro, Linn, Carl och brorsan från ett av Uppsalas bästa ställe. Måste ju testa om det stämmer! Ska bli så mysigt att träffa tjejerna, det var ett bra tag sen, sist var nog på Linns överraskningsfest faktiskt.. Men nu bor jag och bästa Caro i samma stad. Vi har aldrig bott i samma stad... förutom när vi var små pruttar då i och för sig!



Babe, nu är vi Uppsalabor! Nu kör vi!



LoveJennifer♥
2010-09-03
 21:40:09

Huvudvärk

Idag är det bara huvudvärk! Flera dagar av huvudvärk... Hatar att ha huvudvärk..

over and out

2010-09-02
 14:30:52

Uppe på vinden

Varit uppe på vinden hemms hos mina föräldrar. Jag har nämligen mängder med saker där uppe. Ett projekt jag har är att få lite mer struktur där uppe så att man vet exakt vad man har sakerna och vad dte är för saker som ligger i de olika lådorna. Nu står klädlådor sida vid sida med gamla skolsaker och samlingsserviser. Jag vill ha allt uppdelat  sektioner. Och allt det där ska ju flyttas därifrån någon gång och då är det bra att veta vad som är mitt och vart det står. Halva vinden är iofs mit så det är ganska mycket som ska sorteras men det måste ju göras. Jag och min mamma började iförrgår med att ta ned två lådor med barnkläder, man måste ju börja någon stans.. Vi var riktigt duktiga att slänga och spara. Slänghögen blev mer än en stor svart sopsäck. Efter, när vi var klara, såg min mamma mycket nöjd ut och sa:

- Nu har vi rensat nästan halva vinden!


Min pappa höll inte med. Det där var väl som en ett litet halmstrå i höstacken...

Det var i alla fall kul att sitta där och gå igenom alla kläder. Minnas saker som man gjort i dem och inse hur liten man faktiskt var. Nu är man tydligen inte så ung längre. Fick en verklighetsuppenbarelse när jag fann min studentmössa. Det var en av de roligaste dagarna i mitt liv och mössan satt så fint på mitt huvud hela dagen, kvällen och natten lång. Skratt, rop, presenter, bubbel och nära och kära! Nu har den börjat få lite gula fläckar på den förr kritvita mössan. .Kan man bleka bort det på någe vis? Eller måste man inse fakta att det tydligen var några år sen.. Fast det var inte så länge sen så att mössan ska hinna bli gul på så kort (!?) tid!

Jag på studenten



LoveJennifer♥
2010-09-01
 13:11:56

Tre dagar kvar..

...till flytt!

Skönt! Då blir jag Uppsalabo igen! Det som ska packas står redo. Bara kläderna kvar. 


LoveJennifer♥