2010-09-06
 20:34:32

Bäbismys och födelsedagstårta

Idag har det varit bäbismys för fylla muggar! Träffat sötaste Elise och såklart grattat Kusin Terese på födelsedagen, även om lilla tösen ( ja inte terese då, utan hennes dotter) fick ganska mycket uppmärksamhet! Inte för att vara partisk, men Elise var söt som socker och en riktig lugn! Jag och N hade ju bakat imorse till dem men när vi kom fram dit så hade vi glömt bakverken hemma. Får nog åka förbi med dem en annan dag, antagligen på vägen till andra Kusinens födelsedagskalas på onsdag. Mycket kalas just nu!

I övrigt känns det mycket bra att vara Uppsalabo nu. Vi har kommit i ordning och fått upp allt som ska upp och hunnit utforska området lite. Har hunnit med det himlans braiga promenadståket som finns precis utanför dörren också. En promenix varje dag, det står på schemat!

Nu ska vi äta middag och förbruka en himlans massa ljus. Det är det braiga med att det drar sig mot höst; man får missbruka värme och stearinljus och dte är riktig mysfaktor. Man kan aldrig ha för mcyket ljus hemma. Inte tända på en och samma gång, blir så himla varmt då, men mysigt är det!




LoveJennifer♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: