2010-06-21
 11:05:57

En helg med sol och skratt


Tack alla fina rara som kom och var med i helgen.  Tack för de fina presenterna och blommorna. Tack för all hjälp.

Sixstens skulle fixas till för sommaren. Christoffer har köpt in en massa nytt dit så det kommer bli (ännu mer) toppen där i sommar.

På fredagen blev det grillning. Grillning i solen, med ett glas i handen och med goda vänner!

Lördagen. Några till bords. Några framför tv innann det var dags för våra lekar och de flesta som skulle komma hade hunnit dykt upp. Prinsessbröllop kan man ju bara inte missa. Och där får jag erkänna, jag sitter med papper i handen fär att torka några tårar som rann ner för kinden. Och för att vara riktigt ärlig så var jag inte ensam. Hann ju inte kolla på talen som kom längre fram på kvällen men det har jag gjort nu i efterhand. och ojsansa, vilket fint tal Prins Daniel höll. Kärlek!

Fina söta rara flickorna. Framför tvn och bröllopet så reflekterade jag över att jag ju ska gå på ett bröllop i sommar. Brudes klänning vet jag hänger hos hennes mormor redo sen länge men herregud, vad ska jag ha på mig?

Vi tog oss ner till sjön och lekte en massa lekar där. Många gånger skrattade jag så jag fick ont i magen. Två lag tävlandes mot varandra. De fick skjuta, de fick spotta polkagris, de fick vika pappersflygplan, de fick skjuta iväg en tvål, de fick springa iväg på uppdrag och leta efter saker och de fick äta kola snören. där har jag riktigt roliga kort från, ojojoj! Det var riktigt skoj att se allas olika taktiker på detta.

Middag i lidret dukades upp. Det blev invigning på pappas nya grill och den verkade ju funka fint. Till efterrätt blev det rabarberpaj, den var smaskens. och all vaniljsås jag gjort tog helt slut. Hur mer sommar kan det bli?

En drink i baren är väl aldrig fel!? Här skrattades det, sjöngs det, spelades dart och dansades det. Bra uppvärmning inför nästa helg!

 

Jag hade en fantastisk helg och jag är så glad över mina nära och kära. Jag och N fick en massa massa paket och jag blir alldeles varm i hjärtat. TACK ALLA!

 

Nu kan vi (läs N) diska ordentligt med en massa roliga verktyg. Vi kan bada! Vi kan ha ett romantiska uppdrag varje vecka i ett år. (E, A och V, för info så är det jag som startar). Vi kan gå på furuvik och hälsa på aporna. Vi kan kolla på ett inramat kort på oss. (Det roliga var att vi dagen innan stått med alla vara tavlor och försökt hänga upp en på en plats där vi ville ha en tavla men ingen av dem passade som vi ville, men så fick vi denna tavla och den satt som en smäck.) Vi kan äta ur en lyxig presentkorg. Vi kan äta (bröllops)choklad och dricka bubbel.  Vi kan även titta på en massa fina blommor och kort. Och jag sitter nu samtidigt och ska kolla på h&m och guldfynds sortiment, vad ska jag välja? Fick även en bok som passar alldeles utmärkt att ta med ut på sjön i sommar. Oj så mycket paket! Fina grejer till ett fint par från mycket fina personer!!

 

Behöver jag säga att jag tycker att denna helg var mer än lyckad!!

 


 

LoveJennifer♥

 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: