2010-10-09
 16:48:57

Vitt vin och räk...kräftor

Var iväg och handlade idag till middagen ikväll. Det valkas kräftor. Gick till nyöppnade coop och la i en massa grejer i korgen och sist skulle vi ha jäst och kräftor. Kräftor som var anledningen till att vi skulle handla.

Men det fanns inte. Jästen var slut och kräftor gick inte att finna. Blev sur och gick över till Ica Maxi men där märkte vi att det mycket dyrare. Markant. Blev sur. Men köpte jästen och kräftorna  och gick tillbaka till coop och handlade allt annat vi skulle ha. Sen en sväng till Systemet som ligger vägg i vägg för inhandlande av vitt vin.

underbara röda saftiga kräftor, jag kan äta hur mycket som helst, nästan..

Mycket konstigt det här med priser. Det är ju samma vara men kan kosta väldigt olika. Förstår ju att det skiljer mycket mellan till exempel ica maxi och ica nära, men vad fasiken mellan coop och ica maxi, det borde vara mer eller mindre samma priser. Systemet har i alla fall alltid samma priser, vare sig det är en liten eller stor butik.

Gjorde även att jag fick en stjärna i kanten i dag genom att ge pengar till rädda barnen som stod där utanför med två bössor. Fick så dåligt samvete så kände att jag var tvungen att ge lite pengar. Blev lite växel, men vaddå, tanken osm räknas och många bäckar små, är det inte så?


Nu är det pajbak, brödbak och egen majonäs som ska göras innan gästerna kommer.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: