2009-09-16
 23:49:30

Resor både nu i helgen och nästa bokade

Gårdagen blev det lite kalas här hemma och sen utgång för vissa. Vill man träffa på irländska studenter här så får man gå ut på vardagarna för på helgerna åker alla hem för att få mat och så att mamma tvättar deras kläder.. Sist jag bjöd in till fest så var ju mina rumskamrater sjuka så fick ju ta ner festen en våning men nu är de på bättringsvägen så det gick bra den här gången. Men det blev många som kom såtjejerna som oxå bor här på Parkview fick ta me sig lite stolar.. men en av mina grannar kom och knackade på och kom in på vår fest ett tag. En tjej från irland, hon var trevlig, full men trevlig! irländare är väldigt trevliga måste jag säga; rödhåriga de flesta av dem och väldigt trevliga. Om man möter nån på trottoaren så är det helt normalt att säga "hej, hur står det till", även om man inte känner varandra. Skulle man göra det i sverige så skulle man ju bli klassad som ett pucko. Men man måste va snabb med att svara för man ska hinna med " Hey, how are you" Hey, im well, and you".. innan  man sagt allt detta så är ju personen 50 meter bort..

Ska bli så himla skoj med resan till Galway i helgen, kameran är tömd på bilder så den är redo för nya för jag tror den kommer gå varm i helgen! Sen har vi en ny resa nästa helg till Dublin för att fira Guinnesss 250 års dag. Man ska tydligen kl 17.59 resa sitt glas och säga" till arthur! " Just på dagen är på torsdagen nästa vecka och då kommer vi vara i Limerick men kommer nog vara firande hela helgen i Dublin. Ska tydligen vara väldigt stort just den här dagen i Dublin men vi är duktiga och stannar kvar i Limerick, man måste ju gå i skolan ibland också..

Skoj skoj hela tiden!

Jag och Anina på rugbyn med en Guinness i handen såklart!

Tänkte att det skulle bli ett lång inlägg men det står en bil utanför med bilalarm på som inte verkar vilja sluta tjuta så blir lite distraherad. Får bli en annan dag!

För övrigt finns det inte fil här, är det en svenska grej mån tro? Och inte gräddfil heller för den delen..
Det här är det närmsta man kan komma men det är inte gräddfil!


Love
jennifer♥


mormor o morfar

Lycka till i Irland önskar vi vår trevliga dotterdotter!. Kul att läsa din blogg! hälsar bloggmormor o bloggmorfar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: