2009-09-23
 11:29:21

Pluggeripluggera

Jag tycker att det är fashinerande med drömmar. Man ska tydligen drömma för att bearbeta saker som omedvetet påverkar tankar, handlingar och känslor i det vardagliga livet. Man ska ju kunna tolka drömmar men mina går nog inte att tolka för de är för konstiga. Du vet så där som när man ska förkla för någon annan så låter det bara ännu värre. Det dumma är också att man drömmer som mest när man inte sover så djupt, vilket medför att man är otroligt trött när man vaknar. Och varför är det så att när man drömmer själva drömmen så känns det som på riktigt, som om det faktiskt händer? Det är ibland lite läskigt. Just här i Limerick så drömmer jag otroligt konstiga drömmar och när jag vaknar kommer jag ihåg dem. När jag inte kommer ihåg dem så vet jag att jag drömt något skumt och konstigt men inte riktigt vad. Inget hänger ihop och när man vaknar så får man tänka efter. Varför är det så? ddet konstiga är ju också att dte känns som om man drömt hela natten men det gör man ju inte. Men när jag inte drömmer konstigt så drömmer jag om en badtunna. En sån ska jag ha när jag ha när jag blir stor!

Dagarna efter Galway och de fantastiska klipporna så var man trött. Måndagen i skolan var ganska tung. Hela mitt schema är klappat och klart nu och måndagar och tisdagar är lite småjobbiga om jag ska vara ärlig. Är inte van med att gå i skolan varje dag och långa dagar. Men med fem kurser samtidigt med tre lektioner per vecka och per kurs plus en massa plugg och läsning på det så blir veckan lätt fullproppad. Inte van med systemet! i Måndag efter skolan blev det lugna puckar hemma, kom hem vid sju, käkade och sen var jag slut för dagen. Blev lite svensk tv framför datorn och kollade på alla kort jag knäppt hittill. det är sjukt många!

Igår var det en lite lång dag i skolan och kom hem vid sjutiden. Tjejerna i min lägenhet och tjejena under lagade mat ihop. Mycket roligare än att laga mat till sig själv. var vår tur den här gången. Mm för mat. Blev mycklet mat men vi käka upp allt. Sen gick vi över till grannarna och umgicks, spelade nåt spel och så. Sen drog vi in till stan till en pub för att lyssna på lite livemusik. Det var trevligt, mer livemusik till folket!

Nä nu är det dags för skola, ska kolla med Liivi om jag kan få låna hennes cykel för jag ska i princip bara fram och tillbaka. och hon börjar senare och hon har sagt att cykel är min om inte hon ska ha den. Jag har andra tjing på den. Måste köpa en dyyyr bok idag också. Det gillar vi inte!

Hoppas allt är bra med er därhemma, saknar och tänker på er! hoppas även mamma å pappa har haft det bra i helgen utan regn!

(En månad kvar för övrigt!!!)


Love
Jennifer♥


niklas

Badtunna! badtunna! :) haha första delen av inlägget börjar likna lite så som jag skriver :P



PUBLICERAT: 2009-09-24, 07:42:36 | URL: http://niklasfunderar.wordpress.com
Isabel

Skönt med så späckat schema! Nu vill jag också att skolan ska börja, snart snart :) Take care Jennifer!


Lejjan

Önskar jag hade iallfall hälften av det du har att göra, skulle mina dagar kännas lite roligare. Med ditt tempo hinner du knappt blinka och så har en månad gått ;) Take care och fortsätt berätta dina stories, så härligt att läsa! Kramar



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: