2009-09-02
 18:10:06

Dagens uppdrag;hitta H&M

Dagens uppdrag var att hitta H&M. Dagen började dock med att gå till turistinformationen men de hade stängt pga av översvämning. Inte så konstigt för det har spöregnat hela långa dagen. Vi tog en kaffe i stället för att komma underfund med vad vi skulle hitta på istället.

Anina och anna på cafet!


Så vårt uppdrag blev att finna h&m som vi visste skulle finnas men inte vart det låg exakt. Vi frågade oss fram och fick höra att det va femton minuter bort. Vi började då att gå och gå och gå och gå, i  spööööregnet. Efter 20 min kom vi underfund med att det nog var femton minuter bort med bil. Men vi var ju på gång nu och var redan dyblöta så vi gick lite till. Till slut gav vi upp och tog bussen dit! Kan ju säga att det är helt värdelöst att ha papperspåsar här!! De baar går sönder när det regnar.




Anna och Levka i regnet!  ...och Per och anina!

Vi hittade gallerian tillslut men det va en bra bit utanför stan! De andra behövde lite täcken och bäddgrejer så det blev lite att bära. På hem vägen åkte vi buss heeeela vägen hem. Har just kommit hem nu och ska dricka varm mjölk med honung! Mums! Och torka upp lite. Sen är det nog dags för middag.


Kvällens uppdrag där emot, blir att ta sig till campus för att ta en öl. Imorgon startar introduktionsdagarna och det ska bli skitskoj. Jag ser fram emot det jättemycket. Tjiho!

Love
Jennifer♥


Linn

Lycka till imorrn, kommer ju bli toppenroligt:) Här har jag äntligen fått nånting väldigt efterlängtat :D PUSS


Maria

hej gumman. Åh vad du ska vet att du räddar mina dagar i tristess från jobbet om att läsa om dina äventyr i Limerick. Det har ju redan börjat underbart som det verkar och det kommer ju inte bli sämre efter introdagarna. Är så glad för din skull!

Väntar på fortsättning...

Puss Lejjan



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: