2009-11-13
 11:21:29

Fredagen den 13.. otur eller tur?

Mycket i skolan nu men har just lämnat in en uppgift som ska vara inne idag, solen skiner och det är dags att dra sig till skolan.

Det jobbiga med att det är så mycket just nu är att även om det är mycket i skolan och man har bockat av en uppgift så är det alltid en annan uppfgift som ska göras efter.  Finns inge slut. Är som om man bär på en tung sten med sig hela tiden. De roliga uppgifterna är det ju inga problem med, som just denna som jag lämnat in, den har jag inte varit stressad över. Men grupparbetena som ska göras/görs är jobbigare för det funkar liksom inte riktigt. Alla jobbar på olika sätt och är svårt att få ihop en tid att träffas när alla har olika scheman. Lite lurigt är det allt.


Men idag är det ju fredagen den 13:e. Alla ser det som en otursdag verkar det som, men jag ser den nog snarare som en TURDAG.
 
13 är ju mitt nummer!

Än så länge har ju allt gått bra, solen skiner, kankse 10 plus och det gick lätt att lämna in arbetet. Idag är ju inlämningsdagen och då brukar det strula just för att alla lämnar in den idag så nätet blir lite överbelastat.

Nä nu dags för att dra sig till skolan!

Love
Jennifer



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: