2009-11-11
 18:41:05

Flipsflops i regnet istället för gummistövlar..

Nu drar jag alla över en kant men menar ju verkligen inte alla.. Bra några.. men ändå.. ganska så många... nästan alla..


Konstiga irländare.

De har mjukisbrallor i skolan, som är för långa så de kliver sönder dem. Vissa ser ut som om de just klivit upp ur sängen. De har flipflops på sig fortfarande.. det är ju fasiken typ vinter snart.. Typ 10 grader på dagen och typ 2-3 grader på kvällen. DET är kallt. Eller så har de shorts  och bara ben.. Okej det är ju inte så kallt som i sverige med snö och grejer men ändå. Det regnar här!

Okej, inge fel i att ha mjukisbyxor på sig, verkligen inte. Det är ju skönt. Men de bara gör det på helt fel sätt. De ser bara så hamla ovårdade ut. En lärare klagade till och med på alla irländska studenter, att de inte kan klä sig ordentligt. Jag läser en kurs med några som läser buisness och då måste man faktiskt vara lite vårdad, se proper ut.. så läraren sa till dem " ser ni ut sådär när ni kommer ut i arbetslivet kan ni lika gärna strunta i att söka jobbet" Ha lite klass!! Haha.

Och sen på kvällen när det är dags för fest då är de som förbytta. Man känner ju inte igen dem. Då ligger mjukisbrallorna på tork på elementet, flipflopsen långt in i garderoben och kortkortkort kjol, super stylade och skyyyhöga klackar som gäller.

Fascinerande.

Love
jennifer♥



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: